Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacija>>

QUOTE(pusniuke @ 2012 05 05, 10:59)
Buvau apžiūrėti derliaus smile.gif didžiausią nuostabą sukėlė tai, kad pirmą kartą per visus ciklus, kiek seku folikulų augimą, dešinė kiaušidė pasidarbavo smile.gif ji visada pas mane tinginė būdavo. Dabar užaugino du dominuojančius ir dar dar šiek tiek mažų.
Gleivinė, kaip supratau, gera, tik gydytoja nesakė kiek mm, o aš ir nepaklausiau.
Paklausiau gydytojos dėl dupho, ar nereikėtų pradėt po O gert. Sakė, kad kai ciklas stimuliuotas, prg yra geras ir gert nereikia. Bet paskui pasakiau, kad vistiek darysiu prg tyrimą po O, tai ji prašė, kad jai paskambinčiau ir informuočiau apie rezultatus.
Įdomi jos nuomonė. Jei ciklas stimuliuotas, vadinasi nereikia dupho gert? g.gif
bet aš jį tikrai gersiu, kad ir kokie prg rezultatai būtų.

sveikutes,

aciu uz namucius 4u.gif

kai as dariausi PRG, tuomet buvo stimuliuotas ciklas, ir jis buvo virs 46 nmol/l ax.gif

pas mane naujienu jokiu, tas pats ciklas, BT pazemiui voliojasi doh.gif taciau nenoriu gerti dupho, tikiuosi, kad BT pakils, kad galeciau pasidaryti PRG, nes mane domina, ar O buna pilnaverte, kai tokie ilgi ciklai doh.gif g.gif

tyliai tyliai dziaugiuosi del Orchidukes wub.gif
spaudziu kumstus del Ramunes wub.gif
dziaugiuosi del pusniukes derliaus, tikiu, kad ivyks stebuklas si cikla wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panduliuke 2in1: 05 gegužės 2012 - 10:05
QUOTE(pusniuke @ 2012 05 05, 11:02)
Buvau apžiūrėti derliaus smile.gif didžiausią nuostabą sukėlė tai, kad pirmą kartą per visus ciklus, kiek seku folikulų augimą, dešinė kiaušidė pasidarbavo smile.gif ji visada pas mane tinginė būdavo. Dabar užaugino du dominuojančius ir dar dar šiek tiek mažų.
Gleivinė, kaip supratau, gera, tik gydytoja nesakė kiek mm, o aš ir nepaklausiau.
Paklausiau gydytojos dėl dupho, ar nereikėtų pradėt po O gert. Sakė, kad kai ciklas stimuliuotas, prg yra geras ir gert nereikia. Bet paskui pasakiau, kad vistiek darysiu prg tyrimą po O, tai ji prašė, kad jai paskambinčiau ir informuočiau apie rezultatus.
Įdomi jos nuomonė. Jei ciklas stimuliuotas, vadinasi nereikia dupho gert? g.gif
bet aš jį tikrai gersiu, kad ir kokie prg rezultatai būtų.

Papildyta:
Tavo BT, bent jau kol kas tikrai nežada blogos pabaigos smile.gif nematau prie ko būtų galima prisikabinti smile.gif

Labai gerai thumbup.gif

na ne visa laika net ir stimuliuotam cikle pakanka PRG, ne be reikalo juk kitoms skiria. Ir man gine liepe butinai pasidaryti PRG jei t thumbup.gif ik NT II butu.
Na svarbiausia, kad viskas ok butu.
O kiek mm foliai? dar nesiruosia ovuliuoti?
Atsakyti
Pusniuke>
aš irgi manau, kad turėtum gerti Duphą, jis nepakenks, o greičiau padės, jei žirniukas užkibs mirksiukas.gif Bet paskutiniu metu tu nelabai susikalbi su savo gine, ar man tik taip atrodo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 05, 11:03)
Prasom pakomentuot placiau kas tos 2 savaites? As rasiau po 12-os savaiciu  biggrin.gif

na cia kad buvai pasikabinus lapeli su mano nicu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 05, 11:03)
Per daznai matyt cia vaiduokliaujuos  doh.gif  biggrin.gif
Prasom pakomentuot placiau kas tos 2 savaites? As rasiau po 12-os savaiciu  biggrin.gif
Man visus 5 ciklus kai stimuliavo skyre net po 5 dufo tabletes per para, o ir dabar labai apsidziauge, kai suzinojo, jog geriu dufa pati  unsure.gif

