Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacija>>

QUOTE(pusniuke @ 2012 05 05, 11:08)
Tai va, ir aš galvoju, kad jis reikalingas.
Patark, nuo kelintos dienos man pradėt jį gert? tikrai aš jį gersiu. Ir po kiek tablečių per dieną kažin? gal po 2? g.gif

Po savaites po O pradedu visada geri ir praeita, ir si cikla 9 ryte, 21 val vakare geriu.
Tik svarbiausia nepradek iki O ar para po O. Geriau keliom dienelem veliau. Bet jei po sprogduko, tai praktiskai po susileidimo po 5 paru gali su dufu startuot drasiai.
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 05, 11:17)
Po savaites po O pradedu visada geri ir praeita, ir si cikla 9 ryte, 21 val vakare geriu.
Tik svarbiausia nepradek iki O ar para po O. Geriau keliom dienelem veliau. Bet jei po sprogduko, tai praktiskai po susileidimo po 5 paru gali su dufu startuot drasiai.

Taip ir padarysiu. Bent jau sąžinė rami bus tada.

Papildyta:
QUOTE(panduliuke 2in1 @ 2012 05 05, 11:04)

pas mane naujienu jokiu, tas pats ciklas, BT pazemiui voliojasi  doh.gif  taciau nenoriu gerti dupho, tikiuosi, kad BT pakils, kad galeciau pasidaryti PRG, nes mane domina, ar O buna pilnaverte, kai tokie ilgi ciklai  doh.gif  g.gif
tyliai tyliai dziaugiuosi del Orchidukes  wub.gif
spaudziu kumstus del Ramunes  wub.gif
dziaugiuosi del pusniukes derliaus, tikiu, kad ivyks stebuklas si cikla wub.gif

O kada planuoji vėl pas gydytoją važiuot? ar dar lauksit?
Aš vietoj tavęs nelaukčiau tiek ilgai, jei ir toliau planuojat stimuliacijas.
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2012 05 05, 11:23)
Taip ir padarysiu. Bent jau sąžinė rami bus tada.

drinks_cheers.gif geriau jau viska padaryti, kad nuo taves priklauso, nei po to gailetis.

Kaip man idomu kaip bus rytoj su mano BT, bet jauciu nepavyks amatuoti, nes siandien vaziuosim i baliu, neaisku kada pavyks atsigulti doh.gif
Bet dabar jau manau, kad naujienos nekokios bus. Reikes isideti sparneliu, nes gali ir aksciau pramusti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramune!: 05 gegužės 2012 - 10:39
As pirmadieni turiu isiegine tai pagaliau prisirasysiu pas endokrinologa, bet kaip man painu su tais hormonais , noriu viska is esmes išsitirti, sukasi galvoje ka dar galiu isitirti be hormonu kad maximaliai viska isiaiskinti, bet tikriausiai nieko juk turesiu LP. Endokrinologe irgi gal hormonus istirs ir vaistuku kokiu prirasys, ginisu sake kad ji labai skrupulinga, tai dedu vilciu i ja.

Dziugu kad nesedesiu ranku sudejusi ir kazka darysiu vardan to tikslo , o bedirbant aukle toks idomus jausmas, aplanke, juk visa diena esu lyg mama, ir supratau kaip yra nelengva ja buti smile.gif Is pradziu pareidavau namo ir taip gera budavo ta tyla ir vienatve lotuliukas.gif doh.gif Bet jau priprantu ir po kuro laiko pradeda trukti to maziaus, baigiu adaptuotis tikriausiai. Cia man pasiunte D kad suprasciau ir isitikinciau ar as to tikrai noriu biggrin.gif

