Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacija>>

QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 12, 08:25)
Labas rytas  4u.gif

Gerai sianakt palijo  doh.gif
Ka reiks veikt namie tokiu oru  unsure.gif
Kas liecia ND, tai musiske gine paaiskino, jei ND atliekami kasdien, spermiukai ir atsinaujina, ir pasipildo naujais gyviais kasdien, vadinasi jie karineje parengtyje kiekviena minute, o kai smileysex.gif darai reciau, jie nesigamina nauji pastoviai, o tie tiesiog aptingsta, tampa maziau aktyvus ir judrus. Gal todel vyro 3 kartus daryta spermograma stipriai lenkia net didziausia norma, sake ziauriai gerai viskas pas ji  biggrin.gif Taip gerai, kaip budavo pries 15 metu normatyvai  lotuliukas.gif
Mums pries O liepdavo daryt 2 kartus i para ir po O dar 2 kartus i para. Tai maratonas 2kartai/paroje kas 12 val budavo daromi net 5 dienas  biggrin.gif

Ir si karta, jei butume pakeite smileysex.gif grafika, garantuotai nebutume pagave leliuko, nes juk as zinojau, kad mano ciklas anovuliacinis, tai vadinasi jokio tikslo aplamai smileysex.gif nebuvo. Bet kai mes abu tokie..... ivyko stebuklas, laiku ir vietoje, o kada- nezinau  biggrin.gif

Pas mus dar ir dabar lyja verysad.gif

O mūsiškė ginė prieš O mums išvis liepia susilaikyti, ir ND atlikti tik susileidus sprogdukus. Bet mes jos niekad neklausom. Stengiamės ir prieš O, ir po. Net ir prieš IUI iš vakaro atlikinėjom ND, ir biologė iš pradžių išsigando, kai sužinojo, jog susilaikymas vos 1 diena smile.gif bet kai ištyrinėjo, sako, viskas idealu, ir truputį nustebo, kad tokie geri rezultatai:)
Ir dar kažkada žurnale skaičiau straipsnį apie tai. Pats Klimas ten rašė, kad jei pora santykius turi du kartus per savaitę, tai jau įvardinama kaip retai, ir gali pakenkti spermai. Nes, kaip ir orchiduke sakė, aktyvūs ir pilnaverčiai spermiukai pasiruošę iš ten išeiti kiekvieną akimirką.
Atsakyti
As dabar pries ruosdamasi IUI irgi kruva literaturos perskaiciau, kad jei sveika pora iki 45 m mylisi tik 2-3 kartus /savaite, t.y. per mazai. Spermiukai praranda gyvybinguma, jie nezino kas kiek dienu istekes, todel jie neatsinaujina. O salia gyvu, buna daug negyvu ir nejudriu. Toliau- uzsistovejusi spermyte yra terpeje, kurios tasumas stipriai dideja, spermiukams sunkiau isjudeti is jos. O kai kas para keiciasi viskas, glitumo nebuna.
As neseniai klausiau savo mamos, kiek jie kartu i savaite mylisi. Mamai 57m, teciui mano jau birzeli bus 72m. Sake 3-4 kartus pastoviai biggrin.gif Vadinasi, kai ir amzius meilei ir dzigiui nera kliutis biggrin.gif Jie jau virs 40 metu kartu, vaiksto uz rankuciu susikibe, niekad nemaciau ju susipykusiu. Man mano tevai- idealios seimos pavyzdys. Dziaugiuosi uz juos wub.gif

