Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(vaidem @ 2012 05 15, 17:05)
Su kokosu galima darytis plauku kaukes labai gerai plaukus atgaivina  thumbup.gif  tiesiog pries plaunant plaukus, koki pusvalandi pabut istepus plaukus kokosu aliejum. tikrai gerai veikia smile.gif

As galvojau issiplauni plaukus, tada issitepi, pabuni pora valandu, o tada vel issiplauni. O gal tik isskalauti reikia.. Ar neteisingai sakau? blush2.gif Ar vis del to reikia sampuno?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 15 gegužės 2012 - 16:12
na galiu pasidziaugti, kad sen atrodome geriau,daug geriau thumbup.gif uzsakiau Fenkarolio ar kaip ten, pavadinima pamirsau.
Atsakyti
QUOTE(*paprasta* @ 2012 05 15, 17:17)
na galiu pasidziaugti, kad sen atrodome geriau,daug geriau  thumbup.gif  uzsakiau Fenkarolio ar kaip ten, pavadinima pamirsau.

Dziugu uz jus. smile.gif
Atsakyti
Nu jus cia merginos ir rasot, 10 puslapiu per dvi dienas. mes tiek i nestukiu puslapi neprikalbedavom biggrin.gif
QUOTE(Fifux'e @ 2012 05 14, 10:06)

o tu pamėgink surašyti kam yra alergija.lengviau kazka patarti 4u.gif
o su alergenais kazin ar reiktu dirginti organizma g.gif  schmoll.gif
drinks_cheers.gif  unsure.gif

o dėl katės,sakė ligoninėj,gyvūną iškrauščius dar apie du emtus lieka visko unsure.gif

As susirasius alerginus,zinau kam ji alergiska, bet man atrodo per daug dalyku ir as truputi skeptiskai ziuriu,ar imanoma buti alergiskai sitiek daugybei dalyku. unsure.gif man kartais net gaila to vaiko. namie neperkam nei braskiu nei ledu, nei kokiu saldainiu,kuriu jai negalima,kad tik jos neerzinti,nes visi gali valgyti, o jai negalima. ji nemegsta savo maisto ir nori musu maisto, vien delto,kad butu toks pat, jai visai nesvarbu ar skanu ar ne. nu bet ka, gali buti ir blogiau. musu kunelis darosi grazesnis nuo tepaliuku, miegam ramiau ir as dziaugiuosi. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
i maisto tema. Kadangi sode dar sviezio nieko beveik nera, o jau norisi kazko is ten, vaikams darau rabarbaru serbeta. Na eina tai kaip skaniausi ledai, nes bananiniai per ziema atsibodo jau. Paprasciausiai nulupu odele,supjaustau kubeliais ir sutrinu blenderiu su cukrumi ir i leduku formeles supilstau, kai kiek pastingsta ikisu dantu krapstukus. Pirma syki kai dariau, galvojau gausis kazkokia nesamone, bet dabar ir pati atsivalgyt negaliu kaip man skanu biggrin.gif
user posted image
Ir kazkas cia kalbejo anksciau apie bulviu blynus ir plokstainius. As tai sekmingai zemaiciu blynus darau. Vietoj kiausiniu dedu tapijokos miltu (galima ir bulviu ar kukuruzu krakmolo deti) ir viskas puikiai gaunasi,gal ne tokie purus, kaip 'tikrieji", bet tikrai skanus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasara gimusi: 15 gegužės 2012 - 16:42
QUOTE(Vasara gimusi @ 2012 05 15, 17:41)
Sveikos,
i maisto tema. Kadangi sode dar sviezio nieko beveik nera, o jau norisi kazko is ten, vaikams darau rabarbaru serbeta. Na eina tai kaip skaniausi ledai, nes bananiniai per ziema atsibodo jau. Paprasciausiai nulupu odele,supjaustau kubeliais ir sutrinu blenderiu su cukrumi ir i leduku formeles supilstau, kai kiek pastingsta ikisu dantu krapstukus. Pirma syki kai dariau, galvojau gausis kazkokia nesamone, bet dabar ir pati atsivalgyt negaliu kaip man skanu  biggrin.gif
user posted image
Ir kazkas cia kalbejo anksciau apie bulviu blynus ir plokstainius. As tai sekmingai zemaiciu blynus darau. Vietoj kiausiniu dedu tapijokos miltu (galima ir bulviu ar kukuruzu krakmolo deti) ir viskas puikiai gaunasi,gal ne tokie purus, kaip 'tikrieji", bet tikrai skanus.

As siandien kaip tik rabarbarus ziurejau Maximoje. Reiks pabandyti. smile.gif
Atsakyti
O aš turiu tokį naivų klausimą, ar atradus tą pagrindinį alergeną, kuris iššaukia AD būtų galima šią ligą sustabdyti galutinai, ar ji jau visam gyvenimui?
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2012 05 15, 16:41)
Paprasciausiai nulupu odele,supjaustau kubeliais ir sutrinu blenderiu su cukrumi ir i leduku formeles supilstau, kai kiek pastingsta ikisu dantu krapstukus. Pirma syki kai dariau, galvojau gausis kazkokia nesamone, bet dabar ir pati atsivalgyt negaliu kaip man skanu  biggrin.gif
user posted image

Super. As irgi tokiu dariau, tik sumaliau banana, saldytas zemuoges, biski ryziu pieno ir cukraus. Man skanu buvo ir mazei irgi thumbup.gif vasarai atrasti ledai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Nerincuu @ 2012 05 15, 16:33)
As susirasius alerginus,zinau kam ji alergiska, bet man atrodo per daug dalyku ir as truputi skeptiskai ziuriu,ar imanoma buti alergiskai sitiek daugybei dalyku. unsure.gif man kartais net gaila to vaiko. namie neperkam nei braskiu nei ledu, nei kokiu saldainiu,kuriu jai negalima,kad tik jos neerzinti,nes visi gali valgyti, o jai negalima. ji nemegsta savo maisto ir nori musu maisto, vien delto,kad butu toks pat, jai visai nesvarbu ar skanu ar ne. nu bet ka, gali buti ir blogiau. musu kunelis darosi grazesnis nuo tepaliuku, miegam ramiau ir as dziaugiuosi. 4u.gif

Tai nesijaudinkit, kai nustos beri galesit po viena produkta pamazu ivedinet mirksiukas.gif
Papildyta:
Ir kazkas cia kalbejo anksciau apie bulviu blynus ir plokstainius.

kaip pavydziu tu bulviu, mano mazajai labai didelis alergenas. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ssimon @ 2012 05 15, 18:31)
O aš turiu tokį naivų klausimą, ar atradus tą pagrindinį alergeną, kuris iššaukia AD būtų galima šią ligą sustabdyti galutinai, ar ji jau visam gyvenimui?

jei cia ne AD o mono alergija, tada atradus alergena dings berimai, bet ar pradings visai, cia jau isaugimo ir organizmo savybiu reikalas. Zemes riesutai ir zuvys man atrodo dazniausiai neisaugami.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 05 15, 16:11)
As galvojau  issiplauni plaukus, tada issitepi, pabuni pora valandu, o tada vel issiplauni. O gal tik isskalauti reikia.. Ar neteisingai sakau? blush2.gif Ar vis del to reikia sampuno?

Aš smarkiai abejoju, kad aliejus iš plaukų taip tiesiog su vandeniu išsiplautų cool.gif

QUOTE(Nerincuu @ 2012 05 15, 16:33)
zinau kam ji alergiska, bet man atrodo per daug dalyku ir as truputi skeptiskai ziuriu,ar imanoma buti alergiskai sitiek daugybei dalyku. unsure.gif

Įmanoma būt alergiškam ir praktiškai visam maistui biggrin.gif

Sveikos,
i maisto tema. Kadangi sode dar sviezio nieko beveik nera, o jau norisi kazko is ten, vaikams darau rabarbaru serbeta. Na eina tai kaip skaniausi ledai, nes bananiniai per ziema atsibodo jau. Paprasciausiai nulupu odele,supjaustau kubeliais ir sutrinu blenderiu su cukrumi ir i leduku formeles supilstau, kai kiek pastingsta ikisu dantu krapstukus. Pirma syki kai dariau, galvojau gausis kazkokia nesamone, bet dabar ir pati atsivalgyt negaliu kaip man skanu  biggrin.gif
user posted image

Ooo, už recepčiukus ačiū thumbup.gif
Atsakyti
Patarkite:
lopo meginiai parode alergiją kiaušiniam, pieno produktam, rugiams, miežiams, kviečiams. Gydytoja taip par rekomendavo neduoti vištienos ir kalakutienos.
Geriame Aerius jau koks mėnuo. Būklė buvo pradėjusi gerėti, t.y. buvo likęs tik rankų bėrimas. Vakar iš darželio pasiėmiau išbertu vienu žandu. Šiandien jau abiem ir kaip reikalas.
Darželyje sako, kad nieko papildomo nedavė.
Mūsų sugriešinimai praeitą savaitę buvo tokie: kad trečiadienį kirpykloje padavė šokoladinį saldainį ir aš jo neplėšiau iš rankų (gal per ilgas laiko tarpas iųlysti bėrimui pirmadienį?).
Savaitgalį valgėme bulvių nemažai, nes viriau bulvių sriubą, tai koncentracija didelė.
Ir kokius tris vyšninius pomidorus (iki šiol jų vengėme).
Kaip elgtumėtės? neduotumėt pomidorų? (kepu kaip tik plovą, nežinau kuo jį skaninti, nes rytoj darželyje pietums plovas su vištiena doh.gif )
Ar išimtumėt ir bulves verysad.gif ?
Papildyta:
Sveikos,
user posted image

atrodo labai skaniai thumbup.gif kur perkate ledų formeles? niekur jų nerandu... o Truperware nežmoniškai brangios rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 05 15, 16:11)
As galvojau  issiplauni plaukus, tada issitepi, pabuni pora valandu, o tada vel issiplauni. O gal tik isskalauti reikia.. Ar neteisingai sakau? blush2.gif Ar vis del to reikia sampuno?

reikia sampuno butinai, nes be sampuno plaukai atrodys kaip riebaluoti. ir su sampunu butinai bent pora kartu plaunu, nes gan sunkiai isplauna. bet plaukai tikrai atsigauna smile.gif

o ledu formeliu retkarčiais matydavau IKI, tarp tu ivairiu virtuves rakandų ir tikrai pigiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidem: 15 gegužės 2012 - 20:23
QUOTE(vaidem @ 2012 05 15, 20:19)
o ledu formeliu retkarčiais matydavau IKI, tarp tu ivairiu virtuves rakandų ir tikrai pigiai smile.gif

Dekui, bandysiu paieskoti 4u.gif

Kuo DAR keičiate įprastus pusryčius, apart blynais ir leidžiamomis košėmis? pvz. rytoj darželyje omletas doh.gif nebesugalvoju ką pagaminti... Makaronai bus vakarienei. Vėl virti avizinę košę? g.gif O gal blynelius kokius iš avižų g.gif ?

Ar galima kriaušių? Šiaip pirktinius obuolius- valgome.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimė: 15 gegužės 2012 - 20:40