Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(*paprasta* @ 2012 05 14, 00:14)
o kur ta homeopate?vat as irgi vyrui kalbu apie viena is Ignalinos tai jis pas mane toks kad visur jam sarlatanai, tuo labiau kad is kalbu kazka minejo kad pirmas vizitas 500lt,. tai jis sako duok tokius pinigus bet kuriam gydytojui tai ir jis istirs ir pan... doh.gif  o ta homeopate atseit kazkaip istiria kas pas vaika nefunkcionuoja a pan,..nu zodziu. bet vyras sako, padejo vienam tai db imsi ir tikesi, jei rasytu ir skelbtusi visi kam padejo paprasti gydytojai atrastum ir tarp ju kazka, bet gi visi tik raso kai nepadeda ai net nezinau,.. doh.gif

Heomopate Kaune, senamiescio seimos sveikatos klinika ir tyrimas kainuoja 80lt, bet dar plius ir vaistuku dali duoda, bet daug ir priraso, tai vaistuku mes nenaudojom, labai man sunkus dabar pasirode juos gerti, sunki sistema, bet mums ir paprasti vaistai padeda. ji turi specialia iranga,kuria tiria zmones, neskasminga. mano mergaitei tik reikejo laikyti uz tokio metalinio pagaliuko, pusantros valandos uztruko procedura, bet pasake kiekviena produkta, kiekviena daikta ir vutu daug daugiau pasakius, bet mergaite nebeissedejo tiek laiko. suzinojom,kad esam knygu dulkem alegiskos, patalynei, nu zodziu butu lengviau isvardinti kam nealergiskla. bet grynai eina per kiekviena daikta ar maisto produkta ir ziuri kaip kreives jos kompiuteri juda ir sprendzia pagal tai. zodziu paprastam zmogui sudetinga technika, bet nebuvo kitos iseities, reikejo kazko imtis, nes dukryte labai kentejo ir teveliai tuo paciu. nezinau as visu hemeopaciu, bet sitos patarimai labai padejo. mano drauge savo sunu pas ja veda vis karts nuo karto veda pa ja ir irgi padeda, bet jam alergine sloga, tai kitas reikalas. zodziu pabandyti galit, juk tik 80lt, gal pades. 4u.gif
Atsakyti
Loveliuk, man atrodo jusu katinukui laikas I kitus namus...nesvarbu kad tyrimai nerodo. As meginciau...
Atsakyti
QUOTE(loveliuk @ 2012 05 13, 21:26)
Beatka noreciau protopico.... nors ir kaip mane atkalbinejo gyd noriu isbandyt. issiliesiu... mamis, krokodilo asarom sedziu dienom.... rankos kartais jau nebesikelia kovot... tas niezulys  varo is proto. nebezinau kuom ji numalsint :-(
Ketotifenas nepadeda, tabletes nepatinka, tik sirupas kuris pasibaigia. gal kuri dar ka naudojat niezuliui nuimt? blink.gif
Antrad konsultacijai, nusiteike gultis.....
blink.gif  schmoll.gif
Papildyta:
+ SLapiavimai.. verysad.gif .. doh.gif

slapiavimu negalima protopiku tept. O niezulys nenurims taip paprastai, jau net kai oda sugija ir tai jis dar buna ilgai.
wytaute teisi, jei tokia prasta bukle, reik katina kam atiduot, generaline tvarka padaryt, viska perskalbt, nors vistiek liks to kates epitelio, bet gal maziau ir pageres.

Atsakyti
Na ka, musu veidelis ryte atrodo taip pat kaip vakar. Bent jau neblogiau smile.gif Zinoma reik luktelt bent pora dienu tada sprest kas cia darosi ar gereja ar ne. Beje, gal kas zinot ar Lenkijoj kremukai pigiau? Labai noreciau to musu Physiogel'io nusipirkt dar banke, nu bet Lietuvoj 95 lt doh.gif Pirkau losjona su akcija, bet netinka jis mums...tiksliau tinka, bet per silpnas, tinka tik jei biskiuka pasauseja odele tai padrekint. O va kai rimciau tai neuztenka tokio drekinimo...na labai tikiuosi kad prades gereti namie...Dar aciu D jai lyg ir neniezti. Nepastebejau kad kasytusi. Tik pries miega, bet pries miega ji visada veiduka/akeles trindavo.
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 05 13, 20:59)

na bent ne blogiau jūs 4u.gif

QUOTE(loveliuk @ 2012 05 13, 21:26)
Beatka noreciau protopico.... nors ir kaip mane atkalbinejo gyd noriu isbandyt. issiliesiu... mamis, krokodilo asarom sedziu dienom.... rankos kartais jau nebesikelia kovot... tas niezulys  varo is proto. nebezinau kuom ji numalsint :-(
Ketotifenas nepadeda, tabletes nepatinka, tik sirupas kuris pasibaigia. gal kuri dar ka naudojat niezuliui nuimt? blink.gif

jau kaip ir minėjo,šlapiuojančių veitų negalima tepti taip schmoll.gif
niežulys net ligoninėj sakė,kad ir pagysim,jis bus dar net kelis mėn 4u.gif nėr vaistų jam numušti,ypač vaikui 4u.gif reikia išmokti vaikui dėmesį nukreipti kai ima kasytis 4u.gif

