Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Sveikos mamytes,

norejau paklausti, gal kas naudojasi ar naudojosi siais kremukais
http://psoriasis.uco...os-ir-dermatitu

ar verta pirkti?
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 05 11, 13:07)
ji tikrai stengiasi, bet jei nuotaika bloga gali ir atmestinai paziuret  doh.gif Labai nuotaikos zmogus man pasirode....butu geresne spec kita kokia tai eiciau, nes man nepatinka pakeltas tonas.

Visiems mums būna blogų momentu, bet dėl viso pikto visuomet stengiuosi užsiregistruoti pirmai dienos pusei smile.gif
Atsakyti
Gal atsirastų mamų, norinčių kooperuotis apsipirkimui eko prekių parduotuvėje http://www.violey.com/en/ ? Ten yra gausybė eko kosmetikos, kremų, maisto ir t.t. Aš esu pirkusi Bioturm kremą su sidabru žymiai pigiau nei pas mus. Siuntimas kartu būtų pigiau. Aš iš Kauno 4u.gif Kad neteršti temos rašykite AŽ.
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2012 05 11, 09:39)
O alergenus išsiaiškina iš kraujo tyrimo? Galvoju dar pastebėti savo mažylę pati, išėmusi iš maisto raciono pieno produktus ir kiaušinius. Nelabai noriu aš dabar jos tampyti pas gydytojus, nes būdama tokia maža dar ir apsirgo, nes turim slogytę,kosti. Didžioji sesė iš darželio ką nors bus užnešusi, nes ir pati sloguoja, kosti.
Vis dėlto, aš nesuprantu tų alergijų priežasties. Nei vienas iš šeimos narių nėra alergiškas. Mano pirmoji mergaitė 2,4 amžiaus irgi kolkas neturėjo jokių problemų su bėrimais, o mažiukei jau kažkas netinka  doh.gif

Maniškiams kūdikystėj kraujo tyrimai alergijos praktiškai neparodė, nors padavus daugelį tų produktų, reakcijos būdavo akivaizdžios. O vyresniajai, būnant 3 metų padarius kraujo tyrimą, 4klasės alergiją rodė produktui, kuris nei alergizuoja, nei kada alergizavo, o pvz. riešutams, nuo kurių vėliau prasidėjo alerginės reakcijos net su tinimu - neparodė nė čiut.
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2012 05 11, 18:22)
Maniškiams kūdikystėj kraujo tyrimai alergijos praktiškai neparodė, nors padavus daugelį tų produktų, reakcijos būdavo akivaizdžios. O vyresniajai, būnant 3 metų padarius kraujo tyrimą, 4klasės alergiją rodė produktui, kuris nei alergizuoja, nei kada alergizavo, o pvz. riešutams, nuo kurių vėliau prasidėjo alerginės reakcijos net su tinimu - neparodė nė čiut.

nu va akivaizdus irodymas kad yra netikslu tie tyrimai blink.gif tokiu atveju savo vaikuciams daktarai esate jus pacios mamytes pacios turime sekti ir ziureti kas tinka..musu slogyte jau 5 diena nepraeina vissiskai tik paguoda tokia kad antra para nelabai trugdo miegoti..berimukai aprimo musu kazkiek bet visvien visa skunelis sausom niezinciom nukasytom demem kai patepu aveeno melyna vaikas zviegia blink.gif o rudas pradejo mums tvarkyti odele nors pagal berima turetu melynas tikti bet rudas ziuriu stebuklus daro pakolkas
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2012 05 10, 20:15)
Bet jūsų tas gaminamas tepaliukas bus ko  gero su hormonais, gerai pažiūrėkit, nes ji išrašo ir neperspėja.

Be hormonų tikrai.
Atsakyti
O aš vakar pagaliau nusipirkau J. Balvočiūtės lašiukus nuo alergijos. Daug kas yra pasakoję, jog padeda. Žiūrėsim kas bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(marlene @ 2012 05 12, 08:53)
O aš vakar pagaliau nusipirkau J. Balvočiūtės lašiukus nuo alergijos. Daug kas yra pasakoję, jog padeda. Žiūrėsim kas bus g.gif

kaip idomu, girdejus apie jos zoliu misinius geru atsiliepimu. o lasiukai cia kokie? specialiai jums pagaminti?
Atsakyti
[quote=~Serpentine~,2012 05 11, 08:21]
Spejam, kad tridiene buvo.
[/quo
kas tak yra tridiene ? g.gif 4u.gif
Papildyta:
[quote=Amelita,2012 05 11, 13:40]Turim katina. Bet tyrem maziuke del jodu kartus. Duriai, kraujass. Nu neparode alergijos jam. Paziuresim ka rodys po savaites. g.gif
[/quote]
Irgi turim persu katina, 3 kart gulejom ir visad prasiau daryt katinui. rodo neigiama
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loveliuk: 12 gegužės 2012 - 20:57
loveliuk, tridiene karstine. Infekcine liga. Dazniausiai tris dienas buna auksta temp.,o kai nukrenta, visa kuna stipriai isberia nenieztinciu berimu.
Mus vakar paleido namo, bet ats dar nera, nes laboratorija kazka subludijo, bus tik penktadieni.
Kalbejot apie gydytojus, man cerniauskas visai patinka. Astrauskaite pasirode grubi, pikta...