Idomu kiek km yra iki to vaisingumo akmens?? Klaipedietes kooperuojames vaziuojam pasedet lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Is KLP iki Plunges 60 km jei autostrada per Vezaicius, nuo Plunges iki Rietavo 23 km, ir dar iki tveru ir uz ju kazkiek ~15 km
Siaip jums is KLP geriausia gal vaziuot autostrada iki Rietavo, tada sukti link Tveru.Manau i 100 km i viena gala drasiai isipiesiat.
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 05, 11:57)
Is KLP iki Plunges 60 km jei autostrada per Vezaicius, nuo Plunges iki Rietavo 23 km, ir dar iki tveru ir uz ju kazkiek ~15 km
Siaip jums is KLP geriausia gal vaziuot autostrada iki Rietavo, tada sukti link Tveru.Manau i 100 km i viena gala drasiai isipiesiat.

googlemap raso 77km tai visai nedaug smile.gif b
Atsakyti
QUOTE(Geisha* @ 2012 05 05, 11:59)
googlemap raso 77km tai visai nedaug smile.gif b

nu jo... pas mane dar ir su matavimo vienetais gerai ziuriu blink.gif Kilometrazas pailgeja ant 50 km doh.gif
Nors as nezinau kiek km autostrada is KLP iki Rietavo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <Orchiduke>: 05 gegužės 2012 - 11:04
QUOTE(Geisha* @ 2012 05 05, 11:54)
As pirmadieni turiu isiegine tai pagaliau prisirasysiu pas endokrinologa, bet kaip man painu su tais hormonais , noriu viska is esmes išsitirti, sukasi galvoje ka dar galiu isitirti be hormonu kad maximaliai viska isiaiskinti, bet tikriausiai  nieko juk turesiu LP. Endokrinologe irgi gal hormonus istirs ir vaistuku kokiu prirasys,  ginisu sake kad ji labai skrupulinga, tai dedu vilciu i ja.

Dziugu kad  nesedesiu ranku sudejusi ir kazka darysiu vardan to tikslo , o bedirbant aukle toks idomus jausmas, aplanke,  juk visa diena esu lyg mama, ir supratau  kaip yra nelengva ja buti  smile.gif  Is pradziu pareidavau namo ir taip gera budavo ta tyla ir vienatve  lotuliukas.gif  doh.gif  Bet jau priprantu ir po kuro laiko pradeda trukti to maziaus, baigiu adaptuotis tikriausiai. Cia man pasiunte D kad suprasciau ir isitikinciau ar as to tikrai noriu  biggrin.gif

Idomu kiek km yra iki to vaisingumo akmens?? Klaipedietes kooperuojames vaziuojam pasedet  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Labai dziaugiusi, kad tu turesi lap. As pastojau 3 cikla po lap, Orchidukei irgi labai greitai pasiseke bigsmile.gif As tikrai manau, kad tai buten operacija pagreitino visus reikalus.

Ziurekit ka radau apie aspirina http://www.5braskes....s.d?id=58646307

Orchiduke, tau gine nesake iki kiek savaiteliu reikes ji gerti? Kazkur skaiciau, kad nesciosioms egalima jo. Bet as vel is naujo gundausi ji pagerti.
Atsakyti
Ramune, jei pastoji geriant aspirina, ji reikia gert iki pat 36 nestumo savaites. Tik tada nutrauki, kad per gimdyma nenubegtu daug kraujuko.
Mano vyras kartu su manim geria ta aspirina, atsiklause savo mamos (ji seimos gydytoja) ir leido, sake profilaktiskai drasiai, del sirdies, kraujo skystesnio, nes mazesne tikimybe del trombu kraujagyslese, lengvina plauciu darba, sirdies, nes geriau varineja krauja, nebuna venu varikozes kojose.
Bet tik pavalgius stipriai ir daug uzsigeriant ta vaista gerti reikia, gine sake, kad galima susigadinti skrandi ji uzdegant.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 05, 12:04)
Labai dziaugiusi, kad tu turesi lap. As pastojau 3 cikla po lap, Orchidukei irgi labai greitai pasiseke  bigsmile.gif  As tikrai manau, kad tai buten operacija pagreitino visus reikalus.

