QUOTE(Soncuk @ 2012 05 09, 15:40)
O del berimo, musu mergaitei, kai buvo menesiukas buvo labai panasiai isbere. Tai taip vadinami menesio spuogeliai, jie atrode labai panasiai ir praejo per pora savaiciu. Tai buvo ne alergija, bet ir ne prakaitine. Tačiau menesio laiko vaiko mamytei mityba reik prisiziureti, nes ju zarnynai dar nesubrende.
Bet, kas is tiesu jusu vaikuciui gali pasakyti tik gydytojas. Mano draugei panasiai menesio laiko kudikelis kankinosi, paskyre geruju bakteriju, pagere ir viskas susitvarke. To jums ir linkiu!
Bet, kas is tiesu jusu vaikuciui gali pasakyti tik gydytojas. Mano draugei panasiai menesio laiko kudikelis kankinosi, paskyre geruju bakteriju, pagere ir viskas susitvarke. To jums ir linkiu!
Aš save bandau įtikinti, kad taip "valosi" kūdikio odelė, bet jeigu tai AD, tai norėtųsi kuo anksčiau žinoti ir pradėt gydytis. Man su maisto ruoša visada iškildavo problemų, kai nežinai ką pasigaminti, o dabar kai maitinu, tai išvis košmaras, nes parduotuvėje net nežinai kokius produktus nusipirkti, kad būtų ką valgyti Tai gal galit parašyti ką konkrečiai man valgyti: pusryčiams, pietums ir vakarienei. Gal galima kur nors rasti meniu, kuriame nebūtų pieno produktų