Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacija>>

QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 13, 11:06)
O gal trecias kartas nemeluotu?  unsure.gif  4u.gif
Pas mane 5 stimuliacijos buvo, paskui laparoskopija, toliau pertrauka nuo stimuliaciju vienas menuo, o per antra ir uzkibo. O planavome virs 1,5 metu aplamai  verysad.gif
Megztukas> musu kelias vaisingumo klinikoje prasidejo pirmiausia nuo vyro spermogramos, kai suzinojome, kad ant to punkto pas ji idealu, tada man padare gimdos nuotrauka (kiausintakiu praeinamumo). Ir cia kai paaiskejo, kad praeinami kiausintakiai, atliko kruva hormonu tyrimu. Ir tik po visko buvo paskirti pirmieji stimuliaciniai.

as savo iniciatyva pasidariau hormonu tyrimus, ginius paziurejes echoskopu paskyre stimuliacija nes kiausides nera blogos, bet tarsi miegancios. spermogramos dar nedarem rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 05 13, 13:20)
as savo iniciatyva pasidariau hormonu tyrimus, ginius paziurejes echoskopu paskyre stimuliacija nes kiausides nera blogos, bet  tarsi miegancios. spermogramos dar nedarem rolleyes.gif  rolleyes.gif

O jos pratekancios? Isitikinus, kad spermiukai praeina laisvai?
As ir du vaikus pasigimdzius nebuvau tikra, todel iskart sutikau darytis kiausintakiu praeinamumo nuotrauka. Cia juk menuo sen, menuo ten ir gali buti uzsikisusios smile.gif
O ar blogos, ar geros kiausides mato tik per laparoskopija. Per echo daznai net PKS kiausidziu nepamato, kol nebuna jau dideli karoliai doh.gif As echo pasitikiu tik tiek, kad mato kiek foliu uzaugo, kurioj pusej ir kiek gimdos gleivines storis. Daugiau echo nieko neparodo, nu dar cistas biggrin.gif

Geisha> pagaliau bus ramybe ir pas tave thumbup.gif Lauksim naujienu is taves mirksiukas.gif Kokie artimiausi planai pas pacia?
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 13, 11:06)
O gal trecias kartas nemeluotu?  unsure.gif  4u.gif
Pas mane 5 stimuliacijos buvo, paskui laparoskopija, toliau pertrauka nuo stimuliaciju vienas menuo, o per antra ir uzkibo. O planavome virs 1,5 metu aplamai  verysad.gif
Megztukas> musu kelias vaisingumo klinikoje prasidejo pirmiausia nuo vyro spermogramos, kai suzinojome, kad ant to punkto pas ji idealu, tada man padare gimdos nuotrauka (kiausintakiu praeinamumo). Ir cia kai paaiskejo, kad praeinami kiausintakiai, atliko kruva hormonu tyrimu. Ir tik po visko buvo paskirti pirmieji stimuliaciniai.

Labas smile.gif tai as jau vyrui sakiau, kad jokiu stimuliaciju ir jokiu laparaskopiju man nebus, kol jis nebus istirtas smile.gif dabar pas endokrinologe jurininkuose gavau talona geguzes 17 dienai, bet kaip suprantu, ten vel tyrimai daromi priklausomai nuo ciklo dienu, tai velniai zino, kiek uztruks ten viskas...
Atsakyti
orchiduke - nebus trecios... as planuoju jau du metus ir 6 men.. jei nelemta vadinasi nelemta...
Atsakyti
Pabandzius du kartus stimuliacija sakyti jei nelemta tai nelemta?

Man isviso gydytoja pasake - nusiteik kad vaiku isviso nebeturesi, net maza tikimybe kad man IVF pades. o as su tuom nesusitaikiau ir niekad nepasakiau kad uzteks bandyti.

Bet as zinau kad dar viena vaika turesiu todel ranku nenuleisiu tol kol pasiseks.

Pas jus bedos tik del ovuliacijos o pas mane gimda suzalota. Ir spyriojates kaip mazas vaikas. Atsprasau bet skamba juokingai. smile.gif

QUOTE(mukutis06 @ 2012 05 13, 15:42)
orchiduke - nebus trecios... as planuoju jau du metus ir 6 men.. jei nelemta vadinasi nelemta...

Atsakyti
QUOTE(angelyte123 @ 2012 05 13, 14:01)
Pabandzius du kartus stimuliacija sakyti jei nelemta tai nelemta?

