QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 05, 12:09)
Ramune, jei pastoji geriant aspirina, ji reikia gert iki pat 36 nestumo savaites. Tik tada nutrauki, kad per gimdyma nenubegtu daug kraujuko.
Mano vyras kartu su manim geria ta aspirina, atsiklause savo mamos (ji seimos gydytoja) ir leido, sake profilaktiskai drasiai, del sirdies, kraujo skystesnio, nes mazesne tikimybe del trombu kraujagyslese, lengvina plauciu darba, sirdies, nes geriau varineja krauja, nebuna venu varikozes kojose.
Bet tik pavalgius stipriai ir daug uzsigeriant ta vaista gerti reikia, gine sake, kad galima susigadinti skrandi ji uzdegant.
bet gal reiktu pirma issitirti kraujuka, man lyg tai kraujas sunkiai kresedavo kazkada, nu tas buvo pora kart, po anginos operacijos pludau kraujais
paskui dar kazkada, tai aspirino jauc ir negaleciau gert nes man rods butu ne kas, bet va lengvina plauciu darba sirdiens tai man tas aktualu
Papildyta:
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 05, 12:15)
Gal reikia pabandyti
jau seniai esu nusipirkusi, bet vis nedristu...Bet jei tavo anyta savo vaikams pataria gerti, tai matyt tikrai nepakenks
Tik as vis baiminausi, nes turiu nemazu problemu su aukstu kraujospudziu. Bet gal kaip tik dar geriau bus
As esu nusipirkusi Cardiopirin 75 mg. Kai pasakiau vaistinej, kad noriu asirino, skystinancio krauja, tai man situos padave. Bet gal labai didelio skirtumo nera
Ir paskaicius sita straipsni atrodo, kad jis nuo visu ligu
Papildyta:
As irgi esu girdejusi apie sia kauke, tik dar neisbandziau. Reikes kuria diena uzsiimti, nes jau nezinau ir kaip bekovot su tais brudais
Pusniuke, o tu vis dar geri Dexa? Sakei ginei?
As pagal veida matau ar man vyksta kokai nors veikla kiausidziu ar ne , ytariu kolkas nevyksta nes paskutiniu metu beveik neberia
ytariu kad reiks nusipirkt ovuliavitu vel ir salaviju kartu gert kad kiausides neaptingtu per pertrauka visai ka manot ?