Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacija>>

QUOTE(megztukas @ 2012 05 12, 16:30)
Sveikos  4u.gif Vakar Trioss ir Meskute klauset, kam man ovitrellis, tai as noriu ji susileist del to, kad jau tikrai buciau 100 procentu tikra del ovuliacijos smile.gif bet atsidariau pinigine siandien, ir ziuriu, kad jei pasidarau tyrims del AFS ir is naujo e2, lh ir fsh, lieku su apvaliu 0, ir nebeturiu pinigu ovitreliui  smile.gif Tai, ko gero, teks man apsieiti be jo...Nes kiek supratau, apie 150 jis kainuoja.

nu bet juk tau O vyksta nereikia tau jo 4u.gif as nepirkciau nu bet tu kaip nori blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 05 12, 15:35)
nu bet juk tau O vyksta nereikia tau jo  4u.gif as nepirkciau nu bet tu kaip nori  blush2.gif

gine "subalamutino" mane vakar... pameni, kai tu tuos skaiciukus prg man isvertei? tada rode 40. O pagal ta kita skaiciavima buvo 12,6. Gine paziurejo i ta skaicika, sako, na cia i mazaja puse jau, del ovuliacijos nezinau.. Tada pasakiau jai, kad pavertus i kitus vienetus 40 gaunasi, tada ji sutiko, kad gerai vadinas.. biggrin.gif biggrin.gif Bet vis tiek sunervino mane..negi as turiu jai aiskint, kas ir kaip. Nepirksiu ovitrelio, pagalvijau, kad butu idomu paskui pasidaryti vel prg, paziureti, kaip si karta naturaliai buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(megztukas @ 2012 05 12, 16:39)
gine "subalamutino" mane vakar... pameni, kai tu tuos skaiciukus prg man isvertei? tada rode 40. O pagal ta kita skaiciavima buvo 12,6. Gine paziurejo i ta skaicika, sako, na cia i mazaja puse jau, del ovuliacijos nezinau.. Tada pasakiau jai, kad pavertus i kitus vienetus 40 gaunasi, tada ji sutiko, kad gerai vadinas..  biggrin.gif  biggrin.gif Bet vis tiek sunervino mane..negi as turiu jai aiskint, kas ir kaip. Nepirksiu ovitrelio, pagalvijau, kad butu idomu paskui pasidaryti vel prg, paziureti, kaip si karta naturaliai buvo smile.gif

nu kazkaip keistai ta tavo gine atsake del progesterono g.gif tai tu ir taip gali pasidaryti progesterona . nu nezinau as niekada nesu sau paskyrus jokiu vaistuku tai man ir ovitrelis biski baugokai atrodo , nu bet gal ....as bijociau kad foliai nebutu per mazi kai ji lesciausi ... o tau nebutu geriau pasidaryt progesterona dar karta ir isitikint del O . o tu pas kokia gine ejai pas vaisingumo spec ar pas poliklinikos? as kazkaip nesu linkusi daryti isvadu is vienu tyrimu juk jie kiekviena men gali skirtis g.gif pvz man progest skiriasi kiekviena cikla... pirma karta kai tyriausi tai buvo 52, bet buvo ir 45 ir 28 ir 35 pagrinde budavo apie 35. na net nezinau gal daryk kaip esi suplanavus... 4u.gif na as ovitreli perku is pacios klinikos ir uz ji moku 70lt, mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 05 12, 16:01)
nu kazkaip keistai ta tavo gine atsake del progesterono g.gif tai tu ir taip gali pasidaryti progesterona . nu nezinau as niekada nesu sau paskyrus jokiu vaistuku tai man ir ovitrelis biski baugokai atrodo , nu bet gal ....as bijociau kad foliai nebutu per mazi kai ji lesciausi ... o tau nebutu geriau pasidaryt progesterona dar karta ir  isitikint del O . o tu pas kokia gine ejai pas vaisingumo spec ar pas poliklinikos? as kazkaip nesu linkusi daryti isvadu is vienu tyrimu juk jie kiekviena men gali skirtis g.gif pvz man progest skiriasi kiekviena cikla... pirma karta kai tyriausi tai buvo 52, bet buvo ir 45 ir 28 ir 35 pagrinde budavo apie  35. na net nezinau gal daryk kaip esi suplanavus... 4u.gif  na as ovitreli perku is pacios klinikos ir uz ji moku 70lt,  mirksiukas.gif

