Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(2Lviename @ 2012 05 10, 11:09)
Mums vitella ziauriai netinka...cia kiekvienam individualiai kaip as sakau smile.gif

Mano mazajai ziauria niezti, atsikelia nakti ir rankytes kasosi, draskosi, matyt po to skaudet pradeda - oj blyn kas per liga - kosmaras kazkoks  doh.gif  doh.gif ..ir gaila vaiko ir pikta pasidaro, nes pati nepailsi, pavargus, nuo nevalgymo isssekus  doh.gif  doh.gif

tai mums irgi Vitella netinka, o vat Avene Cicalfate - tinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2012 05 10, 10:10)
Labai laukčiau rekomendacijų apie alergologus Kaune, nes kiek žinau, tai visur baisios eilės, reikėtų kuo skubiau registruotis  doh.gif  Nes pas chirurgą dėl kojyčių užsiregistruoti gavome tik birželio mėnesio gale  doh.gif

as buvau pas Staikuniene. Man ji patiko.
Privaciai dirba:
http://www.cd8klinik...ja/1/2012-05-17

bet tik 17d. talonelis laisvas yra.

KMUK- tik 05.24 d. laisvas talonelis. reikia nestis siuntima imunologo aergologo konsultacijai
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2012 05 10, 11:21)
Privaciai dirba:

KMUK- tik 05.24 d. laisvas talonelis. reikia nestis siuntima imunologo aergologo konsultacijai

Ooo, tai ne taip jau ir blogai 05.24, nes kaip suprantu i KMUK su siuntimu būtų nemokamai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2012 05 10, 10:06)
kai buvom pas ja buvo visas kunelis isbertas...Po to manau jai augant kazkiek isaugom, todel dbr liko rankos plastakos ir koju slaunys..kakliukas buvo - bet pranyko....Aisku, tepiau jos tepalais, bet matyt organizmas pripranta ir viskas - nebepadeda...

Na manau cia kiekvienam inidividualiai - as tikrai kategoriskai nesakau, kad jums nepades...nes vieniems jos tepalai padeda - kitiems nea....

O kiek jums laiko???ir kur jums isberta??ka nustate ar atopini dermatita ar seborejini???

Pasirodysiu kvaila, bet... doh.gif nepaklausiau diagnozės. bet man atrodo atopinį.
Mano vaikui 2, 4 m. Išberta dabar ant žandų.
Kai buvo mažesnis, tokė berimą pamačiau nedideliais lopukais ant kojyčių (keliose vietose), taip pat ant pakinkliukų kartais. O štai dabar šitą reikalą turime ant veiduko verysad.gif
Va ir šiandien, pamirštusi, kad negalima morkų, padariau valgyti su jomis. Nu žiopla verysad.gif jaučiu dar reikės laiko, kad įprasčiau. Ir į darželį reikės nunešti neleistinų produktų sąrašą. Žodžiu neįisivaizduoju kaip bus su maistu.
Atsakyti
o as db susimasciau kas yra difuzinis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2012 05 10, 11:21)
Privaciai dirba:

Mes lankėmes pas Staikūnienę KMUK. Negalėčiau apie ją labai teigiamai atsiliepti. Užsiregistravus laukdavome ilgiausiai, net ir pusantros valandos eilės esame prastovėję su klykiančiu vaiku. Tyrimus taip, padarė, bet konsultacijos atsainios. Pora žodžių burbtelėjo ir tiek. Nevalgykit, nedarykit to ir ano. O ką daryti - jokio paaiškinimo. Gydymui paskyrė stipriausius hormonus (tuomet buvo 3 mėnesiai). Tiesa, vizito metu sugužėjo grupė studentų ir ji pradėjo juos egzaminuoti smile.gif Atėjus po 3 mėnesių su ženkliu pablogėjimu liepė man valgyti dar mažiau ir tepti tais pačiais hormonais. Gerai kad tuo metu mūsų dokumentus pildė jos rezidentė, ji patyliukais pasiklausinėjo išsamiau, pasakiau jai kad mes net nenaudojam gydytojos išrašytų hormonų, nes jie labai stiprūs. Tai ji tik tyliai sušnabždėjo, kad "taip, jei labai stiprūs, netepkit. Išrašysiu jums pačių lengviausių blogiausiam atvejui". smile.gif Pliusas tas, kad daro tyrimus (dūrius, lopus ir kraują), kai kitos gydytojos leliukams jų neskiria. Dėl jų verta eiti, bet tik dėl to. Gal jūs ėjote privačiai ir jos požiūris buvo kitoks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marlene: 10 gegužės 2012 - 12:03
QUOTE(marlene @ 2012 05 10, 12:02)
Mes lankėmes pas Staikūnienę KMUK. Negalėčiau apie ją labai teigiamai atsiliepti. Užsiregistravus laukdavome ilgiausiai, net ir pusantros valandos eilės esame prastovėję su klykiančiu vaiku. Tyrimus taip, padarė, bet konsultacijos atsainios. Pora žodžių  burbtelėjo ir tiek. Nevalgykit, nedarykit to ir ano. O ką daryti  - jokio paaiškinimo. Gydymui paskyrė stipriausius hormonus (tuomet buvo 3 mėnesiai). Tiesa, vizito metu sugužėjo grupė studentų ir ji pradėjo juos egzaminuoti smile.gif Atėjus po 3 mėnesių su ženkliu pablogėjimu liepė man valgyti dar mažiau ir tepti tais pačiais hormonais. Gerai kad tuo metu mūsų dokumentus pildė jos rezidentė, ji patyliukais pasiklausinėjo išsamiau, pasakiau jai kad mes net nenaudojam gydytojos išrašytų hormonų, nes jie labai stiprūs. Tai ji tik tyliai sušnabždėjo, kad "taip, jei labai stiprūs, netepkit. Išrašysiu jums pačių lengviausių blogiausiam atvejui". smile.gif  Pliusas tas, kad daro tyrimus (dūrius, lopus ir kraują), kai kitos gydytojos leliukams jų neskiria. Dėl jų verta eiti, bet tik dėl to. Gal jūs ėjote privačiai ir jos požiūris buvo kitoks.

