loveliuk, siandien mus paleidzia. Kol kas atsakymu nezinau, nes dar nebuvo siryt vizitacijos.ige kaip visad mazas, tik 9. Kol kas rode ir kukuruzams isijautrinima, kiti ats siandien bus. O kukuruzai galvojau mums viena is nedaugelio tinkanciu kosiu. Zarnyno netyre. Ant odos AS gausiai auga. Bet nelabai ka ir padaryso. Fucidinas sake nelabai veiksmingas siuo atveju, o beneocinas alergizuoja maziuka. Visa laika prabuvom su temperatura, bet siandien jau lyg ir nukrito. Spejam, kad tridiene buvo.
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 05 11, 08:21)
loveliuk, siandien mus paleidzia. Kol kas atsakymu nezinau, nes dar nebuvo siryt vizitacijos.ige kaip visad mazas, tik 9. Kol kas rode ir kukuruzams isijautrinima, kiti ats siandien bus. O kukuruzai galvojau mums viena is nedaugelio tinkanciu kosiu. Zarnyno netyre. Ant odos AS gausiai auga. Bet nelabai ka ir padaryso. Fucidinas sake nelabai veiksmingas siuo atveju, o beneocinas alergizuoja maziuka. Visa laika prabuvom su temperatura, bet siandien jau lyg ir nukrito. Spejam, kad tridiene buvo.
Po tridienes turi isberti... Stebek kuneli. Sveikit.
Sveikos, mamytės,
mano didžioji (dabar jai treji) turi AD nuo poros mėnesių, tai jau ne vienus metus gyvenam su šia liga. Mūsų rinkoj esančius kremus, tinkančius atopinei odai jau išbandėm visus, taip pat ir aveena - juokiuos, kad jei kas pasako, kad siunčiasi aveena, reiškias skaito SM forumą
Norėjau paklaust ar kuri bandėt kombo sviestą?
http://gamtosdovanos...?id_product=372
Rašo, kad rekomenduojamas sausos, suirzusios, niežtinčios odos priežiūrai, nes mums sunkiausia ir būna, kai pervargus, naktį ar šiaip sukaitus pradeda kasytis ir aišku taip nusidrasko iki žaizdų.
mano didžioji (dabar jai treji) turi AD nuo poros mėnesių, tai jau ne vienus metus gyvenam su šia liga. Mūsų rinkoj esančius kremus, tinkančius atopinei odai jau išbandėm visus, taip pat ir aveena - juokiuos, kad jei kas pasako, kad siunčiasi aveena, reiškias skaito SM forumą
Norėjau paklaust ar kuri bandėt kombo sviestą?
http://gamtosdovanos...?id_product=372
Rašo, kad rekomenduojamas sausos, suirzusios, niežtinčios odos priežiūrai, nes mums sunkiausia ir būna, kai pervargus, naktį ar šiaip sukaitus pradeda kasytis ir aišku taip nusidrasko iki žaizdų.
QUOTE(davule @ 2012 05 07, 20:30)
gal kas bandet sita???
amerikieciu atsiliepimai nerealus - best ever, works magic, miracle cream ir pan
amerikieciu atsiliepimai nerealus - best ever, works magic, miracle cream ir pan
Iš Aveeno serijos bandytų kremų jis mums vienintelis, kuris netiko.
QUOTE(loveliuk @ 2012 05 08, 20:53)
Mamos kurios ilgiau naudoja ketotifena, kokie atsiliepimai? Ar padeda, nuima niezuli?
Dabar tai jau sazinungai naudojAm koki menesi, dar nepastebejau pokyciu.
Dabar tai jau sazinungai naudojAm koki menesi, dar nepastebejau pokyciu.
Vienam vaikui pernai naudojom, tai stebuklingai nuėmė naktinį niežulį jau gal antrą dieną. Mažiausiam kūdikystėj jis šiek tiek alergizuodavo. Prieš pora mėnesių bandžiau vėl - tai nei geriau, nei blogiau nuo jo buvo.
