Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacija>>

QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 12, 09:08)
Kadangi mano ir vyro skype yra bendras, kaip ir facebookas, kaip ir emailas, tai skypej teko skaityt vyru rasliavas, kad didzioji jo draugu dalis tiesiog skundziasi vieni kitiems, kad zmonos neduoda, karta, du, nu max 3 kartus i savaite.  Maniskis dar pamenu klause, kodel neduoda, nei vienas negalejo atsakyti, tai nusibodo per daznai, tai galva skauda, tai aplamai noro nera. Bet jei ji nenori, vyras negauna. Ilgainiui prasideda, kai moteris nori, vyras ima ozius rodyti.
Mudu gal tikrai dar per trumpai kartu, vos 2 metai ir po menesio bus vestuviu 1-osios metines  biggrin.gif  Bet man patinka ji uzlauzt, arba as niekad per 2 metus nesu vyrui pasakiusi NE. Pas mus to nera buve. Gal bus ateityje, nezinau.

O kas antra diena mylintis.... Kiek laiko isgyvena is sprogusio foliuko isejes kiausinelis? Tik para laiko. Taigi, kas antra para mylintis, gali tiesiog ir prasauti laika. O kada jis sprogsta, nei viena nezinom, nes negulim paromis ant ginekologines kedes ir niekas musu neziuri kiaura para per echo.
Taigi?  biggrin.gif 
Pasiklausk musu S ar gerai kiekviena para myletis  biggrin.gif  Mane is pradziu juokas imdavo, kai duotame lapelyje ji man zymedavo kada myletis, kokiomsi dienomis pries O ir po O. Sakau nezymekit, mes kasdien mylimes, tai tikrai laika pataikysime. Sako nu jus tikri saunuoliai. Jei kenktu- neleistu. O dabar tik giria.

Dar, mes neiname i darbus, buname kiaura para kartu, mes neturim jokio fizinio nuovargio, protinis irgi kas liecia musu darbus- tai minimalus, gal del to nesame isseke, nuvarge ir dar kazkokie. Mums tiesiog gera buti kartu, o ir mylejimasis mums nera fizinis darbas ar nuovargis, tai yra artumas, meiles israiska, uztenka apsikabinti, pasibuciuoti ir jau kyla bangos  biggrin.gif

oi orhiduk tikrai nesakau kad blogai myletis kiekviena diena schmoll.gif as sakau kad pilnai uztenka kas antra diena nes spermiukai isgyvena tikrai ne para laiko pas mus tad mylintis kas antra diena tikai neprasaunama blush2.gif juk spermiukai isgyvena iki 4 paru ax.gif
na o del to kad jus kartu dar neilgai tai manau kad tai tikrai ne tai... tiesiog abiems to reikia daznai todel ir mylites kasdien... o gal tikrai kad nedirbat sunkiu fiziniu darbu... na bet manau kad cia labai nuo zmogaus priklauso . na mes ir kai pradejom draugauti ir kartu gyventi tikrai buvo daug daugiau myliuku ... nors mes visada dirbom ir dar dirbam kartu sedim vienam kabinete ... bet dabar tiesiog mylimes kai abu to norim ir mums to uztenka blush2.gif

na mums ir S raso kad reikia kasdien tai mes ta savaite ir mylimes kasdien bet jau ir vyras paskutines dienas jau buna pavarges... ir manau man kasdieninis mylejimasis neteiktu tiek laimes ir meiles kaip vakarais pasisedejimai prie zidinio apsikabinus, pasvajojimai, gurksnodami ne tik vyna bet ir mineralini vandeni is graziu tauriu, pokalbiai , prisiminimai, nuotrauku ziurejimas, buciniai , filmu ziurejimas .... mes tiesiog esam tokie ir mums meile yra ne tik sekas . mums viena savaite reikia daugiau kita maziau ir mes tame nematom bedu... mes mylimes kai mes norim ....
o kad vyrai megsta skustis kad ju moterys neduoda tai jau ju bedos .... nes moterys neturi duoti ... moteris turi jaustis mylima ir trokstama... jau geriau reciau bet tik su meile ir su dideliu noru...jei vyras ateina ir griuna i lova ir tikisi kad reikia dabar myletis tai cia ne vyrai... ir isvis tie kurie skundziasi tegu daro isvadas kodel ju moterys ju nenori ... na cia tik mano poziuris...

ir isvis kaip faina kai randi savo antra puse ir kai visi poreikiai sutampa... ir sekso ir visi kiti .... tada belieka tik gyventi ir tuo dziaugtis.... o jau prasideda skundai tai vadinasi tikrai nera viskas gerai... bet tai nebutinai kaltas tik vienas reikia ieskot priezasciu pas abu...

cia mano poziuris ir as su tokiu gyvenu , bet kiek zmoniu tiek nuomoniu blush2.gif

beje orhiduk kada tau pas gine ? kelinta uzsiregistravai?
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 12, 10:01)
As tai stengdavausi net nesusjaudinti, nes man atrodo, kad ir gimda i visa tai reaguoja, susitraukineja, tai net ir tai gali sukelti persileidima. Ar ne?
As tiek baimiu turiu... net i WC rimto reikalo bijodavau eiti, o dar neduok D viduriai pakieteje. Atrodo isstenesiu.

