Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(*paprasta* @ 2012 05 14, 18:45)
aga is K rolleyes.gif
na o mes vel smarkiau sen "apsiberem"sutapimas gal bet uzvakar kai paraudo zandai, sutapo, kad vaikas pasijuto blogai , pasidare vangus, pasirodo susirgo, tempa laringitinis kosulys...nu turbut nusilpo imunitetas ir prasom doh.gif

kazkokiu vaistu gal davet nuo gerkles?
Papildyta:
QUOTE(*paprasta* @ 2012 05 14, 20:01)
nezinau sakau gal dar tyrimus padarytu gal visgi rastu kas ji taiop veikia.ir kad nieko nevalgem tokio...o suduot tegaliu Chlemastinum sirupo, tik ji teturiu  g.gif

sirupai tikrai alergizuotu vaikuti, geriau rinkites tabletem, vis maziau s.. ideta.
Na tyrimus jum lyg dare, jei neseniai gulejot. Cia tik jus pati galit atsekt nuo ko taip pablogejo unsure.gif
Atsakyti
O ziurekit, dar klausimas, paskutiniu metu sunelis pradejo trinti nosyte, taip lyg ja noretu pasikasyti. Ar cia gali kaip noRs buti susije su AD?
Atsakyti
QUOTE(ssimon @ 2012 05 14, 20:05)
O ziurekit, dar klausimas, paskutiniu metu sunelis pradejo trinti nosyte, taip lyg ja noretu pasikasyti. Ar cia gali kaip noRs buti susije su AD?

gali but kad nosyte kokie kvapai erzina, gal jum nejuntami nes priprate. Geles kokios, ar kvepalai ir t.t. Nors jei nevarva nosyte gal siaip kas.
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2012 05 14, 21:05)
kazkokiu vaistu gal davet nuo gerkles?
Papildyta:

sirupai tikrai alergizuotu vaikuti, geriau rinkites tabletem, vis maziau s.. ideta.
Na tyrimus jum lyg dare, jei neseniai gulejot. Cia tik jus pati galit atsekt nuo ko taip pablogejo  unsure.gif

blyn rimtai sirupus duodam ir nuo kosulio.apie vaistus net nepamasciau kad jie gali alergizuot doh.gif .davem actifedo , stodalio, aflubino per sias dienas. g.gif
del tyrymu suprantu kad nesenai dare bet viltis durniu motina o motina vaiku nepalieka.
Atsakyti
QUOTE(*paprasta* @ 2012 05 14, 21:01)
nezinau sakau gal dar tyrimus padarytu gal visgi rastu kas ji taiop veikia.ir kad nieko nevalgem tokio...o suduot tegaliu Chlemastinum sirupo, tik ji teturiu  g.gif

O tu lyg minejai kad apsirgo vaikiukas? Gal kokiu vaistu girdei?
Skaitau telefone tai nematau nuotraukos bet jei tikrai tinsta-vaziuociau dabar I ligonine.
Jau paskaiciau kad sirupu davet. Tokia gausybe skirtingu vaistu negerai. O sirupai jokiu budu alergiukams netinka. Nors as dabar net ir savo nealergiskiem vaikam neduodu.

Jei blogeja akyse, ypac jei tinimas atsirado-vezkit I ligonine, greitai. .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wytaute69: 14 gegužės 2012 - 20:36
QUOTE(wytaute69 @ 2012 05 14, 21:30)
O tu lyg minejai kad apsirgo vaikiukas? Gal kokiu vaistu girdei?
Skaitau telefone tai nematau nuotraukos bet jei tikrai tinsta-vaziuociau dabar I ligonine.

matai mergyt nera viskas dar taip ir paprasta, pas mus mazas leliukas namie, ryt man aprobavimas diplominio, jei gultusi tai vyras su juo, o maziukes nebutu kur det, be to mes Moletiskiai, o kazi ar taip jau Vilniuje mus priimtu isskestom rankom.juk pradziai reik siuntimu is visur. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*paprasta* @ 2012 05 14, 21:33)
matai mergyt nera viskas dar taip ir paprasta, pas mus mazas leliukas namie, ryt man aprobavimas diplominio, jei gultusi tai vyras su juo, o maziukes nebutu kur det, be to mes Moletiskiai, o kazi ar taip jau Vilniuje mus priimtu isskestom rankom.juk pradziai reik siuntimu is visur. doh.gif