QUOTE(mildusiukas @ 2012 05 09, 14:36)
Galit espumisano lasiuku duot pries kiekviena maitinima ar kitu, skirtu kudikiams. Svarbiausia nusiraminkit ir tada kudikis bus ramesnis, pamatysit viskas susitvarkys.
Espumizanas, atsimenu, mano mažių alergizuodavo
QUOTE(Šarka-Li @ 2012 05 10, 06:59)
Ir mums gydytoja sakė, kad kiaušinio negalima tiesiogiai, t.y. virto, ir kepto. O jeigu jį įdėsime į kotletus ar dar kur tai taip galima.
Toks į kepinius dedamas kiaušinio kiekis mano viduriniukui pradėjo tikt tik nuo 2,5-3 metų. Nėra alergologijoj vienareikšmiško galima-negalima.
QUOTE(Astukasas @ 2012 05 10, 10:10)
Labai laukčiau rekomendacijų apie alergologus Kaune, nes kiek žinau, tai visur baisios eilės, reikėtų kuo skubiau registruotis Nes pas chirurgą dėl kojyčių užsiregistruoti gavome tik birželio mėnesio gale
Iš valdiškai drbančių greitai (jau už poros dienų) galima papulti pas V.Darginavičienę Dainavos poliklinikoj. Visai nieko man ji
QUOTE(*paprasta* @ 2012 05 10, 11:45)
o as db susimasciau kas yra difuzinis?
Išplitęs.
QUOTE(Astukasas @ 2012 05 10, 12:50)
Ir dar vienas, toks gal nevykęs klausimas, neužmėtykit pomidorais ir neapšaukit bloga mama, bet...... Ar ne geriau tada duoti vaikučiui pritaikytus mišinukus, nei pačiai maitinti ir taip jautrinti organizmą, kankinasi ir mažius, ir mama tuo pačiu, kai nieko negali valgyti.
Klausimas geras. Su vienu vaiku (jau po kelių mėnesių griežtos hipoaerginės dietos) išbandėm mišinuką ir buvo labai stiprus pagerėjimas - oda per pora dienų išbalo. Kitam vaikui analogiškoj situacijoj oda taip pat šiek tiek pagerėjo, nors vistiek liko sunkus AD. Kitos mamos, kaip jau skaitėt, turi kitokią patirtį.
Mano asmenine nuomone, jūsų situacijoj dar bandyčiau maitinimą MP, turint omeny vaikučio amžių ir tai, kad kol kas net nepabandyti išsiaiškinti alergenai. Galbūt paaiškės, kad iš savo raciono tereikia išimti tik pora produktų.
QUOTE(wytaute69 @ 2012 05 10, 22:19)
Kad as kiek supratau katinas apskritai nedraugas alergiukam as geriau isvaziuociau su vaiku, nes namie vistiek liks katino plauku, odos ir tt. O turit kilimu, minkstu baldu, ciuziniu neantialerginiu? Mums berimai dingo visai (nedideli tebuvo) kai ismeciau visus kilimus, sofkes minkstas, ciuzini dormeo pirkom, mergytei I lovele taip pat sintetini plaunama ciuzinuka. O va kaime savaite pabuvom ir isbere zanduka dabar sutvarkysiu aplinka ir ten galutinai. Na zinoma ir tie varskeciai ir sausainiai su E galejo prisidet. Reiks atidziau ziuret. Busiu griezta
Nu jo, del katino pilnai sutinku, bet kazkaip nesinori jo ismesti, nezinant ar jis kaltas ar nea..Va AMelita man rodos irgi turi kaciuka (ar maisau kazka??)
Kilimu neturim jokiu, kampas salione yra veliurinis, ciuzinys ne dormeo, norejom pirkt kazkada, bet groteliu po lova nera, tai nepirkom..Pas mazaja lovytej tas kur vienoj pusej grikiai, kitoj kokosas....Minkstu zaislu jokiu, patalyne medvilnine....
Papildyta:
ir dar klausimas - o kuriam laikui tureciau pabegti i kita aplinka????
