Zinoma gali,maniske dilgeline ismeta ant saules, jei karsta lauke
QUOTE(Vasara gimusi @ 2012 05 04, 21:12)
Zinoma gali,maniske dilgeline ismeta ant saules, jei karsta lauke
o tai ka daryti? Nelaikyti vaiko ant saules?
As dabar taip susimasciau...specialiai dar vaikui rankovytes atraitodavau, kad ir riesiukai saules gautu, galvojau saule pades.bet jam vis blogyn, o va siandien, kai saules nebuvo, tiek riesiukai, tiek veidukas akivaizdziai grazesni. Ech, o as taip tikejausi, kad atejus vasarai,gavus saules vaikui zymiai pageres...
QUOTE(*paprasta* @ 2012 05 04, 20:51)
nu po ligonines jis eme vel rytais verkt darzelyje, saukt nenoniu, eina atgal pro duris, vakar liko graziai.siaip jis apskritai pas mus labai toks psichinis pasidare db ne bet kas nurengs ne bet kas aprengs ir siaip.. del zaizdu, vos pamatau iskart tepu violetiniu ligoninej melynas buvo o mes violetini turim.paskui cinko uztepu ir tik veliau Essex.o ten kur netepu tuo violetiniu tai netepu ir cinko tai ten tepu essex.zodziu tik zaizdas tepu meliu ir cinku.del mano ranku..pats kunas nieko normaliai, karta tik labai alkunes buvo atserpetoje iki slykstaus skausmo bet nurasiau per ilgo sedejimo prie kompo.siaip kankinuosi tik su rankom,pries metus padejo kaip ir sunui zandam vienas kremukas, tai rankos buvo grazios svelnios db gi nei jam nei jam nebepadeda .pirstai sutruke prie tam tikru audiniu kabinasi.kartais atrodo nieko bet tik iseinu i lauka ar pvz isedu i masina atrodo kad staigiai kazkas nutinka, isakart tiek issauseja kad truksta
o kaip kiti rodikliai tyrimų jūsų buvo? geri,normų ribose irgi? jei taip,aš manyčiau nervinis AD čia
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 05 04, 21:07)
fifux'e, minejai, jog pati esi alergiska saulei?kaip tau tai pasireiskia?
Siandien lauke apsiniauke, mazius saules negavo, tai zandai iskart grazesni. Kazin cia gali buti susije?
Siandien lauke apsiniauke, mazius saules negavo, tai zandai iskart grazesni. Kazin cia gali buti susije?
išberia mane-kojų ir rankų linkiai,rankų paštakos. aš turiu slėptis nuo sulės po ilgom rankovėm,kepurėm manajai pastebėjau irgi jei tiesiogiai negauna saules,žandai gražesni būna
QUOTE(Fifux'e @ 2012 05 05, 07:03)
o kaip kiti rodikliai tyrimų jūsų buvo? geri,normų ribose irgi? jei taip,aš manyčiau nervinis AD čia
nemanau kad cia tik nuo streso AD, jis tik paumeja kai susijaudina vaikas. O darzelyje gali buti begale alergenu, nuo dulkiu iki skalbikliu, nekokybisko maisto ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(*paprasta* @ 2012 05 04, 15:57)
per ka siunciate tuos kremukus
nervina pvz noreciau indu ploviklio ekologisko to ,tai net ir tai kas LT negali normaliai gaut nes siustis reik nemaziau nei uz 100lt
nervina pvz noreciau indu ploviklio ekologisko to ,tai net ir tai kas LT negali normaliai gaut nes siustis reik nemaziau nei uz 100lt
kremukus turit omeny aveeno, ar kazkokius kitokius?
Indu plovikli kazkoki konkretu norit nusipirkt, nes visai neblogas yra Sonet firmos, parduodamas Rimi ir eko parduotuvese.
QUOTE(LiloSun @ 2012 05 05, 09:13)
nemanau kad cia tik nuo streso AD, jis tik paumeja kai susijaudina vaikas. O darzelyje gali buti begale alergenu, nuo dulkiu iki skalbikliu, nekokybisko maisto ir t.t.
Papildyta:
Indu plovikli kazkoki konkretu norit nusipirkt, nes visai neblogas yra Sonet firmos, parduodamas Rimi ir eko parduotuvese.
