Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacija>>

QUOTE(Geisha* @ 2012 05 05, 12:12)
nu labai idomus straipsnis, o kas del spuogu tai tikrai zinau kad aspirino kaukes yra geros, bandziau vien karta bet nzn kazkaip tas aspirinas netirpo jis labai kietas, o kazin tos tirpstancios tabletes irgi grynas aspirinas ?

Kur as geriu ta aspirina, vos isidejus i burna jis man ant liezuvio istirpsta, nuryju jau visiskai istirpusi.

Ramune, bijau ka pasakyt, mano kraujospudis normalus yra tik 90/60 (cia idealus), po laparoskopijos vakare kai matavo kraujospudi, sesele net prisedo ant lovos, sako tu nemirsti? lotuliukas.gif Buvo 70/40. Bet as jauciausi puikiai, kaip tik keliausi eit i dusa praustis ir eit miegot. As pripratus prie kazkam mirtino turbut kraujospudzio. Kavos negeriu, brendziu viskiu irgi, tai neturiu kas pakeltu, nes zalios arbatos nebeveikia biggrin.gif
Tu pasidomek del aukstesnio kraujospudzio ir aspirino, bijau ka pasakyt. Vyras mano labai dziaugiasi, geria kartu su foline per pietus. Sako, kad jauciasi geriau, o ar is tikruju- negaliu ilist i jo vidu. Bet jei jaustusi prasciau, manau nebegertu
Papildyta:
QUOTE(Geisha* @ 2012 05 05, 12:18)
bet gal reiktu pirma issitirti kraujuka, man lyg tai kraujas sunkiai kresedavo kazkada, nu tas buvo pora kart, po anginos operacijos pludau kraujais  doh.gif  paskui dar kazkada, tai aspirino jauc ir negaleciau gert nes man rods butu ne kas, bet va lengvina plauciu darba sirdiens tai man tas aktualu blush2.gif

Jei yra hemofilija, turbut negalima butu gert. Bet as geriu aspirina 9 men jau, dare laparoskopija, pamenat, penkatdieni buvau pas gine, antradieni paskyre operacija, aisku pamirsus, kad liepe nebegert aspirino, geriau ir sestad, ir sekmad, i ir pirmad dar doh.gif Kai klausiau ar kraujavo prapjautos vietos, sake ne, viskas buvo gerai.
Man nedare kraujo kresumo tyrimu paskyrus gert asipirina. Bet savo nosi vos smarkiau papuciu, kraujas pliupteli ir varo pusvalandi ir taip yra nuo kokiu 2 metuku man. Dabar kokie metai aplamai nebebego. Tai ir nezinau kaip butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Geisha* @ 2012 05 05, 12:18)
As pagal veida matau ar man vyksta kokai nors veikla kiausidziu ar ne , ytariu kolkas nevyksta nes paskutiniu metu beveik neberia  smile.gif  ytariu kad reiks nusipirkt ovuliavitu vel ir salaviju kartu gert kad kiausides neaptingtu per pertrauka visai ka manot ?

Zinoma, kad gali. As si cikla geriu Agnucastona, tai jis gal irgi padejo, nes naturaliai folis uzaugo. O taip pat ir lap palengvino kiausidziu darba. Nu as ja tiesiog dievinu wub.gif biggrin.gif Butinai patariu visoms merginoms lap 4u.gif Jei vel viskas butu is naujo, tai stimuliacija bandyciau ne daugiau nei 3 ciklus ir tada lap. Nors as panasiai ir stimuliavausi g.gif tik gine isiule ketvirta karta pabandyti su kitais vaistais - letrozoliu.
O as tai suprantu, kad pas mane nuo pat paauglystes jovalas su hormonais, nes niekaip neisaugu nuo tu spuogu. Amzina paaugle doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 05, 12:22)
Ramune, bijau ka pasakyt, mano kraujospudis normalus yra tik 90/60 (cia idealus), po laparoskopijos vakare kai matavo kraujospudi, sesele net prisedo ant lovos, sako tu nemirsti?  lotuliukas.gif  Buvo 70/40. Bet as jauciausi puikiai, kaip tik keliausi eit i dusa praustis ir eit miegot. As pripratus prie kazkam mirtino turbut kraujospudzio. Kavos negeriu, brendziu viskiu irgi, tai neturiu kas pakeltu, nes zalios arbatos nebeveikia  biggrin.gif
Tu pasidomek del aukstesnio kraujospudzio ir aspirino, bijau ka pasakyt. Vyras mano labai dziaugiasi, geria kartu su foline per pietus. Sako, kad jauciasi geriau, o ar is tikruju- negaliu ilist i jo vidu. Bet jei jaustusi prasciau, manau nebegertu

Va toks spaudimas man turbut tikrai mirtinas butu biggrin.gif
Vakar ziauriai skaudejo galva, o as kaip durnele bijau gi vaistu gert, juk nestuke.gif negalima biggrin.gif tai ir kentejau kelias dienas. Tai pasimatavau spauda - 151/103. Ir cia dar ne pats didziausias. Viena karta yra buve 200/170. O as jau vaikscioju po parde kuo ramiausiai, neiko nejauciu. Ta diena turejau toki aparaciuka, kuris kas valanda matavo. Kai pasiziurejau koks spaudas, tai tik nuo skaiciuku silpnoka pasidare, o siaip tai kaip niekur nieko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 05, 12:28)
Zinoma, kad gali. As si cikla geriu Agnucastona, tai jis gal irgi padejo, nes Va toks spaudimas man turbut tikrai mirtinas butu  biggrin.gif
Vakar ziauriai skaudejo galva, o as kaip durnele bijau gi vaistu gert, juk  nestuke.gif  negalima  biggrin.gif  tai ir kentejau kelias dienas. Tai pasimatavau spauda - 151/103. Ir cia dar ne pats didziausias. Viena karta yra buve 200/170. O as jau vaikscioju po parde kuo ramiausiai, neiko nejauciu. Ta diena turejau toki aparaciuka, kuris kas valanda matavo. Kai pasiziurejau koks spaudas, tai tik nuo skaiciuku silpnoka pasidare, o siaip tai kaip niekur nieko  biggrin.gif

mano jei pasiekia 120/90 - guliu kaip lavonas biggrin.gif gerai, kad taip buna tik koki karta metuose, karta per 2 metus. Aplamai nezinau kas yra galvos skausmas tfu tfu tfu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 05, 12:33)
mano jei pasiekia 120/90  -  guliu kaip lavonas  biggrin.gif gerai, kad taip buna tik koki karta metuose, karta per 2 metus. Aplamai nezinau kas yra galvos skausmas tfu tfu tfu  unsure.gif

Laimingas tu zmogus 4u.gif
Man anksciau vos ne kasdien skaudedavo, tik dabar, kai pradejau kiekviena diena gerti vaistus nuo spaudo, tai labai retai pasitaiko Bet vakar tai iki pykinimo net... unsure.gif Paskui jau neistveriau, galvoju kaip bus, taip. Jei ir nestuke.gif , tai viena citramono tablete labai nepakenks.
Bet tai kokia as svajokle ir naivuole lotuliukas.gif Pati savim netikiu. Ir va dabar vis vartau vartau ta puodeli. Viena karta lyg iziuriu kazkoki vaiduokliuka, kita karta keikiu save, kad nesamoniu prisigalvoju. Turbut ka noriu, ta matau biggrin.gif
Atsakyti
eik tu sau ramune, i koki spaudima tu linkusi, tai gal aspririnas nepakenktu, Kai tyriausi sirdi tai neva as irgi i auksta spaudima linkusi bet kai galva skauda daznai pamatuoju nu nepasakyciau kad linusi nes kaip tik man jis buna nezymiai pakrites.
Man irgi tos pačios problemos su veidu kaip ir tau, nu plemba kodel vienos lyg deives atrodo be jokiu spuogeliu o kitos kariauja nuo mazu dienu, gerai kad mano veido bruozai svelnus, ir liekna esu , tai atrodau dar 10 m jaunesne, o jei dar veidas butu be spuogeliu is vis butu super thumbup.gif

Orhiduke irgi sokiravai , o gal aparatai pievas rode lotuliukas.gif

Zinau kad simta kartu rasyta, bet Orhiduke parasyk ta aspirina, kai nebuvo aktualu neuzsizimejau, eisiu snd i vaistine nes labai jau sirdi paskutiniu metu duria ir atrodo gniauzo, ryskiai magnio ir b trukumas, tai tuo paciu del veido pabandysiu aspirina pasiimt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Geisha* @ 2012 05 05, 13:10)
eik tu sau ramune, i koki spaudima tu linkusi, tai gal aspririnas nepakenktu, Kai tyriausi sirdi tai neva as irgi i auksta spaudima linkusi bet kai galva skauda daznai pamatuoju nu nepasakyciau kad linusi  nes kaip tik man jis buna nezymiai pakrites.
Man irgi tos pačios problemos su veidu kaip ir tau, nu plemba kodel vienos lyg deives atrodo be jokiu spuogeliu o kitos kariauja nuo mazu dienu, gerai kad mano veido bruozai svelnus, ir liekna esu ,  tai atrodau dar 10 m jaunesne,  o jei dar veidas butu be spuogeliu is vis butu super  thumbup.gif

Orhiduke irgi sokiravai , o gal aparatai pievas rode  lotuliukas.gif

Zinau kad simta kartu rasyta, bet Orhiduke parasyk ta aspirina, kai nebuvo aktualu neuzsizimejau, eisiu snd i vaistine nes labai jau sirdi paskutiniu metu duria ir atrodo gniauzo, ryskiai magnio ir b  trukumas, tai tuo paciu del veido pabandysiu aspirina pasiimt smile.gif

