Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacija>>

QUOTE(Geisha* @ 2012 05 05, 10:33)
Ai nea jau senai nebematuoju , juolab kad nera reikalo, vyro juk nera. O siaip per daug ytampos man galvoje jauciu kaip smegenine isitempusi kai zinai kad kas ryta reikia keltis  smile.gif

Ai, supratau, susipainiojau su nickais kai dabar pasikeitei doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramune!: 05 gegužės 2012 - 09:36
Man irgi reiktu uzsirasyti kas yra kas, nes dabar galvoju kas yra Geisha doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 05, 10:38)
Man irgi reiktu uzsirasyti kas yra kas, nes dabar galvoju kas yra Geisha  doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif sumi
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 05 05, 10:42)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  sumi

Nesijuok, lapelis Sheila > Meskute102 kabojo amt kompo pora savaiciu hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 05, 10:44)
Nesijuok, lapelis Sheila > Meskute102 kabojo amt kompo pora savaiciu  hihihi.gif  hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramune!: 05 gegužės 2012 - 09:49
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 05, 10:45)

Mano atmintis jau geras pusmetis velkasi pora sviesmeciu is paskos man.... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 05, 10:49)
Mano atmintis jau geras pusmetis velkasi pora sviesmeciu is paskos man....  doh.gif  lotuliukas.gif

Mano irgi ne kitaip biggrin.gif

Kaip jautiesi? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramune!: 05 gegužės 2012 - 09:50
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 05, 10:50)
Mano irgi ne kitaip  biggrin.gif

Kaip jautiesi?  ax.gif

Stengiuosi negalvot apie tai, tiesiog uzsiimu visokiais niekais, zaidziu su mazuoju, slaugau dicki, nes vakar ji angina pakirto, staigiai pradejom antibiotiku kursa, net nakti keliausi sugirdyt vaistus, iki rytojaus reikia pasveik, nes isvaziuoja i konkursa Panevezyje, labai nenoreciau, kad pavestu sokiu partnere ir visa kolektyva doh.gif Aisku, liga nesirenka, bet pasistengsiu viska iki rytojaus padarayt, kad tik bent kazkiek pasveiktu. Blogiausiu atveju, vesim patys is paskos autobuso su masina, su arbatomis, kaldroje suvyniota, pasoks ir atgal i masina doh.gif
Namie su vyru vakar pasidziaugeme ramiai ir dabar nutareme net nekalbet iki antradienio HCG apie tai. Visgi zinom ka reiskia dziaugtis per anksti. Ramiau jausciausi tik po 12-os savaites, o dabar.... Sirdyje 50x50 dziaugsmo ir baimes.
Atsakyti
Sveikutės, kūmutės pleputės mirksiukas.gif
Ačiū statybininkei pirmiausia už naujus namučius, o jau kiek priplepėjot, reikėjo laiko, kol viską perskaičiau doh.gif
Džiugios Orchidukės naujienos gerai nuteikė, su viltimi pradėjau ir aš dažniau įlisti į šias temutes blush2.gif Atsispausdinau info, kaip nuvykti į Lopaičius ir sumąsčiau rytoj, po šventinių pietų, kai pasveikinsim abi Mamas, važiuoti iki ten smile.gif Gal sutiksiu ką nors iš mergaičių dar?
Papildyta:
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 05, 09:56)
Stengiuosi negalvot apie tai, tiesiog uzsiimu visokiais niekais, zaidziu su mazuoju, slaugau dicki, nes vakar ji angina pakirto, staigiai pradejom antibiotiku kursa, net nakti keliausi sugirdyt vaistus, iki rytojaus reikia pasveik, nes isvaziuoja i konkursa Panevezyje, labai nenoreciau, kad pavestu sokiu partnere ir visa kolektyva  doh.gif Aisku, liga nesirenka, bet pasistengsiu viska iki rytojaus padarayt, kad tik bent kazkiek pasveiktu. Blogiausiu atveju, vesim patys is paskos autobuso su masina, su arbatomis, kaldroje suvyniota, pasoks ir atgal i masina  doh.gif
Namie su vyru vakar pasidziaugeme ramiai ir dabar nutareme net nekalbet iki antradienio HCG apie tai. Visgi zinom ka reiskia dziaugtis per anksti. Ramiau jausciausi tik po 12-os savaites, o dabar.... Sirdyje 50x50 dziaugsmo ir baimes.

Aš sapnavau tave šiąnakt blush2.gif Neprisimenu ką ir kaip, tik atsimenu, kad gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 05, 10:56)
Stengiuosi negalvot apie tai, tiesiog uzsiimu visokiais niekais, zaidziu su mazuoju, slaugau dicki, nes vakar ji angina pakirto, staigiai pradejom antibiotiku kursa, net nakti keliausi sugirdyt vaistus, iki rytojaus reikia pasveik, nes isvaziuoja i konkursa Panevezyje, labai nenoreciau, kad pavestu sokiu partnere ir visa kolektyva  doh.gif Aisku, liga nesirenka, bet pasistengsiu viska iki rytojaus padarayt, kad tik bent kazkiek pasveiktu. Blogiausiu atveju, vesim patys is paskos autobuso su masina, su arbatomis, kaldroje suvyniota, pasoks ir atgal i masina  doh.gif

oi maziui tavo sveikateles ir daug spalvotu heliniu balionu nuotaikai jam pakelti 4u.gif 4u.gif 4u.gif

na o tu stenkis ilsetis ir zinoma kiek galima maziau galvoti tik glostyt ir glostyk pilveli wub.gif

saki net dvi savaites lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Buvau apžiūrėti derliaus smile.gif didžiausią nuostabą sukėlė tai, kad pirmą kartą per visus ciklus, kiek seku folikulų augimą, dešinė kiaušidė pasidarbavo smile.gif ji visada pas mane tinginė būdavo. Dabar užaugino du dominuojančius ir dar dar šiek tiek mažų.
Gleivinė, kaip supratau, gera, tik gydytoja nesakė kiek mm, o aš ir nepaklausiau.
Paklausiau gydytojos dėl dupho, ar nereikėtų pradėt po O gert. Sakė, kad kai ciklas stimuliuotas, prg yra geras ir gert nereikia. Bet paskui pasakiau, kad vistiek darysiu prg tyrimą po O, tai ji prašė, kad jai paskambinčiau ir informuočiau apie rezultatus.
Įdomi jos nuomonė. Jei ciklas stimuliuotas, vadinasi nereikia dupho gert? g.gif
bet aš jį tikrai gersiu, kad ir kokie prg rezultatai būtų.

Papildyta:
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 05, 08:52)
Nea, daug paprastesnes priezastys - nemoku  blush2.gif

user posted image

Tavo BT, bent jau kol kas tikrai nežada blogos pabaigos smile.gif nematau prie ko būtų galima prisikabinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 05 05, 10:58)
Aš sapnavau tave šiąnakt blush2.gif Neprisimenu ką ir kaip, tik atsimenu, kad gerai wub.gif

Per daznai matyt cia vaiduokliaujuos doh.gif biggrin.gif

QUOTE(meskute102 @ 2012 05 05, 10:58)
saki net dvi savaites  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Prasom pakomentuot placiau kas tos 2 savaites? As rasiau po 12-os savaiciu biggrin.gif

QUOTE(pusniuke @ 2012 05 05, 10:59)
Įdomi jos nuomonė. Jei ciklas stimuliuotas, vadinasi nereikia dupho gert? g.gif
bet aš jį tikrai gersiu, kad ir kokie prg rezultatai būtų.

Man visus 5 ciklus kai stimuliavo skyre net po 5 dufo tabletes per para, o ir dabar labai apsidziauge, kai suzinojo, jog geriu dufa pati unsure.gif
Atsakyti