Bet kiek pasikalbam su draugem, retai kuri pora mylisi dazniau nei 2-3 kartus/ savaitej. Kazi kodel? Mant tai tiesiog idomu. Juk cia ne fizinis darbas, tik mylimo zmogaus artumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 12, 08:44)
As dabar pries ruosdamasi IUI irgi kruva literaturos perskaiciau, kad jei sveika pora iki 45 m mylisi tik 2-3 kartus /savaite, t.y. per mazai. Spermiukai praranda gyvybinguma, jie nezino kas  4u.gif kiek dienu istekes, todel jie neatsinaujina. O salia gyvu, buna daug negyvu ir nejudriu. Toliau- uzsistovejusi spermyte yra terpeje, kurios tasumas stipriai dideja, spermiukams sunkiau isjudeti is jos. O kai kas para keiciasi viskas, glitumo nebuna.
As neseniai klausiau savo mamos, kiek jie kartu i savaite mylisi. Mamai 57m, teciui mano jau birzeli bus 72m. Sake 3-4 kartus pastoviai  biggrin.gif  Vadinasi, kai ir amzius meilei ir dzigiui nera kliutis  biggrin.gif Jie jau virs 40 metu kartu, vaiksto uz rankuciu susikibe, niekad nemaciau ju susipykusiu. Man mano tevai- idealios seimos pavyzdys. Dziaugiuosi uz juos  wub.gif

Bet kiek pasikalbam su draugem, retai kuri pora mylisi dazniau nei 2-3 kartus/ savaitej. Kazi kodel? Mant tai tiesiog idomu. Juk cia ne fizinis darbas, tik mylimo zmogaus artumas  wub.gif

Nu bet man tikrai keista skaityti kad reikia myletis kasdien . Nu as asmeniskai nesu to skaicius juk visi giniai pataria myletis kas antra diena. Istikro labai intensyvus tempas labai vargina nebelieka laiko pasiilgti. Cia kalbu apie save. Mums per akis uzteka kas antra diena. Nes ir vyras negaletu be poilsio.nu gal mes senstam. Bet cia manau tikrai nereiskia kad daugiau myli ar ne.man gera tiesiog ir lovoj pagulet apsikabinus, pasiniurkinus.... Man ir tai meiles israiska.... Be to tikrai mazai vyru sugebetu kas diena ... Tad orhiduk taviskis tikras retas egzempliiorius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 05 12, 08:58)
Nu bet man tikrai keista skaityti kad reikia myletis kasdien . Nu as asmeniskai nesu to skaicius juk visi giniai pataria myletis kas antra diena. Istikro labai intensyvus tempas labai vargina nebelieka laiko pasiilgti. Cia kalbu apie save. Mums per akis uzteka kas antra diena. Nes ir vyras negaletu be poilsio.nu gal mes senstam. Bet cia manau tikrai nereiskia kad daugiau myli ar ne.man gera tiesiog ir lovoj pagulet apsikabinus, pasiniurkinus.... Man ir tai  meiles israiska.... Be to tikrai mazai vyru sugebetu kas diena ... Tad orhiduk taviskis tikras retas egzempliiorius 4u.gif

Kadangi mano ir vyro skype yra bendras, kaip ir facebookas, kaip ir emailas, tai skypej teko skaityt vyru rasliavas, kad didzioji jo draugu dalis tiesiog skundziasi vieni kitiems, kad zmonos neduoda, karta, du, nu max 3 kartus i savaite. Maniskis dar pamenu klause, kodel neduoda, nei vienas negalejo atsakyti, tai nusibodo per daznai, tai galva skauda, tai aplamai noro nera. Bet jei ji nenori, vyras negauna. Ilgainiui prasideda, kai moteris nori, vyras ima ozius rodyti.
Mudu gal tikrai dar per trumpai kartu, vos 2 metai ir po menesio bus vestuviu 1-osios metines biggrin.gif Bet man patinka ji uzlauzt, arba as niekad per 2 metus nesu vyrui pasakiusi NE. Pas mus to nera buve. Gal bus ateityje, nezinau.

