QUOTE(pusniuke @ 2012 05 05, 10:59)
Buvau apžiūrėti derliaus didžiausią nuostabą sukėlė tai, kad pirmą kartą per visus ciklus, kiek seku folikulų augimą, dešinė kiaušidė pasidarbavo ji visada pas mane tinginė būdavo. Dabar užaugino du dominuojančius ir dar dar šiek tiek mažų.
Gleivinė, kaip supratau, gera, tik gydytoja nesakė kiek mm, o aš ir nepaklausiau.
Paklausiau gydytojos dėl dupho, ar nereikėtų pradėt po O gert. Sakė, kad kai ciklas stimuliuotas, prg yra geras ir gert nereikia. Bet paskui pasakiau, kad vistiek darysiu prg tyrimą po O, tai ji prašė, kad jai paskambinčiau ir informuočiau apie rezultatus.
Įdomi jos nuomonė. Jei ciklas stimuliuotas, vadinasi nereikia dupho gert?
bet aš jį tikrai gersiu, kad ir kokie prg rezultatai būtų.
Gleivinė, kaip supratau, gera, tik gydytoja nesakė kiek mm, o aš ir nepaklausiau.
Paklausiau gydytojos dėl dupho, ar nereikėtų pradėt po O gert. Sakė, kad kai ciklas stimuliuotas, prg yra geras ir gert nereikia. Bet paskui pasakiau, kad vistiek darysiu prg tyrimą po O, tai ji prašė, kad jai paskambinčiau ir informuočiau apie rezultatus.
Įdomi jos nuomonė. Jei ciklas stimuliuotas, vadinasi nereikia dupho gert?
bet aš jį tikrai gersiu, kad ir kokie prg rezultatai būtų.
sveikutes,
aciu uz namucius
kai as dariausi PRG, tuomet buvo stimuliuotas ciklas, ir jis buvo virs 46 nmol/l
pas mane naujienu jokiu, tas pats ciklas, BT pazemiui voliojasi taciau nenoriu gerti dupho, tikiuosi, kad BT pakils, kad galeciau pasidaryti PRG, nes mane domina, ar O buna pilnaverte, kai tokie ilgi ciklai
tyliai tyliai dziaugiuosi del Orchidukes
spaudziu kumstus del Ramunes
dziaugiuosi del pusniukes derliaus, tikiu, kad ivyks stebuklas si cikla