QUOTE(Astukasas @ 2012 05 15, 12:37)
O kaip su tuo kugeliu? Aš visada pienu užplikau, nes kitaip labai jau sausas ir nevalgomas būna
Į bulvinius blynus irgi visada kiaušinį mušu, nes kitaip juk pasileis jie man keptuvėje jeigu vien tarkiai.
o dėl visų tų keptų, tai dar kažkaip privengiu, nes sako, kad maitinant kepto, rūkyto irgi negalima
na aš kai bulvių mėgėja, tai be patiekalų iš jų niekaip, blynai pas mane tarkuota bulvė + druskytė, jei labai skysta, šiek tiek nupilu to skystimo
kugelis labai paprasta aš, kai jau mano vaikas didelis galima sakyt, tai plikinu pakepintais spirgais su svogūnu ir į dugną dedu arba faršo sluoksnį arba vištienos krūtinėlės, o šiaip jei pergyvenat del minkštumo dėkit 2/3 bulvių ir 1/3 taip pat tarkuotos cukinijos tirpsta burnoje, švelnus ir minkštas
QUOTE(Laimė @ 2012 05 15, 13:46)
Mums išbėrė veidą
turbūt nuo pomidoro. Savaitgalį suvalgė 3 vyšninius taip godžiai.
Beje, aš agurkus irgi duodu pirktinius. Juk savos dar neužaugo... tai vadinasi vaiką ir be daržovių laikyti
kaip bebūtų gaila, bet kol nėra šviežių savų ar iš patikimų rankų, geriau tenkintis šaldytomis daržovėmis
QUOTE(NaujokeBN @ 2012 05 15, 14:01)
Norejau paklausti tu mamyciu,kuriu vaikams sunkus AD: ar jums padideje limfmazgiai? Siandien lankemes pas hematologe, tai sake, jog organizmas reaguoja i AD taip, neliks AD, nebedides ir limfmazgiai. Na, nuramino
Bet ar dar kam taip buna? Pas mus ypac vienoj pazastytej toks kaip moneta jau.
limfmazgiai padidėja esant betkokiai infekcijai, net menkiausia slogytė gali iššaukti jų padidėjimą, dantų dygimas o AD tai tikrai taip.. buvo pas mus gal metus laiko prie ausyčių, rodžiau gydytojai, tai sakė jei jie paslankūs nekreipti dėmėsio paskui kažkaip savaime dingo