O kas antra diena mylintis.... Kiek laiko isgyvena is sprogusio foliuko isejes kiausinelis? Tik para laiko. Taigi, kas antra para mylintis, gali tiesiog ir prasauti laika. O kada jis sprogsta, nei viena nezinom, nes negulim paromis ant ginekologines kedes ir niekas musu neziuri kiaura para per echo.
Taigi? biggrin.gif
Pasiklausk musu S ar gerai kiekviena para myletis biggrin.gif Mane is pradziu juokas imdavo, kai duotame lapelyje ji man zymedavo kada myletis, kokiomsi dienomis pries O ir po O. Sakau nezymekit, mes kasdien mylimes, tai tikrai laika pataikysime. Sako nu jus tikri saunuoliai. Jei kenktu- neleistu. O dabar tik giria.

Dar, mes neiname i darbus, buname kiaura para kartu, mes neturim jokio fizinio nuovargio, protinis irgi kas liecia musu darbus- tai minimalus, gal del to nesame isseke, nuvarge ir dar kazkokie. Mums tiesiog gera buti kartu, o ir mylejimasis mums nera fizinis darbas ar nuovargis, tai yra artumas, meiles israiska, uztenka apsikabinti, pasibuciuoti ir jau kyla bangos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 12, 09:44)
Bet kiek pasikalbam su draugem, retai kuri pora mylisi dazniau nei 2-3 kartus/ savaitej. Kazi kodel? Mant tai tiesiog idomu. Juk cia ne fizinis darbas, tik mylimo zmogaus artumas  wub.gif

labas rytas, gera tema diskutuojate, ikisiu ir as savo trigrasi smile.gif mes esam turbut ta statistine pora,kaip orchiduke minejo,kurie mylisi 2-3kartus per savaite ax.gif o tai yra todel,kad mums aplinkybes neleidzia tai atlikti dazniau(vyras budi ligoninej kas antra trecia diena),bet manau,kad turbut dazniau ir nebutu, nors jaunystej kai dar buvom studentai tai oj, kiekviena diena meile plesdavom wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diukute @ 2012 05 12, 09:12)
labas rytas, gera tema diskutuojate, ikisiu ir as savo trigrasi smile.gif mes esam turbut ta statistine pora,kaip orchiduke minejo,kurie mylisi 2-3kartus per savaite ax.gif o tai yra todel,kad mums aplinkybes neleidzia tai atlikti dazniau(vyras budi ligoninej kas antra trecia diena),bet manau,kad turbut dazniau ir nebutu, nors jaunystej kai dar buvom studentai tai oj, kiekviena diena meile plesdavom wub.gif

Mano skaudus prisiminimai, kaip mes su ex vyru myledavomes 1-3 kartus per savaite, o dar dvigubai daugiau kartu jis eidavo per kitas. Per skyrybas kai drebe man teisme "pas mus nebuvo sekso, tu salta lovoje, su tavim niekad nebuvo gera". Cia kai pasakiau, kad jis per 14 metu buvimo kartu turejo daugybe moteru be manes. Gavau gera atsakyma. As tiesiog niekam tikusi lovoje ir aplamai nenorinti sekso, o jis kaip vyras jo noredavo. Man tai buvo smugis. smile.gif Jo tokia natura, jam reikia daug moteru, bet vis kitu, su viena nemoka buti.
Po to tokio ex, maniau vyrais nebetikesiu niekad doh.gif
Mes dabar kaip studenatai gyvenam wub.gif
Atsakyti
as ka tik sprogduka susileidau blush2.gif ale man tas paprastas svirkstas priimtinesnis, nei sis su pribambasais.. nors kita syki jau bus paprasciau ax.gif

del ND, tai mes tikrai kiekviena diena nedarome.. tik dabar intensyviau.. siemet mes jau 10 metu kaip kartu, is ju 4 susituoke.. kai pagalvoju jau daugiau nei trecdali savo gyvenimo gyvenu su savo MB doh.gif
Atsakyti
Labas rytas,

