Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(sirdukele @ 2012 05 14, 13:21)
hydroxyzini turiu visa pakuote bet nebandem 4u.gif

o kodel nebandet?
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 05 14, 15:04)
o kodel nebandet?

net sunku pasakyti kodel kai buvo blogai grusauskas jas israse mum parveze mums is lenkijos...o ziuriu 2 tabletes bandytos 4u.gif jetus kokia atmintis ir kada ji gris.....kol jas gavome padetis jau buvo valdoma.....bet poveikis stipresnis kai tavegilio toks vaizdas kad stiprus kokie raminantys vaikas miega ir nesikaso beveik blink.gif gal issigandau gero efekto kad gali pakenkt net nzn kodel mes nesugerem doh.gif
grusauskas pamenu sake duokit gerti bent jus pailsesite.....tai turbut issigandau kad gali pakenkti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sirdukele: 14 gegužės 2012 - 14:16
Sveikos,
norėjau pasiteirauti kaip ilgai galima gerti Zyrtec'ą? g.gif Sūnui 7.5 mėn. Balandžio pradžioje buvom pas alergologę, liepė mėnesį gerti, mėnesį negerti, nes kitą vizitą paskyrė po 2 mėn. Praeitą savaitę bandžiau nutraukti, bet labai išryškėjo bėrimas, tai po dienos vėl daviau.. Šiandien nebedaviau ir žiūrėsiu kaip reaguoja..
Atsakyti
na musu desinys zandukas jau lyg ir grazus (tas kur tik keli spuogiukai buvo) Kairys dar nelabai, bet lyg lyg gereja. Gal gi pavyks sustabdyt kad neisplistu....Tik va kaip dabar atsekt kas cia per velnias...Na nuvaziave i kaima pabandysim elgtis taip pat - plauti veiduka kelis kart per diena ir tepti kremuku. Ir ziuresim kas bus.

Dar supratau kad varsketis cia greiciausiai ne prie ko. Praeita savaite minejau kad buvo kelis kasnius nuciupus is broliu ir paraudo zandukas. Paskui namie buvo lyg ir gerai. Sia savaite jau ziurejau kad nieko draustino nevalgytu. Ir vistiek paraudo kaime. Vadinasi kaltas ne varsketis. Lieka kaimo aplinka - dulkes, ziedadulkes, kokios nors namo apdailos medziagos arba kokie augalai zydintys...na ir zinoma anyta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wytaute69: 14 gegužės 2012 - 15:35
QUOTE(Uranija5 @ 2012 05 14, 14:50)
Sveikos,
norėjau pasiteirauti kaip ilgai galima gerti Zyrtec'ą?  g.gif  Sūnui 7.5 mėn. Balandžio pradžioje buvom pas alergologę, liepė mėnesį gerti, mėnesį negerti, nes kitą vizitą paskyrė po 2 mėn. Praeitą savaitę bandžiau nutraukti, bet labai išryškėjo bėrimas, tai po dienos vėl daviau.. Šiandien nebedaviau ir žiūrėsiu kaip reaguoja..

šitas klausimas ir man aktualus. Man viena gydytoja buvo minėjusi, kad geriau jį pagerti mėnesį tam, kad organizmas "nusiramintų" (jeigu gerti pradedama kai stipriai išbėrė). Nei pagėrus šiek tiek kai jau gražėja oda- nustoti.
Atsakyti
Zyrtec vartojamas alergijos simptomams gydyti (slogai, čiauduliui, niežuliui, slaogai nuo žiedadulkių, paraudimui, ašarojimui)? g.gif ar tik slopinti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 14 gegužės 2012 - 16:34
Sveikos 4u.gif
Mano 4 mėn. sūneliui gydytoja taip pat diagnozavo atopinį dermatitą. Nuo 2mėn. Pradėjo berti veidelį, nors iki tol nieko nebuvo. Kiek skaičiau apie atopinį dermatitą, visur rašoma, kad jį lydi niežulys, tačiau mano sūnelis nė karto nėra bandęs kasytis tų vietų, kur yra išberta g.gif
Idedu keletą nuotraukėlių, kaip atrodo bėrimas ant žandukų. Gal mamos, kurios daugiau yra susidūrusios su šia liga pasakys, ar tai panašu į atopinį dermatitą.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ssimon @ 2012 05 14, 16:35)

Idedu keletą nuotraukėlių, kaip atrodo bėrimas ant žandukų. Gal mamos, kurios daugiau yra susidūrusios su šia liga pasakys, ar  tai panašu į atopinį dermatitą.

man panašiau į maisto/kitų išorinių alergenų alergiją/netoleravimą g.gif o kaip kitos kūno vietos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 05 14, 17:55)
man panašiau į maisto/kitų išorinių alergenų alergiją/netoleravimą g.gif o kaip kitos kūno vietos? g.gif

karts nuo karto parausta per keliuku sulenkimus, tai kiek zinau būdinga atopiniam dermatitui. g.gif
Buvom ir pas alergologę, tačiau ji taip aiškiai ir nepasakė, ar čia tikrai AD. Darė tyrimą ant rankytės, truputį paraudo kiaušiniui, alergologė pasakė, kad dar tikrosios alergijos jam nėra. bet gali prasidėti, liepė nevalgyti nieko, kame yra kiaušinio, nevalgau, bet bėrimukai tai praeina, tai vėl atsiranda.
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 05 14, 17:55)

o kuo tada skiriasi AD ir netoleravimo berimai?
Atsakyti
QUOTE(ssimon @ 2012 05 14, 17:01)
karts nuo karto parausta per keliuku sulenkimus, tai kiek zinau būdinga atopiniam dermatitui.  g.gif
Buvom ir pas alergologę, tačiau ji taip aiškiai ir nepasakė, ar čia tikrai AD. Darė tyrimą ant rankytės, truputį paraudo kiaušiniui, alergologė pasakė, kad dar tikrosios alergijos jam nėra. bet gali prasidėti, liepė nevalgyti nieko, kame yra kiaušinio, nevalgau, bet bėrimukai tai praeina, tai vėl atsiranda.

na jo,tada AD g.gif
o patarčiau ne tik kiaušinių nevartoti ir kur yra,o ir kviečių,žuvies,pieno produktų g.gif nes tikrai kaip gysytoja sako,įsijautrins vaikas tada 4u.gif

QUOTE(wytaute69 @ 2012 05 14, 17:03)
o kuo tada skiriasi AD ir netoleravimo berimai?

alergija maistui ir AD man atrodo yra skirtingi dalykai,tik deje,jie eina visad kartu doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 14 gegužės 2012 - 17:09
pamiršau paminėti, kad gastro gydytoja pasakė, kad vaikas gauna per dažnai valgyti (valgo kas 3-4 val.), ir nespėja susvirškinti baltymo, tad jis iseina per odą bėrimo pavaidalu. Mūsų gydytoja pasakė, kad tai nesamonė, tai kiek gydytojų, tiek ir nuominių, o ką daryti kad bėrimai laitūsi nepasako niekas. schmoll.gif
Atsakyti