Pas vaisingumo gine buvau smile.gif ir man buvo keistas jos atsakymas toks.. Nes kazkur skaiciau, kad skaito jog ovuliacija ivyksta jau nuo 25 smile.gif jau nusprendziau, kad nepirksiu ovitrelio - pasidarysiu 21 ciklo diena tyrima ir zinosiu smile.gif nes is viso pas mane viskas keista... estradiolio trukumas, o gleivine auga... doh.gif Mistika kazkokia, kuri mane guodzia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(megztukas @ 2012 05 12, 17:13)
Pas vaisingumo gine buvau smile.gif ir man buvo keistas jos atsakymas toks.. Nes kazkur skaiciau, kad skaito jog ovuliacija ivyksta jau nuo 25 smile.gif jau nusprendziau, kad nepirksiu ovitrelio - pasidarysiu 21 ciklo diena tyrima ir zinosiu smile.gif nes is viso pas mane viskas keista... estradiolio trukumas, o gleivine auga... doh.gif Mistika kazkokia, kuri mane guodzia  biggrin.gif

nu taip O vyksta nuo 25 bet cia nmol matais , o pas tave ng . todel ir jie mazesni ir istikro nezinau nuo kiek skaitosi kad O vyksta bet isvertus i nmol matus tavo progest tikrai neblogas mirksiukas.gif . na gleivines pas tave truksta bet zinai visko buna ji dar gali paaugti. o jei stimuliuotum cikla manau gine vaistuku israsytu ir tiek mirksiukas.gif nu ir gerai nusprendei - pamatysi kokia pas tave situacija o jei ne paslaptis pas ka lankaisi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 05 12, 16:27)
nu taip O vyksta nuo 25 bet cia nmol matais , o pas tave ng . todel ir jie mazesni ir istikro nezinau nuo kiek skaitosi kad O vyksta bet isvertus i nmol matus tavo progest tikrai neblogas mirksiukas.gif . na gleivines pas tave truksta bet zinai visko buna ji dar gali paaugti. o jei stimuliuotum cikla manau gine vaistuku israsytu ir tiek mirksiukas.gif nu ir gerai nusprendei - pamatysi kokia pas tave situacija  o jei ne paslaptis pas ka lankaisi? blush2.gif

dabar 10 ciklo diena gleivine buvo 5-6. Bet sake gine, kad ji paauga dar per para apie 2. Jei gerai supratau blush2.gif Tai dar iki O antradieni (manau, kad tada bus) yra laiko, ir gali paaugti tikrai, bent jau tikiuos blush2.gif Dave gydytoja nurodymus, ka daryti, jei mmm neateitu, tai matyt nenurase manes si cikla biggrin.gif Lankausi VK pas Jaseliuniene, ji dar Jurininku ligoninej dirba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(megztukas @ 2012 05 12, 17:41)
dabar 10 ciklo diena gleivine buvo 5-6. Bet sake gine, kad ji paauga dar per para apie 2. Jei gerai supratau blush2.gif Tai dar iki O antradieni (manau, kad tada bus) yra laiko, ir gali paaugti tikrai, bent jau tikiuos  blush2.gif Dave gydytoja nurodymus, ka daryti, jei mmm neateitu, tai matyt nenurase manes si cikla  biggrin.gif Lankausi VK pas Jaseliuniene, ji dar Jurininku ligoninej dirba smile.gif