Mums kai blogejo akyse tai valandos begyje vaikui uztino veidas, isbere visa kuna. Jeigu jums atsirado tinimas, jeigu jis dideja-skubiai kreipkites I gydytoja. Vaika gali istikti anafilaksinis sokas.
Atsiprasau kad gasdinu, bet po musu patirto siaubo man iki siol paranoja.
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 05 14, 21:41)
Mums kai blogejo akyse tai valandos begyje vaikui uztino veidas, isbere visa kuna. Jeigu jums atsirado tinimas, jeigu jis dideja-skubiai kreipkites I gydytoja. Vaika gali istikti anafilaksinis sokas.
Atsiprasau kad gasdinu, bet po musu patirto siaubo man iki siol paranoja.

istepiau visa veida meliu cinku ir essexu,tikiu pagelbes.man tik laaabai pikta kai musu daktare ispeike vilniaus daktarus kokiu gydymu jie gyde, kad jinai turi net 20 vaiku su AD o vat nezino kad negalima sergant juo sirupu,nu negaliu kaip pikta doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*paprasta* @ 2012 05 14, 21:53)
istepiau visa veida meliu cinku ir essexu,tikiu pagelbes.man tik laaabai pikta kai musu daktare ispeike vilniaus daktarus kokiu gydymu jie gyde, kad jinai turi net 20 vaiku su AD o vat nezino kad negalima sergant juo sirupu,nu negaliu kaip pikta  doh.gif  verysad.gif

Gerai kad istepet. Tik butinai stebekit ar netinsta. Arteja naktis, nepraraskit budrumo. Jei tins- kvieskit greitaja, suleis ta pati clemastina(tavegyli).

O del sirupu.. Nemanau kad ant kurio nors parasyta kad netinka alergiskiems. Kiekvieno vaisto anotacijoj rasit parasyta-nevartoti jei yra alergija sudedamosioms dalims. O alergizuoti gali bet koks vaistas, net paprastas paracetamolis tableteje. Sirupe daugiau sudedamuju daliu, todel ir alergijos tikimybe didesne. Bet siaip musu vaikiukams geriau kuo maziau vaistu...as nei slogos nei kosulio negydau mergytei. Susitvarko pati. Zimona reik stebet, tartis su gydytoja, kad neblogetu. Bet vaistu tikrai neskubet duot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wytaute69: 14 gegužės 2012 - 21:07
QUOTE(wytaute69 @ 2012 05 14, 22:00)
Gerai kad istepet. Tik butinai stebekit ar netinsta. Arteja naktis, nepraraskit budrumo. Jei tins- kvieskit greitaja, suleis ta pati clemastina(tavegyli).

aciu taigi va ir taip sakiau bus bemiege naktis nes ryt anksti i aprobavima keltis , o db tai isvis doh.gif ,tokiom situacijom gailiuosi kad gyvenu tokioj tundroj kad net vaiku ligonines nera ir greitoji pas mus durniu saika doh.gif pamenu kai mane dusino nescia ir veze i ligonine, tai nemokejo net deguonies pajungt doh.gif blink.gif
matai kas as irgi nekisu greit vaistu bet jis labai smarkiai kosti laringitinis kosulys.tai zinai irgi nelabai kas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *paprasta*: 14 gegužės 2012 - 21:08
QUOTE(*paprasta* @ 2012 05 14, 22:07)
aciu taigi va ir taip sakiau bus bemiege naktis nes ryt anksti i aprobavima keltis , o db tai isvis  doh.gif ,tokiom situacijom gailiuosi kad gyvenu tokioj tundroj kad net vaiku ligonines nera ir greitoji pas mus durniu saika  doh.gif pamenu kai mane dusino nescia ir veze i ligonine, tai nemokejo net deguonies pajungt  doh.gif  blink.gif
matai kas as irgi nekisu greit vaistu bet jis labai smarkiai kosti laringitinis kosulys.tai zinai irgi nelabai kas doh.gif

paziurejau jau nuotrauka. Neatrodo istines, bet jums geriau matosi gyvai. Man tai tiesiog mielas storuliukas smile.gif
Nereik prie to vaiko sedet visa nakti, tiesiog vis paziurekit ar netinsta. Dar kart atsiprasau kad gasdinu. Mes esam tureje anafilaksini soka. Buvo labai baisu, todel dabar zodis "tinsta" man kelia siauba. Nors jums gal visai ir nieko tokio nebus.
Atsakyti
QUOTE(linulka @ 2012 05 12, 09:51)
kaip idomu, girdejus apie jos zoliu misinius geru atsiliepimu. o lasiukai cia kokie? specialiai jums pagaminti?

Lašiukai masinės gamybos, t.y. ne mums specialiai gaminti. Aprašymas ČIA. Geriam trečia diena, situacija gerėja. Bet ar nuo jų tai negaliu garantuoti. Manau reikalus gerina ir paskutinių dienų lietingas oras.
Atsakyti