QUOTE(megztukas @ 2012 05 12, 16:39)
gine "subalamutino" mane vakar... pameni, kai tu tuos skaiciukus prg man isvertei? tada rode 40. O pagal ta kita skaiciavima buvo 12,6. Gine paziurejo i ta skaicika, sako, na cia i mazaja puse jau, del ovuliacijos nezinau.. Tada pasakiau jai, kad pavertus i kitus vienetus 40 gaunasi, tada ji sutiko, kad gerai vadinas..
Bet vis tiek sunervino mane..negi as turiu jai aiskint, kas ir kaip. Nepirksiu ovitrelio, pagalvijau, kad butu idomu paskui pasidaryti vel prg, paziureti, kaip si karta naturaliai buvo
nu kazkaip keistai ta tavo gine atsake del progesterono
tai tu ir taip gali pasidaryti progesterona . nu nezinau as niekada nesu sau paskyrus jokiu vaistuku tai man ir ovitrelis biski baugokai atrodo , nu bet gal ....as bijociau kad foliai nebutu per mazi kai ji lesciausi ... o tau nebutu geriau pasidaryt progesterona dar karta ir isitikint del O . o tu pas kokia gine ejai pas vaisingumo spec ar pas poliklinikos? as kazkaip nesu linkusi daryti isvadu is vienu tyrimu juk jie kiekviena men gali skirtis
pvz man progest skiriasi kiekviena cikla... pirma karta kai tyriausi tai buvo 52, bet buvo ir 45 ir 28 ir 35 pagrinde budavo apie 35. na net nezinau gal daryk kaip esi suplanavus...
na as ovitreli perku is pacios klinikos ir uz ji moku 70lt,