QUOTE(Geisha* @ 2012 05 05, 12:12)
nu labai idomus straipsnis, o kas del spuogu tai tikrai zinau kad aspirino kaukes yra geros, bandziau vien karta bet nzn kazkaip tas aspirinas netirpo jis labai kietas, o kazin tos tirpstancios tabletes irgi grynas aspirinas ?
Kur as geriu ta aspirina, vos isidejus i burna jis man ant liezuvio istirpsta, nuryju jau visiskai istirpusi.
Ramune, bijau ka pasakyt, mano kraujospudis normalus yra tik 90/60 (cia idealus), po laparoskopijos vakare kai matavo kraujospudi, sesele net prisedo ant lovos, sako tu nemirsti? Buvo 70/40. Bet as jauciausi puikiai, kaip tik keliausi eit i dusa praustis ir eit miegot. As pripratus prie kazkam mirtino turbut kraujospudzio. Kavos negeriu, brendziu viskiu irgi, tai neturiu kas pakeltu, nes zalios arbatos nebeveikia
Tu pasidomek del aukstesnio kraujospudzio ir aspirino, bijau ka pasakyt. Vyras mano labai dziaugiasi, geria kartu su foline per pietus. Sako, kad jauciasi geriau, o ar is tikruju- negaliu ilist i jo vidu. Bet jei jaustusi prasciau, manau nebegertu
Papildyta:
QUOTE(Geisha* @ 2012 05 05, 12:18)
bet gal reiktu pirma issitirti kraujuka, man lyg tai kraujas sunkiai kresedavo kazkada, nu tas buvo pora kart, po anginos operacijos pludau kraujais paskui dar kazkada, tai aspirino jauc ir negaleciau gert nes man rods butu ne kas, bet va lengvina plauciu darba sirdiens tai man tas aktualu
Jei yra hemofilija, turbut negalima butu gert. Bet as geriu aspirina 9 men jau, dare laparoskopija, pamenat, penkatdieni buvau pas gine, antradieni paskyre operacija, aisku pamirsus, kad liepe nebegert aspirino, geriau ir sestad, ir sekmad, i ir pirmad dar Kai klausiau ar kraujavo prapjautos vietos, sake ne, viskas buvo gerai.
Man nedare kraujo kresumo tyrimu paskyrus gert asipirina. Bet savo nosi vos smarkiau papuciu, kraujas pliupteli ir varo pusvalandi ir taip yra nuo kokiu 2 metuku man. Dabar kokie metai aplamai nebebego. Tai ir nezinau kaip butu