QUOTE(Astukasas @ 2012 05 16, 11:25)
Tai jeigu mum seborėjinis dermatitas, tai nepadės jokios mano dietos, ar taip supratau?
Bet kiek skaitau apie seborėjinį, tai būtent apie tas pleiskanėles galvytėje ir pasausėjimus kalbama, o apie žandų bėrimą su raudonomis dėmemis neužsimenama, tai man kyla įtarimas, nes pas mus nėra tų pleiskanų luobelės, tik šiek tiek pasausėjimai plaukų srityje ir ant pilvelio.
Bet kiek skaitau apie seborėjinį, tai būtent apie tas pleiskanėles galvytėje ir pasausėjimus kalbama, o apie žandų bėrimą su raudonomis dėmemis neužsimenama, tai man kyla įtarimas, nes pas mus nėra tų pleiskanų luobelės, tik šiek tiek pasausėjimai plaukų srityje ir ant pilvelio.
Mums gyd sake vieni seborejinis, kiti atopinis. Patys gyd negali ju normaliai atskirti. Manau mano mazylei buvo sausa oda, todel ir galvyte , ir kunelio oda pleiskanojo. Padejo sviestmedis, bet ji tepiau tik ant kuno. O galvai ir kunui padejo emulsija voniai. Oda nepleiskanojo po siu priemoniu. Darydavau voneles. Slapindavau ir galva. Nuskalauti nereikia.