Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacija>>

QUOTE(Ramune! @ 2012 05 12, 17:49)
O kodel netyret? Juk nuo to gydymas ir prasideda  g.gif Gal visai be reikalo tu vaistus geri.

Net nezinau... gines dar vakar uzklausiau, sake pasakys, kai reikes... dabar nori paziureti, ka endokrinologas sakys.. As, zinok, is viso is jos supratau, kad nelabai ji tiki, kad mums reikia pagalbos.. blush2.gif Tikiuos, taip ir yra... Kol kas net apie stimuliacija nekalbejo nieko... Reikes man prispausti ja rimciau itariu doh.gif Nors is tikruju tai pati turetu zinot, ka daryt reikia...
Atsakyti
QUOTE(megztukas @ 2012 05 12, 18:54)
Net nezinau... gines dar vakar uzklausiau, sake pasakys, kai reikes... dabar nori paziureti, ka endokrinologas sakys.. As, zinok, is viso is jos supratau, kad nelabai ji tiki, kad mums reikia pagalbos.. blush2.gif Tikiuos, taip ir yra... Kol kas net apie stimuliacija nekalbejo nieko... Reikes man prispausti ja rimciau itariu  doh.gif  Nors is tikruju tai pati turetu zinot, ka daryt reikia...

O gal is tikruju ir nereikia mirksiukas.gif Cia tik laiko klausimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 05 12, 07:58)
Nu bet man tikrai keista skaityti kad reikia myletis kasdien . Nu as asmeniskai nesu to skaicius juk visi giniai pataria myletis kas antra diena. Istikro labai intensyvus tempas labai vargina nebelieka laiko pasiilgti. Cia kalbu apie save. Mums per akis uzteka kas antra diena. Nes ir vyras negaletu be poilsio.nu gal mes senstam. Bet cia manau tikrai nereiskia kad daugiau myli ar ne.man gera tiesiog ir lovoj pagulet apsikabinus, pasiniurkinus.... Man ir tai  meiles israiska.... Be to tikrai mazai vyru sugebetu kas diena ... Tad orhiduk taviskis tikras retas egzempliiorius 4u.gif

Mano vyras daug dirba po 12h per diena, normalu kad ne visada to noro yra. Paprastai mes 2k. per savaite, o kai dabar O tai kasdien. Man ginius sake kas antra diena rolleyes.gif
As jau garantuoju kad ovuliavau vakar, nes jauciausi blogai, o siandien geriau. Nebera krutu tempimo, tik pilva siek tiek skaudena
Papildyta:
QUOTE(meskute102 @ 2012 05 12, 07:58)
Nu bet man tikrai keista skaityti kad reikia myletis kasdien . Nu as asmeniskai nesu to skaicius juk visi giniai pataria myletis kas antra diena. Istikro labai intensyvus tempas labai vargina nebelieka laiko pasiilgti. Cia kalbu apie save. Mums per akis uzteka kas antra diena. Nes ir vyras negaletu be poilsio.nu gal mes senstam. Bet cia manau tikrai nereiskia kad daugiau myli ar ne.man gera tiesiog ir lovoj pagulet apsikabinus, pasiniurkinus.... Man ir tai  meiles israiska.... Be to tikrai mazai vyru sugebetu kas diena ... Tad orhiduk taviskis tikras retas egzempliiorius 4u.gif

Mano vyras daug dirba po 12h per diena, normalu kad ne visada to noro yra. Paprastai mes 2k. per savaite, o kai dabar O tai kasdien. Man ginius sake kas antra diena rolleyes.gif
As jau garantuoju kad ovuliavau vakar, nes jauciausi blogai, o siandien geriau. Nebera krutu tempimo, tik pilva siek tiek skaudena
Buna kai ir zmonos skundziasi, kad vyrai nenori myletis rolleyes.gif rolleyes.gif Pazistu keleta poru mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 05 12, 18:04)

smagu, kad jutai, kad O buvo.. o man jau keleta dienu skaudena kairi sona... siandien po susileidimo ypac.. dabar isgeriau pora tauriu sampano ir nieko nebejauciu doh.gif buvo sveciu atvaziave blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 12, 19:54)
smagu, kad jutai, kad O buvo.. o man jau keleta dienu skaudena kairi sona... siandien po susileidimo ypac.. dabar isgeriau pora tauriu sampano ir nieko nebejauciu  doh.gif  buvo sveciu atvaziave  blush2.gif

na ir labai gerai atsipalaiduoti butina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 05 12, 19:03)
na ir labai gerai atsipalaiduoti butina mirksiukas.gif