QUOTE(Nerincuu @ 2012 05 13, 21:54)
Pirma karta isgirdau kad ji alergiska kvietiniams miltam, reiskia labai daug produktu, todel cia perkam visus sausainius, piragus, duona makaronus tuos macius miltus, viska kas pagaminta be kvieciu.Lietuvoj net neesu macius tokiu produktu, bet jauciu brangus. vistai, jautienai, kiaulienai, pomidorams, zirniams, pienui, kiausiniams, zodziu galiu vardinti begalia kam ji alergiska, todel kart nuo karto gauna to maisto kurio negalima.  zodziu, tikimes,kad kada nors isaugsim 4u.gif  ir siunciu daug balioneliu visiems kenciatiems nuo sios ligos. 4u.gif

o tu pamėgink surašyti kam yra alergija.lengviau kazka patarti 4u.gif
o su alergenais kazin ar reiktu dirginti organizma g.gif schmoll.gif

QUOTE(LiloSun @ 2012 05 14, 05:05)
slapiavimu negalima protopiku tept. O niezulys nenurims taip paprastai, jau net kai oda sugija ir tai jis dar buna ilgai.

wytaute teisi, jei tokia prasta bukle, reik katina kam atiduot, generaline tvarka padaryt, viska perskalbt, nors vistiek liks to kates epitelio, bet gal maziau ir pageres.

drinks_cheers.gif unsure.gif

o dėl katės,sakė ligoninėj,gyvūną iškrauščius dar apie du emtus lieka visko unsure.gif
Atsakyti
o zinokit mums nueme niezuli tas physiogelis. Buvo rasyta kad nuima nu ir nueme. Mums jau buvo odele grazi, beveik nebesimate berimu, na vienas kitas spuogiukas, bet vistiek kasydavosi. O patepus po keliu dienu nustojo. Gal ir sutapimas aisku....
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 05 14, 09:06)

o dėl katės,sakė ligoninėj,gyvūną iškrauščius dar apie du emtus lieka visko unsure.gif

Nezinau kiek tame teisybes, bet esu girdejus, kad jei vaikas alergiskas pvz. katei, kate iskrauscius is namu, reikia daryt namie generalini remonta. Tada tie kates alergenai isnyksta.
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 05 14, 09:06)
na bent ne blogiau jūs 4u.gif