Aga, man paciai baisu. Prisimenu labai bijojau del operacijos. Prisigalvojau visko, kad po narkozes sustos sirdis, neatsikelsiu ir t.t. Todel pirmas klausimas vos prabudus buvo koks mano spaudimas lotuliukas.gif vos pralemenau, bet vis tiek paklausiau lotuliukas.gif biggrin.gif
Del tu spuogu ir po ju likusiu tamsiu demeliu, negaliu dziaugtis skaisciu veidu... verysad.gif
Man atrodo tas aspirinas trombo ASS vadinasi g.gif Cia kazkada neseniai rase, reiketu susirasti ir pasitikslinti.
Atsakyti
As geriu sita:

user posted image

kainuoja 100 tableciu kazkur 10 lt
Atsakyti
sveikos, atsiprašau kad įsiterpsiu truputį... ax.gif

QUOTE(pusniuke @ 2012 05 05, 11:13)
VK pas R. Verbickienę.

pusniuke, būk gera, bėk tu nuo šitos ginės kuo toliau net neatsisukdama... per ją aš praradau savo dvynukus 21sav, ir tikrai nelinkiu niekam to patirti... viskas per tai kad laiku neskyrė kraujo tyrimo (tiksliau jų neskyrė išvis, o aš žalia durna buvau, nieko nežinojau) ir viskas baigėsi placentos uždegimu ir vaikučių netekimu...
aišku spręsti tau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alcantara @ 2012 05 05, 15:01)
sveikos, atsiprašau kad įsiterpsiu truputį...  ax.gif
pusniuke, būk gera, bėk tu nuo šitos ginės kuo toliau net neatsisukdama... per ją aš praradau savo dvynukus 21sav, ir tikrai nelinkiu niekam to patirti... viskas per tai kad laiku neskyrė kraujo tyrimo (tiksliau jų neskyrė išvis, o aš žalia durna buvau, nieko nežinojau) ir viskas baigėsi placentos uždegimu ir vaikučių netekimu...

Kaip žiauru verysad.gif Kartais tikrai trūksta konkretaus plano ką reikia tikrintis ir kuriuo momentu , o atrodo ai ta ištyrėm svarbiausia kiti dalykai menkiau svarbesni tai kol kas nereikia o būna kad esme ir slypi tame doh.gif Dar negirdėjau kad kažkas iš gyditojų butu idealiai atlikč visus įmanomus tyrimus pacientui, jei nepaprašo tai ir netiria plem doh.gif
Atsakyti
aš ir nesakau kad yra idealių gydytojų... klysta visi, tik kai kurie nenori pripažinti savo klaidų...
esmė ta kad kraujo tyrimą jinai man su rizikingu nėštumu skyrė tik VIENĄ kartą, kai buvo 8-9sav... ir viskas, šlapimo tyrimas per visą tą laiką buvo padarytas 2 kartus, 8-9sav ir 19-20sav, likslių datų jau nepasakysiu, praėjo beveik metai... unsure.gif bet vistiek, dabar kai jau pasiskaičiau, žinau kad tai nėra normalu, kad daro tik tiek tyrimų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alcantara: 05 gegužės 2012 - 14:25
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 05, 12:15)
Pusniuke, o tu vis dar geri Dexa? Sakei ginei?

Geriu ir šį ciklą dar dexametazoną. Gydytojai nesakiau, nes žinau jos nuomonę, ji man tam nepritaria. Jei šis ciklas baigsis nesėkmingai, kitą jau negersiu, nes man tikrai kg auga kaip ant mielių. Atrodo, kad ir grynas vanduo į kūną eina doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Alcantara @ 2012 05 05, 15:01)
sveikos, atsiprašau kad įsiterpsiu truputį...  ax.gif

Net šiurpas nuėjo pasiskaičius. Aš jau vis dairausi kitos gydytojos, bet dar nepavyksta tinkamos rasti, kuri man patiktų, ir kad savo darbą išmanytų. Bet kuo toliau, tuo labiau ji man pradeda nepatikti. Bus matyt...
Bet kokiu atveju ačiū, kad dalinatės informacija 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pusniuke: 05 gegužės 2012 - 14:37
QUOTE(pusniuke @ 2012 05 05, 15:37)
Geriu ir šį ciklą dar dexametazoną. Gydytojai nesakiau, nes žinau jos nuomonę, ji man tam nepritaria. Jei šis ciklas baigsis nesėkmingai, kitą jau negersiu, nes man tikrai kg auga kaip ant mielių. Atrodo, kad ir grynas vanduo į kūną eina doh.gif

Papildyta:
Net šiurpas nuėjo pasiskaičius. Aš jau vis dairausi kitos gydytojos, bet dar nepavyksta tinkamos rasti, kuri man patiktų, ir kad savo darbą išmanytų. Bet kuo toliau, tuo labiau ji man pradeda nepatikti. Bus matyt...
Bet kokiu atveju ačiū, kad dalinatės informacija 4u.gif

pusniuke tu cia kokiam mieste ?
Papildyta:
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 05, 14:06)
As geriu sita:

user posted image

kainuoja 100 tableciu kazkur 10 lt

nu plem o as nusipirkau kitoki aspirina, maniau isvaziavai i kapus ir nebeparasysi, manes vaistinej paklause kokio noriu sirdziai ar nuo skausmo , nu paemiau ta sirdziai tai kiek tu aspirinu yra g.gif

aspirinas
Atsakyti