Tikrai taip atsipalaidavau, nupjoviau kieme zolyte cool.gif
o dabar svarbiausia istempti iki vakaro, kol paguldysiu dukryte ir atlikti ND mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 12, 19:05)
Tikrai taip atsipalaidavau, nupjoviau kieme zolyte  cool.gif
o dabar svarbiausia istempti iki vakaro, kol paguldysiu dukryte ir atlikti ND  mirksiukas.gif

O vejo pas jus siandien nebuvo? Pas mus toks stiprus, kad net baisu i lauka buvo islisti smile.gif O dabar lyja jau... Ir salta baisiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(megztukas @ 2012 05 12, 19:19)
O vejo pas jus siandien nebuvo? Pas mus toks stiprus, kad net baisu i lauka buvo islisti  smile.gif O dabar lyja jau... Ir salta baisiai  smile.gif

mes kai miske, tai vejas buna nuslopintas.. o lietaus kol kas nesimato.. aisku ne silta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 12, 19:57)
mes kai miske, tai vejas buna nuslopintas.. o lietaus kol kas nesimato.. aisku ne silta  doh.gif

pas mus italijoje +33 siandien nerealiai karsta. vos pastoviu ant koju kaip skauda strenas. ar cia dar ovuliuot turiu, ar nuo suleistu vaistu g.gif g.gif nebesuprantu nieko. siandien ND metu jautesi didelis "slapumas" viduje, tai gal dar ovuliuosiu doh.gif doh.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
sveikos. man balioneliu nereikia as visai ramiai suregavau. orchiduke as sau pasizadejau, kad tik dvi stimuliacijas turesiu ir vsio... tai va... jei D...nedudoa matyt nelemta. kam baandyti su vaistais.
Atsakyti
QUOTE(mukutis06 @ 2012 05 13, 11:21)
sveikos. man balioneliu nereikia as visai ramiai suregavau. orchiduke as sau pasizadejau, kad tik dvi stimuliacijas turesiu ir vsio... tai va... jei D...nedudoa matyt nelemta. kam baandyti su vaistais.

O gal trecias kartas nemeluotu? unsure.gif 4u.gif
Pas mane 5 stimuliacijos buvo, paskui laparoskopija, toliau pertrauka nuo stimuliaciju vienas menuo, o per antra ir uzkibo. O planavome virs 1,5 metu aplamai verysad.gif

Megztukas> musu kelias vaisingumo klinikoje prasidejo pirmiausia nuo vyro spermogramos, kai suzinojome, kad ant to punkto pas ji idealu, tada man padare gimdos nuotrauka (kiausintakiu praeinamumo). Ir cia kai paaiskejo, kad praeinami kiausintakiai, atliko kruva hormonu tyrimu. Ir tik po visko buvo paskirti pirmieji stimuliaciniai.
Atsakyti
Labukas, Orhiduke vis uzeinu paskaityt plepaliuksu del taves, laukiu geru ziniu 4u.gif Dar kolkas laiko nera kada komentuot, bet jau viskas paskutine dienele mano diplominio rasymo ir esu laisva nuo bemiegiu naktu thumbup.gif
Vis galvoju kaip man daryt su tuo endokrinologu sad.gif Gal eiti i ta Lorna g.gif bet kaip gaila tu pinigu, nebent puse hormonu issitirti mokamu Lornoje o kita puse pabaigt liepos menesi jurininku ligonineje , kur siuntima turiu, vis koks simtukas susitaupytu , visu hrmonu juk neistiria is karto , reikia ciklo pradzioje ir viduriuke smile.gif ?blush2.gif
Labai tiksliai reiks susirasyti kada kokius hormonus tirti ir kokiu ju yra , cekinsiu kad nebandytu praleisti joks endokrinlogas , nei vieno, reikalausiu istirt nuodugniai smile.gif
Atsakyti