Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacija>>

Oras tai tragiskas, tai saule spigina, tai lyja, vel saule, po to zirniu dydzio krusa pasipila doh.gif
Isvaziavom iki Plateliu, bet neislipom is masinos, baisu buvo nueit kur toliau nuo jos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <Orchiduke>: 13 gegužės 2012 - 16:33
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 13, 17:32)
Oras tai tragiskas, tai saule spigina, tai lyja, vel saule, po to zirniu dydzio krusa pasipila  doh.gif
Isvaziavom iki Plateliu, bet neislipom is masinos, baisu buvo nueit kur toliau nuo jos  unsure.gif

orhiduk kokie pojuciai nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 05 13, 17:52)
orhiduk kokie pojuciai  nestuke.gif  wub.gif

0 pojuciu doh.gif Nei pykina, nei krutine skauda, aplamai, jauciuosi puikiai, galeciau kalnus nuverst. Siaip ir nesisaugau, gyvenu normalu gyvenima. As tos nuomones, jei lemta, bus, jei ne, jaugeriau iskart lai iskrenta, o ne po menesio ar dvieju. Ne nuo manes priklauso kaip viskas bus. Tokiu mazu nestumu net ligonines nesaugo, taigi beprasmiska gulinet. Bet kai jauciuosi puikiai, pozymiu jokiu neturiu, belieka laukti antradienio HCG, vat tada 11-15 val drebesiu kaip drebuleles lapelis vejyje. Bus mano arba labai laiminga diena, arba asaru pakalnes. Bet ... As nieko negaliu pakeist doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Mukutis as irgi po dvieju stimuliaciju nepasiduociau, tuo labiau kad pas jus buvo kibimas.. be cia tik jus ta sprendziat ir zinot kaip jums geriausia.Todel palinkesiu malonaus siurprizo kita cikla 4u.gif
O as vakar dariausi progesterona, bet atsakymai bus antradieni. Bet kaip ir zinau koks bus rezultatas - maziau nei norma. Pagal BT ir visus pojucius - neivyko O, net ir sprogtukas nepadejo. sekanti cikla eisiu pas gine ir lai galvoja ka toliau daryti.
O kuriai nors yra buve, kad net po sprogtuko O neivyko? kokiu veiksmu toliau emetes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanilla_ice: 13 gegužės 2012 - 18:11
QUOTE(vanilla_ice @ 2012 05 13, 19:10)
O kuriai nors yra buve, kad net po sprogtuko O neivyko? kokiu veiksmu toliau emetes?

O foliukai buvo uzauge?
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 05 13, 17:04)
geisha kada gynimai? vyras jau isvaziaves ?

Ginimas kita savaite fear.gif O vyras jau pora savaiciu kaip isvykes smile.gif Siaip tai gerai kad jo nera nes nesusikaupciau mokslam , kai trintusi salia , senai buciau parasisui ta darba bet kai vyras namie tai nejo susikaupt ax.gif

Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 13, 19:35)
O foliukai buvo uzauge?

15 cd vienas buvo 15,5 mm, kitas - 13,5. 16 cd leidausi sprogtuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vanilla_ice @ 2012 05 13, 20:40)
15 cd vienas buvo 15,5 mm, kitas - 13,5. 16 cd leidausi sprogtuka smile.gif

Man atrodo, kad foliukai buvo per mazi ovuliuoti, kai buvo suleistas sprogdukas unsure.gif Kazin ar jie buvo subrende jau, maziukai gan
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 13, 21:14)
Man atrodo, kad foliukai buvo per mazi ovuliuoti, kai buvo suleistas sprogdukas  unsure.gif  Kazin ar jie buvo subrende jau, maziukai gan

man ir keistas giniaus poziuris g.gif kazkaip atrodo kad jie mazoki dar buvo bet matyt ginius zino ka daro 4u.gif
Atsakyti

man ketvirtadieni ryte vienas folis buvo 14 mm kitas 10 mm.. leidausi sprogduka sestadieni diena.. tai primeciau, kad vienas bus apie 18 mm, kitas tik 14 mm..

bet kol kas tik skausmus sonuose jauciu.. gal irgi per mazi buvo sprogti.. g.gif kazin dar gali savaime ovuliuoti g.gif ?
tas kur 14 mm manau tikrai per mazas buvo, bet tas kitas kaip ir geras turetu buti..
Papildyta:
beje, o kas nutiks jiem jei ne ovuliuos.. jie gi jau skaitosi kaip ir dominuojantis..
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 13, 21:32)
man ketvirtadieni ryte vienas folis buvo 14 mm kitas 10 mm.. leidausi sprogduka sestadieni diena.. tai primeciau, kad vienas bus apie 18 mm, kitas tik 14 mm..

bet kol kas tik skausmus sonuose jauciu.. gal irgi per mazi buvo sprogti..  g.gif  kazin dar gali savaime ovuliuoti g.gif ?
tas kur 14 mm manau tikrai per mazas buvo, bet tas kitas kaip ir geras turetu buti..
Papildyta:
beje, o kas nutiks jiem jei ne ovuliuos.. jie gi jau skaitosi kaip ir dominuojantis..

Nieko nenutiks, susprogo ir tiek biggrin.gif Zinai kas buna? 50x 50% pastosi / nepastosi. Juk pas mus stimuliacines visada buna po lygiai tikimybes pricentu biggrin.gif As linkiu, kad sekmingai ovuliuotu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 13, 21:32)

bet kol kas tik skausmus sonuose jauciu.. gal irgi per mazi buvo sprogti..  g.gif  kazin dar gali savaime ovuliuoti g.gif ?
Papildyta:

ai nezinau mergaites kodel jus pacios sau skiriat sprogtukus blush2.gif na 14mm folis tai per mazas... ai bet as juk ne gine ax.gif
o jei neovuliuoja foliai jie gali pavirsti cistomis.... bet tikiu kad jie pas tave ovuliavo 4u.gif
Atsakyti