Ziurekit ka radau apie aspirina http://www.5braskes....s.d?id=58646307

Orchiduke, tau gine nesake iki kiek savaiteliu reikes ji gerti?  Kazkur skaiciau, kad nesciosioms egalima jo. Bet as vel is naujo gundausi ji pagerti.

nu labai idomus straipsnis, o kas del spuogu tai tikrai zinau kad aspirino kaukes yra geros, bandziau vien karta bet nzn kazkaip tas aspirinas netirpo jis labai kietas, o kazin tos tirpstancios tabletes irgi grynas aspirinas ?
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 05, 12:09)
Ramune, jei pastoji geriant aspirina, ji reikia gert iki pat 36 nestumo savaites. Tik tada nutrauki, kad per gimdyma nenubegtu daug kraujuko.
Mano vyras kartu su manim geria ta aspirina, atsiklause savo mamos (ji seimos gydytoja) ir leido, sake profilaktiskai drasiai, del sirdies, kraujo skystesnio, nes mazesne tikimybe del trombu kraujagyslese, lengvina plauciu darba, sirdies, nes geriau varineja krauja, nebuna venu varikozes kojose.
Bet tik pavalgius stipriai ir daug uzsigeriant ta vaista gerti reikia, gine sake, kad galima susigadinti skrandi ji uzdegant.

Gal reikia pabandyti g.gif jau seniai esu nusipirkusi, bet vis nedristu...Bet jei tavo anyta savo vaikams pataria gerti, tai matyt tikrai nepakenks biggrin.gif
Tik as vis baiminausi, nes turiu nemazu problemu su aukstu kraujospudziu. Bet gal kaip tik dar geriau bus g.gif As esu nusipirkusi Cardiopirin 75 mg. Kai pasakiau vaistinej, kad noriu asirino, skystinancio krauja, tai man situos padave. Bet gal labai didelio skirtumo nera g.gif
Ir paskaicius sita straipsni atrodo, kad jis nuo visu ligu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Geisha* @ 2012 05 05, 12:12)
nu labai idomus straipsnis, o kas del spuogu tai tikrai zinau kad aspirino kaukes yra geros, bandziau vien karta bet nzn kazkaip tas aspirinas netirpo jis labai kietas, o kazin tos tirpstancios tabletes irgi grynas aspirinas ?

As irgi esu girdejusi apie sia kauke, tik dar neisbandziau. Reikes kuria diena uzsiimti, nes jau nezinau ir kaip bekovot su tais brudais doh.gif

Pusniuke, o tu vis dar geri Dexa? Sakei ginei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramune!: 05 gegužės 2012 - 11:15
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 05, 12:09)

bet gal reiktu pirma issitirti kraujuka, man lyg tai kraujas sunkiai kresedavo kazkada, nu tas buvo pora kart, po anginos operacijos pludau kraujais doh.gif paskui dar kazkada, tai aspirino jauc ir negaleciau gert nes man rods butu ne kas, bet va lengvina plauciu darba sirdiens tai man tas aktualu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 05, 12:15)
Gal reikia pabandyti  g.gif  jau seniai esu nusipirkusi, bet vis nedristu...Bet jei tavo anyta savo vaikams pataria gerti, tai matyt tikrai nepakenks  biggrin.gif
Tik as vis baiminausi, nes turiu nemazu problemu su aukstu kraujospudziu. Bet gal kaip tik dar geriau bus  g.gif  As esu nusipirkusi Cardiopirin 75 mg. Kai pasakiau vaistinej, kad noriu asirino, skystinancio krauja, tai man situos padave. Bet gal labai didelio skirtumo nera  g.gif
Ir paskaicius sita straipsni atrodo, kad jis nuo visu ligu  bigsmile.gif
Papildyta:

As irgi esu girdejusi apie sia kauke, tik dar neisbandziau. Reikes kuria diena uzsiimti, nes jau nezinau ir kaip bekovot su tais brudais  doh.gif

Pusniuke, o tu vis dar geri Dexa? Sakei ginei?

As pagal veida matau ar man vyksta kokai nors veikla kiausidziu ar ne , ytariu kolkas nevyksta nes paskutiniu metu beveik neberia smile.gif ytariu kad reiks nusipirkt ovuliavitu vel ir salaviju kartu gert kad kiausides neaptingtu per pertrauka visai ka manot ?
Atsakyti