Beje, kokiai pasalpa priklauso lengvai negalei? Dave lapa, bet kazkaip dvejoju. Turbut sunku paciai per save perlipti ir vaikui tokia etikete uzklijuoti.

Merginos, ar kuri nors turi galimybiu parvezti vaistu is lenkijos?
Beatka, jus turbut nebevaziuojat?
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 05 12, 22:59)
loveliuk, tridiene karstine. Infekcine liga. Dazniausiai tris dienas buna auksta temp.,o kai nukrenta, visa kuna stipriai isberia nenieztinciu berimu.
Mus vakar paleido namo, bet ats dar nera, nes laboratorija kazka subludijo, bus tik penktadieni.
Kalbejot apie gydytojus, man cerniauskas visai patinka. Astrauskaite pasirode grubi, pikta...

Beje, kokiai pasalpa priklauso lengvai negalei? Dave lapa, bet kazkaip dvejoju. Turbut sunku paciai per save perlipti ir vaikui tokia etikete uzklijuoti.

Merginos, ar kuri nors turi galimybiu parvezti vaistu is lenkijos?
Beatka, jus turbut nebevaziuojat?

sveikute
kaip tik planuoju rasyti ten savo pazistamam kuris atvaziuoja karta i menesi i LT is PL, nes mociutei reikia tokio tepaliuko nuo skausmo, tai ir jums galeciau kazka uzsakyti. 4u.gif ko jums reikia? Gal dar yra kam kazko reikia is Lenkijos is vaistuku - galeciau bandyti gauti
Atsakyti
sveikutės,
kaip jūs čia besilaikot? mirksiukas.gif
jargaus,galvoju važiuoti db už mėnesio vėl gultis į ligoninę doh.gif sakė gryžt po poros mėn,tai išeina birželio pradžia unsure.gif g.gif

QUOTE(Astukasas @ 2012 05 11, 09:39)
Vis dėlto, aš nesuprantu tų alergijų priežasties. Nei vienas iš šeimos narių nėra alergiškas. Mano pirmoji mergaitė 2,4 amžiaus irgi kolkas neturėjo jokių problemų su bėrimais, o mažiukei jau kažkas netinka  doh.gif

būna,oi būna žinok mirksiukas.gif 4u.gif
tiesiog db belieka mokytis gyventi kitaip mirksiukas.gif

beje,klausei,ar neapsimokiau mišinys kai vaikas alergiškas,nei MP.manoj situacijoj aš pati pvz nuodiju vaiką,nes ji gauna per MP auksinio stafilikoko.bet gydytojai nepatarė nutraukti maitinimo,nes tada prasidės tikroji reakcija/alergnija schmoll.gif db ji gauna ir akrtu antikūnių,kurie slopina viską 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*paprasta* @ 2012 05 10, 11:45)

kaip jūs laikotės? kaip situacija? 4u.gif

QUOTE(wytaute69 @ 2012 05 10, 12:25)
griztam  verysad.gif viena zanduka bert pradejo ir niekaip nepraeina jau gera savaite...

4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(wytaute69 @ 2012 05 10, 12:59)
o kas tai yra? naturalu kad toks klausimas kyla...bet zmogus dar nepazenge tiek kad butu tobulesnis uz gamta. Na ner dar tokio misinio kuriame butu visos vaikui reikalingos medziagos. Be to kaip mamos ir sake -labai sunku pritaikyti misini. Negalvokit kad bet kuris kur parasyta HA tiks jusu vaikui. O kiek vargsit kol rasit tinkama...
Mamos piene yra ir medziagos slopinancios alergines reakcijas ir daug kitu vaiko organizmui butinu medziagu kurios brandina ir stiprina organizma. Pasikalbekit su alergologe apie tai. Paaiskins. Jei normali zinoma.

drinks_cheers.gif

QUOTE(LiloSun @ 2012 05 10, 18:37)
Kviečiame sudalyvauti renginyje –

fainas renginys atrodo cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 13 gegužės 2012 - 08:48