Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacija>>

QUOTE(mukutis06 @ 2012 05 14, 10:58)
trioss dbr is taves lauksim geru naujienu smile.gif

noreciau.. bet nesu siuo atveju optimiste..

mukuti, o Tu iki rudens atidedi? ar gal jau persigalvojai ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 14, 11:08)
Jau nurimai? Tikiuosi vyks planavimai ir toliau, ir sekmingai lauksim dar sekmningesnio ciklo pabaigos visos kartu  thumbup.gif  4u.gif

o as ir nebuvau nerami biggrin.gif as visada sakiau dvi stimuliacijos tada pertrauka biggrin.gif menesis koks, as nesakiau kad visam laikui tai metu smile.gif o beto pas Klima man vizitas tik birzeli, tai geguze bus be stimuliaciju biggrin.gif tik man pas Klima birzelio 7 diena o 12d turetu mmm buti biggrin.gif ti nezn ar eiti biggrin.gif o beto 8 diena isvarau i pajuri biggrin.gif tai irgi jokiu vaistu gerti nenoriu biggrin.gif per atostogas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mukutis06 @ 2012 05 14, 11:16)
o as ir nebuvau nerami biggrin.gif as visada sakiau dvi stimuliacijos tada pertrauka biggrin.gif menesis koks, as nesakiau kad visam laikui tai metu smile.gif o beto pas Klima man vizitas tik birzeli, tai geguze bus be stimuliaciju biggrin.gif tik man pas Klima birzelio 7 diena o 12d turetu mmm buti biggrin.gif ti nezn ar eiti biggrin.gif o beto 8 diena isvarau i pajuri biggrin.gif tai irgi jokiu vaistu gerti nenoriu biggrin.gif per atostogas biggrin.gif

per atostogas ir be vaistu gali gautis.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 14, 11:14)
noreciau.. bet nesu siuo atveju optimiste..

mukuti, o Tu iki rudens atidedi? ar gal jau persigalvojai ax.gif ?

vyras su drauge siulo eiti birzeli ir vel daryti stimuliacija.. geguzes nebus stimuliuojama, o as dar galvoju iki liepos atideti smile.gif nezn.. noriu normalu atostogu biggrin.gif kad galeciau su ramia sazinia atsipalaiduoti biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 14, 11:20)
per atostogas ir be vaistu gali gautis..  mirksiukas.gif

as gersiu vaistus ciklui reguliuoti smile.gif as juos geriau pries stimuliacija sausio menesi ir tada buvo uzauge pirma karta foliai savaime ir ovuliave, si men vel juos gersiu smile.gif gal irgi koks stebuklas bus biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mukutis06 @ 2012 05 14, 11:21)
vyras su drauge siulo eiti birzeli ir vel daryti stimuliacija.. geguzes nebus stimuliuojama, o as dar galvoju iki liepos atideti smile.gif nezn.. noriu normalu atostogu biggrin.gif kad galeciau su ramia sazinia atsipalaiduoti biggrin.gif

atsipalaiduoti juk ir stimuliuojantis galima.. as kazkaip nesureiksminu visokiu baliuku ir pan. gyvenu kaip gyvenusi..
Atsakyti
Mukuti> jei tik iseina, as uz tai, kad reikia atostogu, reikia pamirst planavima thumbup.gif Reikia ir poilsio organizmui, o tada ziurek, ir be vaistu pavyks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mukutis06 @ 2012 05 14, 11:23)

as gersiu vaistus ciklui reguliuoti smile.gif as juos geriau pries stimuliacija sausio menesi ir tada buvo uzauge pirma karta foliai savaime ir ovuliave, si men vel juos gersiu smile.gif gal irgi koks stebuklas bus biggrin.gif biggrin.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

cia tie vaistukai kur kazkada pasakojai prie Klimo kabineto? kaip ten jie vadinasi?
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 14, 11:24)
atsipalaiduoti juk ir stimuliuojantis galima.. as kazkaip nesureiksminu visokiu baliuku ir pan. gyvenu kaip gyvenusi..

na as nelabai mgstu gerti, bet kartais buna isimciu biggrin.gif biggrin.gif tai va per atostogas bus viena is tu situaciju kai apie nieka negalvosiu biggrin.gif biggrin.gif
taip, tie patys.. dysmenorm vadinasi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 14, 11:24)
Mukuti> jei tik iseina, as uz tai, kad reikia atostogu, reikia pamirst planavima  thumbup.gif  Reikia ir poilsio organizmui, o tada ziurek, ir be vaistu pavyks  4u.gif

tai va kad pasiimu as atostogas biggrin.gif birzelio pradzioj ir vyras pasiima nors pas ji tai nera labai lengva padaryti, tai va ir vaziuosim i pajury biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mukutis06: 14 gegužės 2012 - 11:26
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 14, 11:40)
na as siandien del visa ko nulekiau pas gine.. tai mano folis jau 20 mm ir dar neovuliaves.. tai pasiskambinau Klimui papasakojau situacija sake dar Ovitrellio susileisti.. tai susileidau.. smile.gif dabar lauksiu.. o tas desinej kiausidej tai ir nebeauga .. paliko 11 mm.. gimdos gleivine 12 mm.. na tikiuosi si kart mano burbulas ovuliuos.. doh.gif

Nu geras bigsmile.gif O primink kelinta tau dabar cd? ir kiek laiko praėjo nuo pirmo sprogtuko?
Dabar galvoju, tai tikrai galėjau palaukti kol vyras gris is komandiruotės ir neskubant susiprogdinti. Bet kitą kartą žinosiu, jau daugmaž žinau ko galiu tikėtis iš organizmo
Atsakyti
QUOTE(vanilla_ice @ 2012 05 14, 11:55)
Nu geras bigsmile.gif O primink kelinta tau dabar cd? ir kiek laiko praėjo nuo pirmo sprogtuko?
Dabar galvoju, tai tikrai galėjau palaukti kol vyras gris is komandiruotės ir neskubant susiprogdinti. Bet kitą kartą žinosiu, jau daugmaž žinau ko galiu tikėtis iš organizmo

man siandien 37 ciklo diena doh.gif pirmaji sprogduka leidausi, sestadieni.. pries pora dienau.. tada folis turejo buti apie 17-18 mm.. tai per svtgl jauciau, kad nieko nevyko tik skaudeno sona.. siandien nulekiaus vel pas gine pasiechoskopinti.. tai folis jau buvo 20 mm.. tai dar syki susileidau ovitrelio.. reiskias mano folis per diena paaugo po 1,5-2mm..
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 14, 12:09)
man siandien 37 ciklo diena  doh.gif  pirmaji sprogduka leidausi, sestadieni.. pries pora dienau.. tada folis turejo buti apie 17-18 mm.. tai per svtgl jauciau, kad nieko nevyko tik skaudeno sona.. siandien nulekiaus vel pas gine pasiechoskopinti.. tai folis jau buvo 20 mm.. tai dar syki susileidau ovitrelio.. reiskias mano folis per diena paaugo po 1,5-2mm..

na triosss -tikiuosi is taves po sito ciklo geru naujienu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mukutis06 @ 2012 05 14, 12:16)
na triosss -tikiuosi is taves po sito ciklo geru naujienu biggrin.gif biggrin.gif

dar reik, kad ovuliuotu.. doh.gif o tada jau laukimas .. bigsmile.gif
Atsakyti