Tai va, ir aš galvoju, kad jis reikalingas.
Patark, nuo kelintos dienos man pradėt jį gert? tikrai aš jį gersiu. Ir po kiek tablečių per dieną kažin? gal po 2? g.gif
Atsakyti
Mergaites, negalvokit, kad as nemandagi, bet toks kvailas istikinimas, kol niekas dar nera aisku, nenoriu net dekot blush2.gif Maza kas. Kaip ir apie virusiuku dalijimus negali but net kalbos. Juk toks laikas dabar siaubingai trapus. Viena diena yra, kita jau gali nebelikti. Dar tik degtuku galvutes dydzio taskiuka pati maciau. Nesinori nei dziaugtis, nei ka. Gyvenimas parodys, ar sitam mazyliui lemta isvysti dienos sviesa, ar....
Tikiuosi, kad si karta pavyks, juk tiek isverkta, issvajota, ismyleta. To maziuko taip laukia vyresni broliai, mama ir tetis...
Bet. Palieku viska kaip yra.
Lauksim finalo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 05 05, 11:06)
Pusniuke>
aš irgi manau, kad turėtum gerti Duphą, jis nepakenks, o greičiau padės, jei žirniukas užkibs mirksiukas.gif Bet paskutiniu metu tu nelabai susikalbi su savo gine, ar man tik taip atrodo? g.gif

nu jo ir man taip atrodo kad sunkiai jums pusniuke bendraut...
o gal gali primint pas ka tu lankaisi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 05, 11:06)
Labai gerai  thumbup.gif 

na ne visa laika net ir stimuliuotam cikle pakanka PRG, ne be reikalo juk kitoms skiria. Ir man gine liepe butinai pasidaryti PRG jei t thumbup.gif ik NT II butu.
Na svarbiausia, kad viskas ok butu.
O kiek mm foliai? dar nesiruosia ovuliuoti?

Didžiausias 18mm, kiti mažesni. Dar sakė iki vakaro paaugint ir vakare susileist ovitrelį.
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2012 05 05, 11:10)
Didžiausias 18mm, kiti mažesni. Dar sakė iki vakaro paaugint ir vakare susileist ovitrelį.

labai geras tavo derlius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 05 05, 11:06)
Pusniuke>

Aha, tikrai nelabai kaip mums sekasi paskutiniu metu smile.gif nors šiandien neįkalbinėjo dėl IUI, tik dar pasitikslino, ar nepersigalvojom smile.gif ir keistai pasirodė, kad man išeinant palinkėjo gerų rezultatų smile.gif

Papildyta:
QUOTE(meskute102 @ 2012 05 05, 11:09)
nu jo ir man taip atrodo kad sunkiai jums pusniuke bendraut...
o gal gali primint pas ka tu lankaisi? blush2.gif

VK pas R. Verbickienę.
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 05 05, 11:08)
na cia kad buvai pasikabinus lapeli su mano nicu  blush2.gif

aaa.... ne nu rimtai man reik i pensija eit.... Viena apie batus, kita suprant, kad apie ratus doh.gif Mano smegenai isejo i poilsi. Vaziuoju jauciu i kapines, reik padet geliu ant mociuciu kapeliu, uzdegt zvakuciu, kad ryt nebereiktu.
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2012 05 05, 11:02)
Tavo BT, bent jau kol kas tikrai nežada blogos pabaigos smile.gif nematau prie ko būtų galima prisikabinti smile.gif

Na jei rytoj nekris, tai gal dar ir nieko baisaus. Bet dabar jau atsilieka mano BT nuo sekmingosios biggrin.gif Iki siol dar buvo panasi.

QUOTE(pusniuke @ 2012 05 05, 11:08)
Tai va, ir aš galvoju, kad jis reikalingas.
Patark, nuo kelintos dienos man pradėt jį gert? tikrai aš jį gersiu. Ir po kiek tablečių per dieną kažin? gal po 2? g.gif

As tai geriau nuo 7 DPO, po to, kai nuleidau kraujuka PRG. Bet siaip gali ir anksciau, tik privalai buti isitikinusi, kad jau buvo O. Raso, kad po Ovitrelio O turetu buti per 36 val, bet man ji buvo tik po geru 2 paru.

QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 05, 11:09)
Mergaites, negalvokit, kad as nemandagi, bet toks kvailas istikinimas, kol niekas dar nera aisku, nenoriu net dekot  blush2.gif  Maza kas. Kaip ir apie virusiuku dalijimus negali but net kalbos. Juk toks laikas dabar siaubingai trapus. Viena diena yra, kita jau gali nebelikti. Dar tik degtuku galvutes dydzio taskiuka pati maciau. Nesinori nei dziaugtis, nei ka. Gyvenimas parodys, ar sitam mazyliui lemta isvysti dienos sviesa, ar....
Tikiuosi, kad si karta pavyks, juk tiek isverkta, issvajota, ismyleta. To maziuko taip laukia vyresni broliai, mama ir tetis...
Bet. Palieku viska kaip yra.
Lauksim finalo  smile.gif

Net nemanom taip 4u.gif labai gerai tave suprantu, nes jau buvau tokioje situacijoje. Dar pati nelabai tiki savo sekme, o apie virusiukus jokiu kalbu negali buti. Is tikruju ta pati pradzia yra labai labai trapi. Bet is visos sirdies linkiu stipraus maziuko wub.gif
QUOTE(pusniuke @ 2012 05 05, 11:10)

thumbup.gif
Atsakyti