Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacija>>

QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 14, 12:18)
dar reik, kad ovuliuotu..  doh.gif  o tada jau laukimas ..  bigsmile.gif

na jau si karta manau kad ovuliuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mukutis06 @ 2012 05 14, 12:20)
na jau si karta manau kad ovuliuos biggrin.gif

as jau nebezinau ka ir galvoti doh.gif tikiuosi i cista nevirs verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 14, 13:09)
man siandien 37 ciklo diena  doh.gif  pirmaji sprogduka leidausi, sestadieni.. pries pora dienau.. tada folis turejo buti apie 17-18 mm.. tai per svtgl jauciau, kad nieko nevyko tik skaudeno sona.. siandien nulekiaus vel pas gine pasiechoskopinti.. tai folis jau buvo 20 mm.. tai dar syki susileidau ovitrelio.. reiskias mano folis per diena paaugo po 1,5-2mm..

aaa viskas aišku... na aš jau ciklą nieko nebedarysiu, lauksiu mmm ir pradėsiu stimuliacijas. Kad ir natural pas mane auga, bet auga tokiais tempais, kad pensijos sulauksiu kai sugalvos sprogti koks folikulas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vanilla_ice @ 2012 05 14, 12:23)
aaa viskas aišku... na aš jau ciklą nieko nebedarysiu, lauksiu mmm ir pradėsiu stimuliacijas. Kad ir natural pas mane auga, bet auga tokiais tempais, kad pensijos sulauksiu kai sugalvos sprogti koks folikulas doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o pas mane ir stimuliuojant pensiniskai auga doh.gif
Atsakyti
O stimuliuojant ciklas nesutrumpeja iki normalaus laiko? Vistiek buna 40.... dienu?
Atsakyti
man nesutrumpeja.. bent jau su Clostu.. gal su stipresniais vaistukais ir sutrumpetu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 14, 13:38)
O stimuliuojant ciklas nesutrumpeja iki normalaus laiko? Vistiek buna 40.... dienu?

man be stimuliaciju buvo nezinomybe, kada pasirodys mmm, o kai buvo uzauges geras folis, suleisti sprogdukai, tai mano ciklas buvo normalus bigsmile.gif kaip gera buvo tada, kai zinai, kada tiketis mmm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 14, 13:27)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o pas mane ir stimuliuojant pensiniskai auga  doh.gif

Rimtai?? doh.gif biggrin.gif o šį ciklą nestimuliavai?
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 14, 13:41)
man nesutrumpeja.. bent jau su Clostu.. gal su stipresniais vaistukais ir sutrumpetu  rolleyes.gif

O nuo Closto neisploneja gimdos gleivine per daug? Man Clostas tiek isplonindavo ja, kad nei 5 Estrofemo tabletes/paroj nebepadedavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(panduliuke 2in1 @ 2012 05 14, 13:47)
man be stimuliaciju buvo nezinomybe, kada pasirodys mmm, o kai buvo uzauges geras folis, suleisti sprogdukai, tai mano ciklas buvo normalus  bigsmile.gif  kaip gera buvo tada, kai zinai, kada tiketis mmm  ax.gif

Va va aš dėl to labai laukiu stimuliacijų, tada manau aiškiau viskas bus. Ir nereiks spėlioti kurią dieną turi ateiti mmm. Nes pas mane ciklas tai 28, tai 33, tai 35 dienos.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti