QUOTE(*paprasta* @ 2012 05 14, 00:14)
o kur ta homeopate?vat as irgi vyrui kalbu apie viena is Ignalinos tai jis pas mane toks kad visur jam sarlatanai, tuo labiau kad is kalbu kazka minejo kad pirmas vizitas 500lt,. tai jis sako duok tokius pinigus bet kuriam gydytojui tai ir jis istirs ir pan... o ta homeopate atseit kazkaip istiria kas pas vaika nefunkcionuoja a pan,..nu zodziu. bet vyras sako, padejo vienam tai db imsi ir tikesi, jei rasytu ir skelbtusi visi kam padejo paprasti gydytojai atrastum ir tarp ju kazka, bet gi visi tik raso kai nepadeda ai net nezinau,..
Heomopate Kaune, senamiescio seimos sveikatos klinika ir tyrimas kainuoja 80lt, bet dar plius ir vaistuku dali duoda, bet daug ir priraso, tai vaistuku mes nenaudojom, labai man sunkus dabar pasirode juos gerti, sunki sistema, bet mums ir paprasti vaistai padeda. ji turi specialia iranga,kuria tiria zmones, neskasminga. mano mergaitei tik reikejo laikyti uz tokio metalinio pagaliuko, pusantros valandos uztruko procedura, bet pasake kiekviena produkta, kiekviena daikta ir vutu daug daugiau pasakius, bet mergaite nebeissedejo tiek laiko. suzinojom,kad esam knygu dulkem alegiskos, patalynei, nu zodziu butu lengviau isvardinti kam nealergiskla. bet grynai eina per kiekviena daikta ar maisto produkta ir ziuri kaip kreives jos kompiuteri juda ir sprendzia pagal tai. zodziu paprastam zmogui sudetinga technika, bet nebuvo kitos iseities, reikejo kazko imtis, nes dukryte labai kentejo ir teveliai tuo paciu. nezinau as visu hemeopaciu, bet sitos patarimai labai padejo. mano drauge savo sunu pas ja veda vis karts nuo karto veda pa ja ir irgi padeda, bet jam alergine sloga, tai kitas reikalas. zodziu pabandyti galit, juk tik 80lt, gal pades.