Papildyta:
jo aveeno.
tai vel alergenai dulkes skaklbikliai ir t.t ir vel taip iseina kad net tik AD o ir alergija per sunku cia man
va ka rodo musu tyrimai: 1/0 alergijos tai yra specif.IgE kiekis vienetais LU 12-26 tai yra labai zema IgE koncentracija.sitai rodo :16 LU-karvei 17-Mite farinae,22-Mite pterony.(cia erkutes) bet tai visi lebai zema koncebtracija
QUOTE(*paprasta* @ 2012 05 05, 08:31)
jo aveeno.
tai vel alergenai dulkes skaklbikliai ir t.t ir vel taip iseina kad net tik AD o ir alergija per sunku cia man
va ka rodo musu tyrimai: 1/0 alergijos tai yra specif.IgE kiekis vienetais LU 12-26 tai yra labai zema IgE koncentracija.sitai rodo :16 LU-karvei 17-Mite farinae,22-Mite pterony.(cia erkutes) bet tai visi lebai zema koncebtracija
o bendras Ige irgi nedidelis?
Bet gi netiria jokia palete E priedu, skonio medziagu ir t.t. O skabikliui nebutinai gryna alergija turi but kad erzintu jautria odele, kiek laidu buvo apie tai kaip tos medziagos neisiskalbia o lieka ant odos.
o aveeno perkam.jav@gmail.com per sita tarpininke visada uzsisakau
QUOTE(LiloSun @ 2012 05 05, 09:35)
o bendras Ige irgi nedidelis?
Bet gi netiria jokia palete E priedu, skonio medziagu ir t.t. O skabikliui nebutinai gryna alergija turi but kad erzintu jautria odele, kiek laidu buvo apie tai kaip tos medziagos neisiskalbia o lieka ant odos.
aciu.bendras 73 N-iki 55 tai cia gal norma iki tiek? kai nesuprantu tai labai ir neziurejau gerai kad jus esat
QUOTE(LiloSun @ 2012 05 05, 09:35)
as klausiau taves, bet neparasei - kiek kainavo tau ta didele aveeno bonka??nu ta su melynu dangteliu??ir per kiek laiko gavai nuo uzsakymo???
QUOTE(2Lviename @ 2012 05 05, 08:46)
as klausiau taves, bet neparasei - kiek kainavo tau ta didele aveeno bonka??nu ta su melynu dangteliu??ir per kiek laiko gavai nuo uzsakymo???
na vien tas kremas 23.45 + 3,52 (15%)+ apie 17,16 siuntimas = 44,22 Lt
Gavau po menesio.
Papildyta:
QUOTE(*paprasta* @ 2012 05 05, 08:44)
aciu.bendras 73 N-iki 55 tai cia gal norma iki tiek? kai nesuprantu tai labai ir neziurejau gerai kad jus esat
na siaip tikrai nedidelis skaiciukas. Bet nesisaugant, gali isaugti. Jei galvojat kad jum ne nuo maisto, pabandykit aveeno visa kompleksa, gal pades
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 05 04, 16:45)
is viso nesu girdejusi, kad pas mus vaiku alergologai butu dare tuos durius. Uzsirasykit pas suaugusiuju alergologe greiciuviene, ten padarytu durius, bet vel gi, jie daro tik aplinkos alergenams. As cia siauliuose irgi nebeinu pas alergologus, beviltiska. 2 men kudikiui tesugebejo cutivate israsyti...ir irodinejo, kad jam ne AD, nes AD nebuna anksciau 3 men. Ka cia ir bepridursi...
Sunui yra dariusi Maciuliene, bet kai jam buvo 3metai. Nei alergologu, nei dermatologu normaliu pas mumis nera-beviltiska... Dermatologai bent 2 tvirtino, kad cia ne joks AD, o tepalus rase nuo bakteriniu infekciju... Reikes pabandyti pas Greiciuviene, nors ji kaip ir suaugusiuju gyd.
nakti pabudusi pamaciau , kad uz lango lyja ir mintyse pamasciau, kaip gerai, gal daugeliui vaikuciu palengves nuo lietucio nuplautu ziedadulkiu
o siuntimo kaina visada vienoda ar nuo uzsakymo kiekio priklauso?
kas gali kad ir AZ man sumest nuorodeles koki Aveeno kompleksa man reiketu isigyt visur reikia menesi laukt
o siuntimo kaina visada vienoda ar nuo uzsakymo kiekio priklauso?
kas gali kad ir AZ man sumest nuorodeles koki Aveeno kompleksa man reiketu isigyt visur reikia menesi laukt