QUOTE(marlene @ 2012 05 10, 12:02)
Mes lankėmes pas Staikūnienę KMUK. Negalėčiau apie ją labai teigiamai atsiliepti. Užsiregistravus laukdavome ilgiausiai, net ir pusantros valandos eilės esame prastovėję su klykiančiu vaiku. Tyrimus taip, padarė, bet konsultacijos atsainios. Pora žodžių burbtelėjo ir tiek. Nevalgykit, nedarykit to ir ano. O ką daryti - jokio paaiškinimo. Gydymui paskyrė stipriausius hormonus (tuomet buvo 3 mėnesiai). Tiesa, vizito metu sugužėjo grupė studentų ir ji pradėjo juos egzaminuoti
Atėjus po 3 mėnesių su ženkliu pablogėjimu liepė man valgyti dar mažiau ir tepti tais pačiais hormonais. Gerai kad tuo metu mūsų dokumentus pildė jos rezidentė, ji patyliukais pasiklausinėjo išsamiau, pasakiau jai kad mes net nenaudojam gydytojos išrašytų hormonų, nes jie labai stiprūs. Tai ji tik tyliai sušnabždėjo, kad "taip, jei labai stiprūs, netepkit. Išrašysiu jums pačių lengviausių blogiausiam atvejui".
Pliusas tas, kad daro tyrimus (dūrius, lopus ir kraują), kai kitos gydytojos leliukams jų neskiria. Dėl jų verta eiti, bet tik dėl to. Gal jūs ėjote privačiai ir jos požiūris buvo kitoks.
Ne, aš ėjau į KMUK, tiesa vistiek jai atsilyginau, nes priėmė be talono. Pakonsultavo normaliai ir lopo tyrimus padarė. Aišku, nesakau, kad kalbėjomės ilgiausiai... kalbėjo lakoniškai, bet... vistiek esu dėkinga, nes bent jau tyrimus padarė, kai tuo tarpu kita alergologė liepė kiaušinį keisti į putpelės. O ką nevalgyti- patarė iš akies. O mus toliau bėrė..
dabar bent jau žinau nuo ko pradėti dietą taikyti.
Vaistų stiprių neišrašė, kaip tik akcentavo, kad vaistus skiria pradžiai tol kol susitvarkysime maistą... Paskui jau visas gydymas- maistu.
Antrą kartą laukėme už durų irgi valandą.