QUOTE(ssimon @ 2012 05 14, 18:22)
pamiršau paminėti, kad gastro gydytoja pasakė, kad vaikas gauna per dažnai valgyti (valgo kas 3-4 val.), ir nespėja susvirškinti baltymo, tad jis iseina per odą bėrimo pavaidalu. Mūsų gydytoja pasakė, kad tai nesamonė, tai kiek gydytojų, tiek ir nuominių, o ką daryti kad bėrimai laitūsi nepasako niekas.
nesamone. Dar kaip tik sakyciau gan retai valgo Kaip suprantu lelius maitinamas MP? MP virskinasi laaabai greitai.
Papildyta:
QUOTE(Fifux'e @ 2012 05 14, 18:08)
na jo,tada AD
o patarčiau ne tik kiaušinių nevartoti ir kur yra,o ir kviečių,žuvies,pieno produktų nes tikrai kaip gysytoja sako,įsijautrins vaikas tada
alergija maistui ir AD man atrodo yra skirtingi dalykai,tik deje,jie eina visad kartu
o patarčiau ne tik kiaušinių nevartoti ir kur yra,o ir kviečių,žuvies,pieno produktų nes tikrai kaip gysytoja sako,įsijautrins vaikas tada
alergija maistui ir AD man atrodo yra skirtingi dalykai,tik deje,jie eina visad kartu
dalykai tai gal ir skirtingi, bet is nuotraukos parasei kad panasiau i maisto netoleravima, todel ir klausiu ar kuo nors skiriasi atopinio dermatito berimas ir maisto/aplinkos netoleravimo berimas.
Man iki siol mistika.