na zinai...kai kelis menesius jau nebuvo JOKIU berimu niekur, ant veidelio niekada nebuvo, tai dabar kazkaip sunku is naujo grizt i sita tema sad.gif Tiesiog buvau jau apsidziaugus kad gal isaugom, jau susiruosiau eit tyrimus kartotis, gal nebelike musu alergijos ir va islindo...ir dar tokia forma kurios nebuvo iki siol...Zinoma, labai nesiskundziu, nes tikrai dar nedidelis berimas, tiek kad nebezinau ko tiketis ir reik susitaikyt su mintim kad taip lengvai viskas nepasibaigs cia mum sad.gif Padidintas budrumas turi but visada. O kai situacija nera bloga, tai dar ir aplinkiniu spaudima ir ironiskus komentarus reik atlaikyt doh.gif Mazdaug prisigalvoji cia. Vakar anyta islydint is kaimo kelis kart sake kad grazus jos veidelis ir nieko cia nera. Taip pradedi galvot kad jau akyse rodosi man doh.gif Bet tai negi reik laukt kol isialergins iki krauju???!!! Vat tas man labai pikta, kad artimieji vietoj to kad palaikytu ir stengtusi padeti pvz aplinka, maista sutvarkyt, dar specialiai kokiu sausainiu priperka ir saiposi kai sofkes isnesu doh.gif
Atsakyti
Papasakosiu mūsų patirti su homeopatiniai gydymais..žodžiu, aš irgi abejojau, skaičiau visokius atsiliepimus, SM ir šiaip, ir nusprendžiau pabandyt, mūsų vaikas alergiškas nuo 7 mėnesiu, bėrimai, drąskymaisi ir pan., buvom iršiaip poliklinikose, tepėmės, tyėmės, niekas nepasikeitė..išsirinkau vieną homeopatę Vilniuje, konsultacija pas ją 200 lt., tyrimų ji nedaro, tik vaistus išrašo. Išklausinėjo ji ten visą priešistorę, užsirašė kažką, buvo dėmesinga, išrašė 2 rūšių žirniukus gerti, vieni atseit mažina niežulį, o kiti, tiksliai nepamenu, bet kažkoks kalcio preparatas, sako, skambinkit, jeigu kas..sako gali būt pablogėjimas, bet sprendžiant iš to, kaip jis atrodo dabar, nežinau, kaip dar gali būt blogiau.
Pradėjom gert, po paros prasidėjo toks košmaras, kad mes nežinojom, kur dėtis, pradėjo jam niežėt visur, išbėrė jau ne dėmėm, o visą kūną, visur, kur įmanoma, na, pablogėjimas, kaip ji ir sakė, laukiam..nemiegam naktim..nusidraskė visas..baisu, vienu žodžiu..
bet kiek galima laukt, tas pablogėjimas nė kiek neatslūgsta ir viskas..skambinu gydytojai, sako, nu tai vienus vaistus, nuimkit, duokit kartą per dieną, nes juos turėjom du kartus gert, bet buvo nelabai patenkinta, į tą problemą nė kiek nesigilino, apkeiskit, pakeiskit ir tiek žinių, tai, gal dar patepkit truputį tai hormoniniais tepalais..o tept tai jau nėra kur truputį, reikia visą kūną gydyt, žodžiou, pati gydimą paskyrė, o toliau, kai mum jau blogai visai pasidarė, kapstykitės, kaip išmanot..
mečiau aš tą dalyką, jaučiausi kalta, nes vaiką iškankinau, jau pas gydytoją bijojau ir eit, nes net nebežinojau, kas darosi, vaistai jokie nebepadėjo, tuos žirniukus lioviausi jam duoti, tepalai jokie nebepadėjo..
nuėjom pas savo gydytoją, pasiuntė mus pas dermatologą, na, manau, nors dabar jis apgydys, tada pas alergologę važiuosim..išrašė tepaliukų, veidui, kūnui, patepiau gal porą dienų ir viskas praėjo, dabar jau savaitę, gal ir daugiau, niekuo nebetepu išskyrus drėkinantį kremuką, jokių bėrimų..
tokia istorija. nesakau, gal tos homeopatės kai kam ir padeda. bet mum tai niekuo nepadėjo ir nežinau, ar ta gydytoja netikusi, ar tiesiog tas gydimas netiko mum, nors šiaip tai čia manau, susiję dalykai.
Atsakyti
beje o kuria diena moka ta neigaluma g.gif
Atsakyti
va mano panelyte. Gavosi nepanasi i save ir zvaira nuo blitzo smile.gif Tai nieks nepazins jeigu ka smile.gif
user posted image
Nesakau, nera blogai, bet kad kazkas darosi tai faktas. Ypac ant kairio zanduko. Nors ant desinio irgi keli spuogiukai jau pradejo atsirast, bet lyg nedaugeja. Ant kairio irgi buvo pradzioj vienas kitas spuogiukas, dabar jau yra pora susiliejusiu raudonu vietu. Tai vat niekas nieko nemato isskyrus mane doh.gif Na vyras dabar jau irgi lyg pamate. Galima aisku nekreipt demesio ir nieko nedaryt. O kai jau matysis kaip reikiant tada visiems bus aisku ir ramiai galesim ieskot priezasciu.
Tik as manau kad kuo labiau isialergina tuo sunkiau paskui pagyt. Ai zodziu. Pikta ir tiek.

Dar viena mintis kuria guodziu save - dabar visi vaikai serga, mazoji irgi snargliuoja, tai galvoju gal tas dar prisideda...nes tuos snargliukus vis pasivalo su ranka, tada veideli patrina ir dirgina gal.
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 05 14, 08:10)
o zinokit mums nueme niezuli tas physiogelis. Buvo rasyta kad nuima nu ir nueme. Mums jau buvo odele grazi, beveik nebesimate berimu, na vienas kitas spuogiukas, bet vistiek kasydavosi. O patepus po keliu dienu nustojo. Gal ir sutapimas aisku....

o jį galima tepti alergiukam ir mažiem g.gif žinoma,tik kai žaizdų nėra g.gif nes jis faktas kad turėtų padėti,tokia jo paskirtis g.gif

QUOTE(Amelita @ 2012 05 14, 08:13)
Nezinau kiek tame teisybes, bet esu girdejus, kad jei vaikas alergiskas pvz. katei, kate iskrauscius is namu, reikia daryt namie generalini remonta. Tada tie kates alergenai isnyksta.

nu va g.gif dvi skirtingos nuomonės g.gif

QUOTE(wytaute69 @ 2012 05 14, 08:15)
pikta, kad artimieji vietoj to kad palaikytu ir stengtusi padeti pvz aplinka, maista sutvarkyt, dar specialiai kokiu sausainiu priperka ir saiposi kai sofkes isnesu  doh.gif

oi kaip suprantu tave unsure.gif pas mane irgi yra panašiai-laiko mane paranojike,nebormalia,kad vaikui ieškau ligų blink.gif sako duok karvės pieną,normalią košę ir nesirgs niekuo ,kam čia išsidirbinėjat nesamones blink.gif ir ne bet kas,o mano mama schmoll.gif unsure.gif

QUOTE(wytaute69 @ 2012 05 14, 08:43)
va mano panelyte.

mes taip atrodom ištisai ir aš čia skaitau ideali būklė unsure.gif
su snargliu nuo žiedadulkių irgi vaikštom db ištisai doh.gif
va tik išbėrė naktį šią lb-ir net lb unsure.gif ir kalta aš doh.gif valgė dičkė jogutą,mažė žiūrėjo,lūpom čepsėjo,sakau tuok palaižyti.ir ką,vaizdas yra šnd nuo mažiau nei puse šaukštelio schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti