QUOTE(Nerincuu @ 2012 05 15, 16:33)
Nu jus cia merginos ir rasot, 10 puslapiu per dvi dienas. mes tiek i nestukiu puslapi neprikalbedavom
As susirasius alerginus,zinau kam ji alergiska, bet man atrodo per daug dalyku ir as truputi skeptiskai ziuriu,ar imanoma buti alergiskai sitiek daugybei dalyku. man kartais net gaila to vaiko. namie neperkam nei braskiu nei ledu, nei kokiu saldainiu,kuriu jai negalima,kad tik jos neerzinti,nes visi gali valgyti, o jai negalima. ji nemegsta savo maisto ir nori musu maisto, vien delto,kad butu toks pat, jai visai nesvarbu ar skanu ar ne. nu bet ka, gali buti ir blogiau. musu kunelis darosi grazesnis nuo tepaliuku, miegam ramiau ir as dziaugiuosi.
As susirasius alerginus,zinau kam ji alergiska, bet man atrodo per daug dalyku ir as truputi skeptiskai ziuriu,ar imanoma buti alergiskai sitiek daugybei dalyku. man kartais net gaila to vaiko. namie neperkam nei braskiu nei ledu, nei kokiu saldainiu,kuriu jai negalima,kad tik jos neerzinti,nes visi gali valgyti, o jai negalima. ji nemegsta savo maisto ir nori musu maisto, vien delto,kad butu toks pat, jai visai nesvarbu ar skanu ar ne. nu bet ka, gali buti ir blogiau. musu kunelis darosi grazesnis nuo tepaliuku, miegam ramiau ir as dziaugiuosi.
Patikek,buna,kai waikas alergiskas yra beweik wiskam. Turiu tokiu pwz o jus turit kazkaip ir aukotis,walgyt su ja waikui padetumet tikrai psichologiskai
Papildyta:
QUOTE(ssimon @ 2012 05 15, 18:31)
O aš turiu tokį naivų klausimą, ar atradus tą pagrindinį alergeną, kuris iššaukia AD būtų galima šią ligą sustabdyti galutinai, ar ji jau visam gyvenimui?
Garantuoti neina,nes cia kiekwienas organizmas twarkosi kitaip PAPRASTA,smagu kad jums geriau