Ne, aš ėjau į KMUK, tiesa vistiek jai atsilyginau, nes priėmė be talono. Pakonsultavo normaliai ir lopo tyrimus padarė. Aišku, nesakau, kad kalbėjomės ilgiausiai... kalbėjo lakoniškai, bet... vistiek esu dėkinga, nes bent jau tyrimus padarė, kai tuo tarpu kita alergologė liepė kiaušinį keisti į putpelės. O ką nevalgyti- patarė iš akies. O mus toliau bėrė..
dabar bent jau žinau nuo ko pradėti dietą taikyti.
Vaistų stiprių neišrašė, kaip tik akcentavo, kad vaistus skiria pradžiai tol kol susitvarkysime maistą... Paskui jau visas gydymas- maistu.
Antrą kartą laukėme už durų irgi valandą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimė: 10 gegužės 2012 - 12:16
QUOTE(2Lviename @ 2012 05 10, 07:18)
Mes pas ja buvome du kartus - nepadejo...irgi gaminana tepala israse ir ta Xerodiane pirkom, kuris ziauriai brangus - bet nepadejo..Pirma karta tepalas buvo be hormono, antra karta jau su hormonu..irgi nieko nevalgyti, kas yra didieji alergenai....Kiausinis kotletuose - irgi netinka...jeigu kiausinio negalima - reiskia jo ABSOLIUCIAI NEGALIMA....Mano draugei vienai - ji padejo, o mums va nea....tai daugiau pas ja nebevaziuosime.....O jums gal ir pades..sekmes  4u.gif

O jinai kokius nors tyrimus datro ar tik pasiziuri ir nustato diagnoze ir skiria gydyma? planuoju ir as pas ja su mazaja palekt, nes nemazai teigiamu atsiliepmu apie ja girdejusi esu.
Atsakyti
griztam verysad.gif viena zanduka bert pradejo ir niekaip nepraeina jau gera savaite...kaime matyt netiko kas...bet ir namie negereja. niekad anksciau zandu nebere...galvoju gal bandyt pasausint vietoj drekinimo g.gif nes odele nesausa, tokie mazi spuogiukai raudoni...
ir dar pasiskusiu...kaime kai pradejo bert tai visus daiktus kurie kaupia dulkes istrenkiau lauk. Oi kiek komentaru teko isklausyt doh.gif nu toks jausmas kad as cia va susigalvojau ir siaip istrenkiau tas brangiasias senas priplekusias kedes ir sofa doh.gif tuo labiau kad sodyba musu doh.gif ir dar negaliu pakest kai anyta priperka pigiausiu sausainiu kur visokio sh prikista ir butinai sudeda vaikams matomoj vietoj, tada tie zyzia duok, o tada ir mazajai reikia doh.gif ir vel karas ir vel tu ispindejus prisigalvoji ir tt ir pan doh.gif doh.gif doh.gif nebegaliuuuuuu!!!!
Zinoma penki spuogiukai ne pasaulio pabaiga, bet tai negi reik davaryt vaika iki kraujuotu zandu kad pagaliau patiketu visi kad ji yra alergiska???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wytaute69: 10 gegužės 2012 - 12:29
Sorry už gal ir durnus klausimus, bet kas tas lopo tyrimas ir kokius išvis tyrimus galima atlikti ir ką jie parodys? Bent žinočiau ko prašyti gydytojų jeigu patys neskirtų blush2.gif
Ir dar vienas, toks gal nevykęs klausimas, neužmėtykit pomidorais ir neapšaukit bloga mama, bet...... Ar ne geriau tada duoti vaikučiui pritaikytus mišinukus, nei pačiai maitinti ir taip jautrinti organizmą, kankinasi ir mažius, ir mama tuo pačiu, kai nieko negali valgyti.
Atsakyti
difuzinis man atrodo yra išplitęs, bet negarantuoju...o mano panelei taip nubere zandus ir mastau vis nuo ko... ypac aplink akytes ir tokiom mikroskopinem puslytem. as jau pradejau galvot gal cia mum nuo saules, nes visas kunelis pagerejes, o veidukas ir rankytes pablogejo. gal kas galit patart kuo tepet aplink akytes? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2012 05 10, 13:50)
Sorry už gal ir durnus klausimus, bet kas tas lopo tyrimas ir kokius išvis tyrimus galima atlikti ir ką jie parodys? Bent žinočiau ko prašyti gydytojų jeigu patys neskirtų  blush2.gif
Ir dar vienas, toks gal nevykęs klausimas, neužmėtykit pomidorais ir neapšaukit bloga mama, bet...... Ar ne geriau tada duoti vaikučiui pritaikytus mišinukus, nei pačiai maitinti ir taip jautrinti organizmą, kankinasi ir mažius, ir mama tuo pačiu, kai nieko negali valgyti.

Kraujo tyrimai rodo greita alergijos reakcija.

Lopai rodo leta alergijos reakcija.

Duriai rodo greitai reakcija.

Na MP yra geriausias vaikelis tokiam mazam vaikui. Misini pritaikyt yra sunku. Alergiskus vaikus pataria maitinti MP kuo ilgiau, veliau pradeti primaitinima. As jau daug kalbejau sia tema, nenoriu kartotis. Paklausk 2L viename, ji visai neseniai maste nutraukti maitinima.. Bet dar maitina, jei teisingai supratau..
Atsakyti