Tai pas mane siuo metu jaudinimosi nulis, as tiesiog gera zmona ir nuleidziu vyrui gara hihihi.gif o man paciai siuo metu viskas iki lemputes doh.gif Matyt pasamone uzblokuoja bet kokius norus, jauduliukus ir viska. Bet juk realiai vyras nekaltas, jam yra noras, o man nesunku jam pagelbet biggrin.gif Taigi ir siuo metu puikiai sutariame. Zinok, jei yra kazkas negerai, tu net guledama kiaura para pakeltom kojom vistiek neissaugosi, neimanoma doh.gif Jei nelemta, nieko nebus verysad.gif
Mano visa gyvenima viduriai kieteja, tai siuo metu valgau labai daug razinu, dziovintu vaisiu ir riesutu. Normalizuojasi viskas i geraja puse.

Meskute, kaip graziai viska parasei wub.gif 4u.gif
Jo, pritariu, kiek zmoniu, tiek skirtingu temperamentu ax.gif

I Jolsana vaziuoju pries 11 val antradieni, kad priduot HCG, o pas S turiu but kabinete 16.00 val.
Sito vizito bijau pirma karta, niekad nesu bijojusi eit pas ginekologa. O juk dabar isgirsiu arba, kad viskas gerai, arba, kad tuscia gemaline puslyte ir nestumas geriausiu atveju nutruks pats, arba teks atlikti abrazija.
Aisku, HCG dar anksciau nei gine kazka parodys, nes jo atsakyma zinosiu jau 15 val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <Orchiduke>: 12 gegužės 2012 - 09:12
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 12, 10:11)
I Jolsana vaziuoju pries 11 val antradieni, kad priduot HCG, o pas S turiu but kabinete 16.00 val.
Sito vizito bijau pirma karta, niekad nesu bijojusi eit pas ginekologa. O juk dabar isgirsiu arba, kad viskas gerai, arba, kad tuscia gemaline puslyte ir nestumas geriausiu atveju nutruks pats, arba teks atlikti abrazija.
Aisku, HCG dar anksciau nei gine kazka parodys, nes jo atsakyma zinosiu jau 15 val.

oi orhiduk nesijaudink manau kad jums tikrai viskas bus gerai juk ir skaiciukai labai geri mirksiukas.gif as laikau kumstukus uz jusu maziuka wub.gif nu taip nerealiai viskas pas jus gavosi nu kad negaliu apie jus negalvoti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 05 12, 10:21)
oi orhiduk nesijaudink manau kad jums tikrai viskas bus gerai juk ir skaiciukai labai geri  mirksiukas.gif as laikau kumstukus uz jusu maziuka  wub.gif nu taip nerealiai viskas pas jus gavosi nu kad negaliu apie jus negalvoti  wub.gif

Jooo... progesteronas istirtas savaite iki Ovuliacijos, jis vos 0,491 tesieke, net S patvirtino, kad anovuliacinis ciklas doh.gif O kad dar savaite apalamai iki O tai dzin man, vat ka reiskia nesekti ciklo, pamirsti kada buvo mmm (balandzio 5 d). Ir zveju renginys, ir vyras po 2 metu nei laso negerimo 3 paras baliavojo, ir paruke (neruko jis aplamai) doh.gif , sakau atsipalaiduok, si menesi nieko nebus vistiek, foliai neuzaugo, niekas nesprogo, juk ir S ta pati pasake. Pas mane lupa apsokus.... Ir pamirsau kada man mmmm turi buti, maniau, kad geguzes 1, o paziurejus i kalendoriuka paaiskejo, kad geguzes 5 tik. Bet jau geguzes 3 HCG buvo 23. O geguzes 8 HCG 308. Viskas taip keista si karta, taip netiketa, neplanuota. Tiesiog neitiketina viskas doh.gif
Mes dar nesidziaugiame, stengiames namie net nekalbet ta tema, bijom nusivilti, nes po to buna ziauriai sunku ir skaudu, daug asaru abiems. Todel laukiam antradienio. Tada gal kazkas bus jau aiskiau.Bent kuriam kartui.
Atsakyti
Orchiduke, tikrai nuostabi istorija.. viskas bus gerai.. smile.gif
Atsakyti
sveikos damos. mano naujienos tokios susirgau snd.
Atsakyti
QUOTE(mukutis06 @ 2012 05 12, 10:11)

verysad.gif verysad.gif verysad.gif

ar jau tikrai..? gal cia tik keli lasiukai.. as jau tikrai Tave i nestukes nurasius buvau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 12, 10:19)
verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

ar jau tikrai..? gal cia tik keli lasiukai.. as jau tikrai Tave i nestukes nurasius buvau verysad.gif

tikrai tikrai biggrin.gif gali jau mane is ju saraso isbraukti biggrin.gif biggrin.gif daugiau stimuliacijos artimiausiu metu nedarysiu.
Atsakyti
QUOTE(mukutis06 @ 2012 05 12, 11:25)
tikrai tikrai biggrin.gif gali jau mane is ju saraso isbraukti biggrin.gif biggrin.gif daugiau stimuliacijos artimiausiu metu nedarysiu.

verysad.gif nu kooooodeeeel????? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mukutis06 @ 2012 05 12, 10:25)

darysim pertrauka kartu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mukutis06 @ 2012 05 12, 11:11)

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Vakar Trioss ir Meskute klauset, kam man ovitrellis, tai as noriu ji susileist del to, kad jau tikrai buciau 100 procentu tikra del ovuliacijos smile.gif bet atsidariau pinigine siandien, ir ziuriu, kad jei pasidarau tyrims del AFS ir is naujo e2, lh ir fsh, lieku su apvaliu 0, ir nebeturiu pinigu ovitreliui smile.gif Tai, ko gero, teks man apsieiti be jo...Nes kiek supratau, apie 150 jis kainuoja.
Atsakyti