teisingai juk jau sakei pas ka lankaisi ot atmintis doh.gif nu zinoma kad negalima nurasyti juk pas tave viskas gerai mirksiukas.gif del gleivines paaugimo per para tikrai nieko nezinau... as tik zinau kad folis paauga per para mazdaug po 2mm . nu ir saunu kad zinai ka reiktu daryt jei vistik si karta mmm nesulauktum 4u.gif
Atsakyti
Oj kazka maisai, megztuk del gimdos gleivines augimo tempu unsure.gif
Jau maximaliai gleivine uzauga iki ~12 mm. O pradeda ji augti iskart pasibaigus mmm. Ji auga ne iki Ovuliacijos, o iki sekanciu mmmm pirmos dienos. Tik po ovuliacijos, per 7 paras atkeliauja apvaisintas kiausinelis i gimda, tai vadinasi likus savaitei iki mmmm jau mazdaug gimdos gleivine turetu buti >10 mm. Bet jei geri Estrofema (kaip pvz), net jau atkeliavus leliukui i gimda gimdos gleivine dar auginama yra.
Tai jei nuo pirmos ciklo dienos iki ciklo pabaigos augtu po 2 mm gimdos gleivine, pvz pas mane per 30 CD ji uzaugtu net 60 mm biggrin.gif 6 cm storio paliktu, nerealu smile.gif
Bet pvz pas mane neaugo jinai nors tu ka, o ir Estrofemo po 5 tabletes gerdavau. Per O diena ji siekdavo vos 9 mm geriausiu atveju doh.gif Tyrimai visi puikus, jokiu nukrypimu nuo normu senai neberasta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <Orchiduke>: 12 gegužės 2012 - 16:55
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 12, 16:54)
Oj kazka maisai, megztuk del gimdos gleivines augimo tempu  unsure.gif
Jau maximaliai gleivine uzauga iki ~12 mm. O pradeda ji augti iskart pasibaigus mmm. Ji auga ne iki Ovuliacijos, o iki sekanciu mmmm pirmos dienos. Tik po ovuliacijos, per 7 paras atkeliauja apvaisintas kiausinelis i gimda, tai vadinasi likus savaitei iki mmmm jau mazdaug gimdos gleivine turetu buti >10 mm. Bet jei geri Estrofema (kaip pvz), net jau atkeliavus leliukui i gimda gimdos gleivine dar auginama yra.
Tai jei nuo pirmos ciklo dienos iki ciklo pabaigos augtu po 2 mm gimdos gleivine, pvz pas mane per 30 CD ji uzaugtu net 60 mm  biggrin.gif  6 cm storio paliktu, nerealu  smile.gif
Bet pvz pas mane neaugo jinai nors tu ka, o ir Estrofemo po 5 tabletes gerdavau. Per O diena ji siekdavo vos 9 mm geriausiu atveju  doh.gif  Tyrimai visi puikus, jokiu nukrypimu nuo normu senai neberasta.

Soriukas blush2.gif blush2.gif Naujoke as dar sioj srity... Bet taip ir nesupratau, ar dar yra sansu, kad gleivine butu normali iki implantacijos, jeigu pavyktu? Ana menesi 12 ciklo diena gleivine buvo 11 mm smile.gif
Atsakyti
Megztuk, nepergyvenk tu del tos gleivines, viskas gerai. Pas mane kelios dienos pries O buvo 7 mm ir gine sake, kad viskas ok. Nors zirniukas ir neuzkibo, bet tai nereiskia, kad del gleivines storio.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 12, 17:42)
Megztuk, nepergyvenk tu del tos gleivines, viskas gerai. Pas mane kelios dienos pries O buvo 7 mm ir gine sake, kad viskas ok. Nors zirniukas ir neuzkibo, bet tai nereiskia, kad del gleivines storio.

Aciu 4u.gif Tikrai labai del visko pergyvenu, gal cia didziausia problema ir yra blush2.gif Tik vyras dar netirtas is tikro, bet ateis eile ir jam, nors nelabai rodo entuziazma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(megztukas @ 2012 05 12, 18:46)
Aciu  4u.gif Tikrai labai del visko pergyvenu, gal cia didziausia problema ir yra  blush2.gif Tik vyras dar netirtas is tikro, bet ateis eile ir jam, nors nelabai rodo entuziazma  doh.gif

O kodel netyret? Juk nuo to gydymas ir prasideda g.gif Gal visai be reikalo tu vaistus geri.
Atsakyti