Man isviso gydytoja pasake - nusiteik kad vaiku isviso nebeturesi, net maza tikimybe kad man IVF pades. o as su tuom nesusitaikiau ir niekad nepasakiau kad uzteks bandyti.

Bet as zinau kad dar viena vaika turesiu todel ranku nenuleisiu tol kol pasiseks.

Pas jus bedos tik del ovuliacijos o pas mane gimda suzalota. Ir spyriojates kaip mazas vaikas. Atsprasau bet skamba juokingai. smile.gif

nezinote mano visos istorijos ir puolate cia mane.. sitie zodziai ne jum buvo skirti.. cia manau pasakyti savo nuomone gali kiekvienas.. as pasakau savo, o jus turite savo..
Atsakyti
Zinau .. nes buvome susitikusios prie daktaro Klimo kabineto ir jus man savo istorija papasakojote kai ejote pas Klima 2aji karta. smile.gif

Neuzsipuolu Jusu, tik jusu verslenimas atrodo juokingai. manau musu atveju negalima pasiduoti - jus esate jauna ir aukstyn nosi ir eikite pirmyn, nesustokite pusiaukeleje.

QUOTE(mukutis06 @ 2012 05 13, 16:07)
nezinote mano visos istorijos ir puolate cia mane.. sitie zodziai ne jum buvo skirti.. cia manau pasakyti savo nuomone gali kiekvienas.. as pasakau savo, o jus turite savo..

Atsakyti
QUOTE(angelyte123 @ 2012 05 13, 14:11)
Zinau .. nes buvome susitikusios prie daktaro Klimo kabineto ir jus man savo istorija papasakojote kai ejote pas Klima 2aji karta. smile.gif

Neuzsipuolu Jusu, tik jusu verslenimas atrodo juokingai. manau musu atveju negalima pasiduoti - jus esate jauna ir aukstyn nosi ir eikite pirmyn, nesustokite pusiaukeleje.

as nesustoju.. tiesiog dbr bus pertrauka ir tai mano ir mano vyro nuomone..
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 13, 13:27)

Geisha> pagaliau bus ramybe ir pas tave  thumbup.gif  Lauksim naujienu is taves  mirksiukas.gif  Kokie artimiausi planai pas pacia?

Planai tai nezinau kokie, zinau kad reik pas endokrinloga nueit , paskui birzelio pabaigoi paskambint susitart del LP , ziauriai laukiu ir noriu jos , esu turejus viena karta zinau kad nebaisu , nors kalenau dantim kai atsibudau , per sekunde gal kelesdesimt kartu lotuliukas.gif
Man sudetinga dar kazka daryti nes ta auletini ziuriu ir nezinau su juo tai nenueisiu pas daktaru , galvoju kaip cia daryti g.gif o birzelio menesi reikes ne tik mazaji priziuret bet ir ju dicki 5 metu jei nespes apsidirbt darbus tevai:oh
As jau net nebenoriu dirbt aukle lotuliukas.gif jau visai sau laiko nebeliko. Butu savas vaikas gal paprasciau butu, vyras padetu ar dar kas o dabar as atsakinga ir istisai nuo 8 ryto iki 6 vakaro dirbu tai nebeturiu laiko visai doh.gif Na tikiuosi greit nebereikes mano paslaugu
Atsakyti
QUOTE(Geisha* @ 2012 05 13, 16:22)

geisha kada gynimai? vyras jau isvaziaves ?
Atsakyti
QUOTE(mukutis06 @ 2012 05 13, 14:42)

Nesakyk tai ziauriai NELEMTA doh.gif Tikrai lemta, juk leliukas kabinosi neperseniausiai, vadinasi viskas galima ir imanoma, tik kazkas kazkur pastrigo, matomai su hormonais arba gal gimdos gleivine per plona, gal progesterono per mazai buvo. Jei jau lelyte kabinosi, kaip tik nereikia nuleist ranku, o dar intensyviau ta mazyli kviestis.
Buk stipri, nepasiduok 4u.gif
TU BUSI MAMA, PAMATYSI mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mukuti, pailsekit per vasara ir vel rudeniop kibkit i darbus mirksiukas.gif tikrai tu busi mama wub.gif

o pas mane nieko naujo.. nejauciu jokios O.. tik siandien temperatura BT pakritusi buvo.. bet nezymiai per 0,1-0,2 laipsnio tik.. verysad.gif kazin kaip cia bus..
Atsakyti