QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 12, 09:08)
Kadangi mano ir vyro skype yra bendras, kaip ir facebookas, kaip ir emailas, tai skypej teko skaityt vyru rasliavas, kad didzioji jo draugu dalis tiesiog skundziasi vieni kitiems, kad zmonos neduoda, karta, du, nu max 3 kartus i savaite. Maniskis dar pamenu klause, kodel neduoda, nei vienas negalejo atsakyti, tai nusibodo per daznai, tai galva skauda, tai aplamai noro nera. Bet jei ji nenori, vyras negauna. Ilgainiui prasideda, kai moteris nori, vyras ima ozius rodyti.
Mudu gal tikrai dar per trumpai kartu, vos 2 metai ir po menesio bus vestuviu 1-osios metines Bet man patinka ji uzlauzt, arba as niekad per 2 metus nesu vyrui pasakiusi NE. Pas mus to nera buve. Gal bus ateityje, nezinau.
O kas antra diena mylintis.... Kiek laiko isgyvena is sprogusio foliuko isejes kiausinelis? Tik para laiko. Taigi, kas antra para mylintis, gali tiesiog ir prasauti laika. O kada jis sprogsta, nei viena nezinom, nes negulim paromis ant ginekologines kedes ir niekas musu neziuri kiaura para per echo.
Taigi?
Pasiklausk musu S ar gerai kiekviena para myletis Mane is pradziu juokas imdavo, kai duotame lapelyje ji man zymedavo kada myletis, kokiomsi dienomis pries O ir po O. Sakau nezymekit, mes kasdien mylimes, tai tikrai laika pataikysime. Sako nu jus tikri saunuoliai. Jei kenktu- neleistu. O dabar tik giria.
Dar, mes neiname i darbus, buname kiaura para kartu, mes neturim jokio fizinio nuovargio, protinis irgi kas liecia musu darbus- tai minimalus, gal del to nesame isseke, nuvarge ir dar kazkokie. Mums tiesiog gera buti kartu, o ir mylejimasis mums nera fizinis darbas ar nuovargis, tai yra artumas, meiles israiska, uztenka apsikabinti, pasibuciuoti ir jau kyla bangos
Mudu gal tikrai dar per trumpai kartu, vos 2 metai ir po menesio bus vestuviu 1-osios metines Bet man patinka ji uzlauzt, arba as niekad per 2 metus nesu vyrui pasakiusi NE. Pas mus to nera buve. Gal bus ateityje, nezinau.
O kas antra diena mylintis.... Kiek laiko isgyvena is sprogusio foliuko isejes kiausinelis? Tik para laiko. Taigi, kas antra para mylintis, gali tiesiog ir prasauti laika. O kada jis sprogsta, nei viena nezinom, nes negulim paromis ant ginekologines kedes ir niekas musu neziuri kiaura para per echo.
Taigi?
Pasiklausk musu S ar gerai kiekviena para myletis Mane is pradziu juokas imdavo, kai duotame lapelyje ji man zymedavo kada myletis, kokiomsi dienomis pries O ir po O. Sakau nezymekit, mes kasdien mylimes, tai tikrai laika pataikysime. Sako nu jus tikri saunuoliai. Jei kenktu- neleistu. O dabar tik giria.
Dar, mes neiname i darbus, buname kiaura para kartu, mes neturim jokio fizinio nuovargio, protinis irgi kas liecia musu darbus- tai minimalus, gal del to nesame isseke, nuvarge ir dar kazkokie. Mums tiesiog gera buti kartu, o ir mylejimasis mums nera fizinis darbas ar nuovargis, tai yra artumas, meiles israiska, uztenka apsikabinti, pasibuciuoti ir jau kyla bangos
oi orhiduk tikrai nesakau kad blogai myletis kiekviena diena as sakau kad pilnai uztenka kas antra diena nes spermiukai isgyvena tikrai ne para laiko pas mus tad mylintis kas antra diena tikai neprasaunama juk spermiukai isgyvena iki 4 paru
na o del to kad jus kartu dar neilgai tai manau kad tai tikrai ne tai... tiesiog abiems to reikia daznai todel ir mylites kasdien... o gal tikrai kad nedirbat sunkiu fiziniu darbu... na bet manau kad cia labai nuo zmogaus priklauso . na mes ir kai pradejom draugauti ir kartu gyventi tikrai buvo daug daugiau myliuku ... nors mes visada dirbom ir dar dirbam kartu sedim vienam kabinete ... bet dabar tiesiog mylimes kai abu to norim ir mums to uztenka
na mums ir S raso kad reikia kasdien tai mes ta savaite ir mylimes kasdien bet jau ir vyras paskutines dienas jau buna pavarges... ir manau man kasdieninis mylejimasis neteiktu tiek laimes ir meiles kaip vakarais pasisedejimai prie zidinio apsikabinus, pasvajojimai, gurksnodami ne tik vyna bet ir mineralini vandeni is graziu tauriu, pokalbiai , prisiminimai, nuotrauku ziurejimas, buciniai , filmu ziurejimas .... mes tiesiog esam tokie ir mums meile yra ne tik sekas . mums viena savaite reikia daugiau kita maziau ir mes tame nematom bedu... mes mylimes kai mes norim ....
o kad vyrai megsta skustis kad ju moterys neduoda tai jau ju bedos .... nes moterys neturi duoti ... moteris turi jaustis mylima ir trokstama... jau geriau reciau bet tik su meile ir su dideliu noru...jei vyras ateina ir griuna i lova ir tikisi kad reikia dabar myletis tai cia ne vyrai... ir isvis tie kurie skundziasi tegu daro isvadas kodel ju moterys ju nenori ... na cia tik mano poziuris...
ir isvis kaip faina kai randi savo antra puse ir kai visi poreikiai sutampa... ir sekso ir visi kiti .... tada belieka tik gyventi ir tuo dziaugtis.... o jau prasideda skundai tai vadinasi tikrai nera viskas gerai... bet tai nebutinai kaltas tik vienas reikia ieskot priezasciu pas abu...
cia mano poziuris ir as su tokiu gyvenu , bet kiek zmoniu tiek nuomoniu
beje orhiduk kada tau pas gine ? kelinta uzsiregistravai?