Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacija>>

QUOTE(diukute @ 2012 05 14, 08:30)
labas rytas,
as atkeliauju pas jus su raudonuju draugiu armija biggrin.gif bandysim toliau...kazkas anksciau is mergaiciu minejo viltis MUSU DRAUGE rolleyes.gif

4u.gif

QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 14, 08:46)
4u.gif  4u.gif  4u.gif 

as Jums baltai pavydziu, kad Jusu mmm bent reguliarios.. o pas mane ciklai bele kokie.. todel sunku ir BT matuoti ir O sulaukti
Papildyta:
hmz na grafikelis rodo sioki toki kilima.. gal dar reik palaukti.. nelabai tikiu, kad foliai nesprogo-nesprogs.. g.gif

Na žiūrėsim, ryt progesterono tyrimo ats., tai žiūrėsim kokia stadija buvo 20 cd.
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 14, 08:46)
4u.gif  4u.gif  4u.gif 

as Jums baltai pavydziu, kad Jusu mmm bent reguliarios.. o pas mane ciklai bele kokie.. todel sunku ir BT matuoti ir O sulaukti
Papildyta:
hmz na grafikelis rodo sioki toki kilima.. gal dar reik palaukti.. nelabai tikiu, kad foliai nesprogo-nesprogs.. g.gif

Sprogs sprogs nesibaimink mirksiukas.gif as tik pasakiau savo nuomone .. Juk ir pradedant stumuliacija butina apziura nes visko buna.... Bet as tikiu tau viskas bus ok mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,
vakar temuke nauja sukuriau, bet per anksti, del to moderatore paslepe, parase i AZ ir sake ja ides kai reiks, todel nebijokit, be namuciu neliksim 4u.gif

Diukute> laikysim kumstukus uz sekanti cikla, juk kazka pasiseks mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif

As siaubingai laukiu rytojaus, bent kazkiek aiskumo bus unsure.gif
Atsakyti
Meskute> ka tu beveiki, kokie planai, kokie vaistai, kokioje vietoje ciklas?
Jautruole> kur tu randiesi siuo metu? Ka S beskiria ir ka besako?
Atsakyti
na as siandien del visa ko nulekiau pas gine.. tai mano folis jau 20 mm ir dar neovuliaves.. tai pasiskambinau Klimui papasakojau situacija sake dar Ovitrellio susileisti.. tai susileidau.. smile.gif dabar lauksiu.. o tas desinej kiausidej tai ir nebeauga .. paliko 11 mm.. gimdos gleivine 12 mm.. na tikiuosi si kart mano burbulas ovuliuos.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 14, 11:40)
na as siandien del visa ko nulekiau pas gine.. tai mano folis jau 20 mm ir dar neovuliaves.. tai pasiskambinau Klimui papasakojau situacija sake dar Ovitrellio susileisti.. tai susileidau.. smile.gif dabar lauksiu.. o tas desinej kiausidej tai ir nebeauga .. paliko 11 mm.. gimdos gleivine 12 mm.. na tikiuosi si kart mano burbulas ovuliuos.. doh.gif

Tai matyt Ovitrelis tik padejo subrandinti. O dabar jau tikrai ovuliuos 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 14, 11:40)

Lauksim II bigsmile.gif

O as ir neturiu NT nei vieno, pirma karta negadinau ju si karta, nes anksciau nei mmm laikas pradejau HCG daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 14, 10:56)
Lauksim II  bigsmile.gif
O as ir neturiu NT nei vieno, pirma karta negadinau ju si karta, nes anksciau nei mmm laikas pradejau HCG daryt  doh.gif

tai nusipirk pagadink atsiminimui.. juk taip faina daryti, kai jau zinai, kad bus II

nzn mano sis ciklas tikrai daug nezadantis.. nes tiek visokiu nesamoniu doh.gif
Atsakyti
trioss dbr is taves lauksim geru naujienu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 14, 11:58)
tai nusipirk pagadink atsiminimui.. juk taip faina daryti, kai jau zinai, kad bus II

nzn mano sis ciklas tikrai daug nezadantis.. nes tiek visokiu nesamoniu  doh.gif

Nea, nedarysiu, kad nebutu blogas zenklas po to. Atsiminimui mieliau priglausciau pirmaja nuotraukyte wub.gif Uzteks man tu NT, prigadinau as ju nesuskaiciuojama kruva doh.gif

Kuo maziau zadantis ciklas, tuo jis buna sekmingesnis mirksiukas.gif biggrin.gif To ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <Orchiduke>: 14 gegužės 2012 - 11:01
jo as irgi manau kad kuo idomesnis ciklas tuo geresni rezultatai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mukutis06 @ 2012 05 14, 12:04)
jo as irgi manau kad kuo idomesnis ciklas tuo geresni rezultatai  mirksiukas.gif

Jau nurimai? Tikiuosi vyks planavimai ir toliau, ir sekmingai lauksim dar sekmningesnio ciklo pabaigos visos kartu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti