Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(Astukasas @ 2012 05 16, 11:25)
Tai jeigu mum seborėjinis dermatitas, tai nepadės jokios mano dietos, ar taip supratau?
Bet kiek skaitau apie seborėjinį, tai būtent apie tas pleiskanėles galvytėje ir pasausėjimus kalbama, o apie žandų bėrimą su raudonomis dėmemis neužsimenama, tai man kyla įtarimas, nes pas mus nėra tų pleiskanų luobelės, tik šiek tiek pasausėjimai plaukų srityje ir ant pilvelio.

Mums gyd sake vieni seborejinis, kiti atopinis. Patys gyd negali ju normaliai atskirti. Manau mano mazylei buvo sausa oda, todel ir galvyte , ir kunelio oda pleiskanojo. Padejo sviestmedis, bet ji tepiau tik ant kuno. O galvai ir kunui padejo emulsija voniai. Oda nepleiskanojo po siu priemoniu. Darydavau voneles. Slapindavau ir galva. Nuskalauti nereikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 16 gegužės 2012 - 10:40
QUOTE(Amelita @ 2012 05 16, 11:38)
Mums gyd sake vieni seborejinis, kiti atopinis. Patys gyd negali ju normaliai atskirti. Manau mano mazylei  buvo sausa oda, todel ir galvyte , ir kunelio oda  pleiskanojo. Padejo sviestmedis, bet ji tepiau tik ant kuno. O galvai ir kunui padejo emulsija voniai. Oda nepleiskanojo po siu priemoniu. Darydavau voneles. Slapindavau ir galva. Nuskalauti nereikia.

Bet jus irgi beria ar bėrė ant veiduko?
Svarstau ar čia laikytis tos dietos ar jau nebe kol iki galo neišsiaiškinsim kas per bėsas pas mus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2012 05 16, 10:25)
Tai jeigu mum seborėjinis dermatitas, tai nepadės jokios mano dietos, ar taip supratau?
Bet kiek skaitau apie seborėjinį, tai būtent apie tas pleiskanėles galvytėje ir pasausėjimus kalbama, o apie žandų bėrimą su raudonomis dėmemis neužsimenama, tai man kyla įtarimas, nes pas mus nėra tų pleiskanų luobelės, tik šiek tiek pasausėjimai plaukų srityje ir ant pilvelio.

taip,nepadėtų.
bet manau pasilaikyk dietos,kol neturi/nedarot jokių tyrimų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2012 05 16, 11:15)
Sveikos. Na mes vakar pasirodėm alergologei, tai galiu pasakyti, kad nesu patenkinta konsultacija  doh.gif
Atvažiavom galima sakyti su daug gražesniu veiduku, nes užmigom auto kėdutėje, abu žandukai kol miegojo pabalo, nebuvo tų raudonų dėmių ar kitų paraudimų. Apžiūrėjusi galvytę ir kūnelį nustatė, kad čia daugiau kūdikių bėrimas kartu su seborėjiniu. Kai parodžiau ankstesnių dienų nuotraukas, tai sako vienoje foto kaip ir panašu į AD, tai taip ir nesupratau  doh.gif Susimokėjau už konsultaciją, o liko dar daugiau klausimų. Kuo seborėjinis skiriasi nuo atopinio, arba kada išvis būna tik maisto alergija?Liepė atsisakyti pieno, sviesto, grietinės, bet sakė racione palikti olandišką sūrį, varškę (jeigu ji varškėčių pavidalo, o ne gryna), taip pat jogurtą. Nebežinau kaip elgtis, aš išvis atsisakiau nuo ketvirtadienio pieno produktų ir mano akimis niekas perdaug nesikeičia, nu gal kažkiek apmažėjo spuogelių ties kakta ir smilkiniais, bet tai kas bus jeigu vėl grąžinsiu šiuos produktus.
Nesakė, kad su kažkuom patepti išsausėjusius žandukus. Tik liepė maudyti, prausti galvytę linų sėmenų nuovire.

kuo greiciau suprasi kad NIEKAS tau neatsakys i kylancius klausimus, niekas nepasakys ka daryti ir niekas nenustatys priezasciu, tuo lengviau bus biggrin.gif
Primink, ar tyretes kam esat alergiski? bet tai nereiskia kad nieko nereikia daryti. Viska reik daryt - eit tirtis ieskot megint ir nenuleist ranku kol neatrasit pagerejimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wytaute69: 16 gegužės 2012 - 11:30
QUOTE(wytaute69 @ 2012 05 16, 11:12)
kuo greiciau suprasi kad NIEKAS tau neatsakys i kylancius klausimus, niekas nepasakys ka daryti ir niekas nenustatys priezasciu, tuo lengviau bus biggrin.gif

drinks_cheers.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 05 16, 10:21)
ateis laiką ir išmoks viską mirksiukas.gif
neimk į galvą mirksiukas.gif
manoji pvz nuo pat pradžių normaliai valgė košes su guziukais.blenderevau vos kelias savaites.gal tavo irgi gavęs tiesiog valgys ir nesprinks mirksiukas.gif nuo kiek ilgai duosi MP nepriklauso ar jis mokės kramtyti ar ne schmoll.gif čia jau nuo vaiko pačio labai daug priklauso.kiti vaikai gi mišinį geria tada,tai ir jei turėtų nemokėti kramtyti,nes dauguma juk iki dviejų metų net geria biggrin.gif

beje,noriu patarimo aš-kokios gerosios bakterijos geriausios alergiškiems vaikučiams? g.gif

mums tiko vieninteles tik biogia isgereme beveik du buteliukus,rezultatas nuostabus sutvarke pilvuka ir apetita taip pat pradejo valgyt sustambejo wub.gif ir odele isgrazejo geriant
Atsakyti
QUOTE(sirdukele @ 2012 05 16, 13:31)
mums tiko vieninteles tik biogia isgereme beveik du buteliukus,rezultatas nuostabus sutvarke pilvuka ir apetita taip pat pradejo valgyt sustambejo  wub.gif ir odele isgrazejo geriant

O jis tinka bet kokio amziaus vaikams? smile.gif

Gal kas bandet nuo niezulio sita
Atsakyti
QUOTE(Siren@ @ 2012 05 16, 12:41)
O jis tinka bet kokio amziaus vaikams? smile.gif

manau kad tinka tikrai nuo bet kada smile.gif
bandem kelis kart patepu vaikas verkia kad grauzia saldo bet minimaliai kazkaip nieko gero bent jau mums
Atsakyti
mus biogaia labai stipriai sualergizavo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdukele @ 2012 05 16, 12:37)
manau kad tinka tikrai nuo bet kada smile.gif
bandem kelis kart patepu vaikas verkia kad grauzia saldo bet minimaliai kazkaip nieko gero bent jau mums

Šitas mums irgi visai netiko, patepus rėkė kaip skerdžiama schmoll.gif lėkiau plaut, nors patepiau trupučiuką vieną rankytę...
Atsakyti
QUOTE(Siren@ @ 2012 05 16, 12:41)

Buvau nupirkusi, netinka jis. Klausiau ir alergologes, jis ne tokiam niezuliui malsinti tinka.
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 05 16, 12:12)
Primink, ar tyretes kam esat alergiski? bet tai nereiskia kad nieko nereikia daryti. Viska reik daryt - eit tirtis ieskot megint ir nenuleist ranku kol neatrasit pagerejimo.

Kolkas nieko nesityrėm, nes tik vakar pirmą kartą buvom konsultacijos. Jei būtų pasakė, kad tai AD, tai gal ir būčiau prašiusi kokių tyrimų dėl alergenų, bet dabar liko toks neaiškumas. Sakė valgyt sūrį, varškę (tik apdorotą) ir jogurtą ir sekti kas darosi, pasirodyti po savaitės ar šiek tiek daugiau, priklausomai nuo situacijos ir būklės. Tai vat ir nežinau kaip elgtis, ar čia valgyt tuos produktus ar ne doh.gif Kiekviena konstultacija kainuos po 50 lt, o jeigu tik tiek teišgirsiu, tai nežinau g.gif kas savaitę lankysimės tik tam, kad pasakytume ką valgiau ir keistume produktus, vienų atsisakyt, kitus pridėt? kaip viskas vyksta nelabai žinau g.gif
Atsakyti