QUOTE(2Lviename @ 2012 05 11, 09:53)
Nu jo, del katino pilnai sutinku, bet kazkaip nesinori jo ismesti, nezinant ar jis kaltas ar nea..Va AMelita man rodos irgi turi kaciuka (ar maisau kazka??)
Kilimu neturim jokiu, kampas salione yra veliurinis, ciuzinys ne dormeo, norejom pirkt kazkada, bet groteliu po lova nera, tai nepirkom..Pas mazaja lovytej tas kur vienoj pusej grikiai, kitoj kokosas....Minkstu zaislu jokiu, patalyne medvilnine....
Papildyta:
Papildyta:
savaite ir jau turetusi matyt kazkas ar keiciasi o jus negulejot ligoninej ten aplinka tikrai kitokia
QUOTE(sirdukele @ 2012 05 11, 10:06)
savaite ir jau turetusi matyt kazkas ar keiciasi o jus negulejot ligoninej ten aplinka tikrai kitokia
nea, negulejom....
QUOTE(carramele @ 2012 05 11, 09:22)
Klausimas geras. Su vienu vaiku (jau po kelių mėnesių griežtos hipoaerginės dietos) išbandėm mišinuką ir buvo labai stiprus pagerėjimas - oda per pora dienų išbalo. Kitam vaikui analogiškoj situacijoj oda taip pat šiek tiek pagerėjo, nors vistiek liko sunkus AD. Kitos mamos, kaip jau skaitėt, turi kitokią patirtį.
Mano asmenine nuomone, jūsų situacijoj dar bandyčiau maitinimą MP, turint omeny vaikučio amžių ir tai, kad kol kas net nepabandyti išsiaiškinti alergenai. Galbūt paaiškės, kad iš savo raciono tereikia išimti tik pora produktų.
O alergenus išsiaiškina iš kraujo tyrimo? Galvoju dar pastebėti savo mažylę pati, išėmusi iš maisto raciono pieno produktus ir kiaušinius. Nelabai noriu aš dabar jos tampyti pas gydytojus, nes būdama tokia maža dar ir apsirgo, nes turim slogytę,kosti. Didžioji sesė iš darželio ką nors bus užnešusi, nes ir pati sloguoja, kosti.
Vis dėlto, aš nesuprantu tų alergijų priežasties. Nei vienas iš šeimos narių nėra alergiškas. Mano pirmoji mergaitė 2,4 amžiaus irgi kolkas neturėjo jokių problemų su bėrimais, o mažiukei jau kažkas netinka
QUOTE(2Lviename @ 2012 05 11, 09:53)
Papildyta:
Papildyta:
Turim katina. Bet tyrem maziuke del jodu kartus. Duriai, kraujass. Nu neparode alergijos jam. Paziuresim ka rodys po savaites.
QUOTE(wytaute69 @ 2012 05 10, 14:55)
mes uzsirasem pas Astrauskaite geguzes pabaigoj. Kazi, gal kokiu dovanu nest kad normaliau pakonsultuotu....
Susidariau įspūdi, kad ši moteris ir taip labai stengiasi dėl kiekvieno ligonio. Mes pas ją lankomės.
Pastebėjau, kad mano vaiku, kaip ir daugeliui čia rašiusių, pastaruoju metu pablogėjimas. Sako, ilgai šalta buvo ir staiga viskas pražydo vienu kartu....
Manajai dare dūrio testą, histaminas gerokai padidėjęs. DAr vištai reakcija atsirado, nors gyvenime vaikas jos nevalgė. Pavasaris...
Gal ne visai į temą, be tiems vaikams, kurie turi astma yra angliškai knygelė va čia kaip būti mokykloje sergant astma. Gal kam pravers
QUOTE(Dzhine @ 2012 05 11, 13:44)
Susidariau įspūdi, kad ši moteris ir taip labai stengiasi dėl kiekvieno ligonio. Mes pas ją lankomės.
ji tikrai stengiasi, bet jei nuotaika bloga gali ir atmestinai paziuret Labai nuotaikos zmogus man pasirode....butu geresne spec kita kokia tai eiciau, nes man nepatinka pakeltas tonas.