QUOTE(pusniuke @ 2012 05 12, 07:33)
Labas rytas, BT pakilo iki 37.1. Grafikas vėl gražiai atrodo smile.gif

http://www.babyplan....301-ritulka142/

Pusniuke, na man tikrai tai buvo panasu i imlpantacija bigsmile.gif

O mes tai nei i statistiniu neisipaisom blush2.gif Po O dar turbut nesimylejom, jau trecia savaite eina doh.gif MB labai nori, bet as tiesiog neprisiverciu. Po O bijojau, nes galvoju jei zirniukas uzkibes, ka tik buvo persileidimas, tai gine tikrai neleistu bent iki 12 sav.
Kiekvieno ciklo pradzioj pasizadu sau, kad jau dabar tai kiekvien diena, bet... pavargstu, nenoriu. Ir tai tikrai nereiskia, kad maziau myliu. Man tiesiog daug maziau reikia. Del MB as tikrai nerimauju Dabar viskas gerai, bet ateity gali susikaupti jam. Bet as gi vis zadu sau pasitaisyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 05 12, 08:58)
Nu bet man tikrai keista skaityti kad reikia myletis kasdien . Nu as asmeniskai nesu to skaicius juk visi giniai pataria myletis kas antra diena. Istikro labai intensyvus tempas labai vargina nebelieka laiko pasiilgti. Cia kalbu apie save. Mums per akis uzteka kas antra diena. Nes ir vyras negaletu be poilsio.nu gal mes senstam. Bet cia manau tikrai nereiskia kad daugiau myli ar ne.man gera tiesiog ir lovoj pagulet apsikabinus, pasiniurkinus.... Man ir tai  meiles israiska.... Be to tikrai mazai vyru sugebetu kas diena ... Tad orhiduk taviskis tikras retas egzempliiorius 4u.gif

Kas antrą dieną pataria mylėtis tada, kai vyro spermogramos rezultatai nėra labai geri. Pvz, jei kiekis per mažas, vadinasi rekomenduoja ND atlikinėti kas antrą dieną, kad susikauptų didesnis kiekis spermiukų vienu metu. Bet tas kiekis, kaip ir orchidukė sakė, jis ir priklauso nuo tų mylėjimosi kartų per savaitę. Kuo dažniau ND, tuo dažniau spermiukai atsinaujina.
Nenoriu kartotis, nes orchidukė pasakė visą teisybę drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pusniuke: 12 gegužės 2012 - 08:55
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 12, 09:51)
O mes tai nei i statistiniu neisipaisom  blush2.gif  Po O dar turbut nesimylejom, jau trecia savaite eina  doh.gif  MB labai nori, bet as tiesiog neprisiverciu. Po O bijojau, nes galvoju jei zirniukas uzkibes, ka tik buvo persileidimas, tai gine tikrai neleistu bent iki 12 sav.
Kiekvieno ciklo pradzioj pasizadu sau, kad jau dabar tai kiekvien diena, bet... pavargstu, nenoriu. Ir tai tikrai nereiskia, kad maziau myliu. Man tiesiog daug maziau reikia. Del MB as tikrai nerimauju Dabar viskas gerai, bet ateity gali susikaupti jam. Bet as gi vis zadu sau pasitaisyti  doh.gif

Mano irgi dabar negauna, taigi, ne tavo vienas toks siuo metu hihihi.gif Butent del tos pracios priezasties, tik as pasakiau stop po to, kai suzinojau, jog HCG kyla. 2 sav jau ramadanas, bet is esmes, tai tik nebuna ten ikisimo, mokam kitaip nuleist gara lotuliukas.gif As irgi pilna baimiu po to nesivystancio ir tikrai iki 12-os savaites jokiu dzigidzigi nebutu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 12, 09:51)
Labas rytas,
Pusniuke, na man tikrai tai buvo panasu i imlpantacija  bigsmile.gif

Bet O kreivę nubrėžiau aš pati pagal tai, ką man BT anksčiau brėžė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 12, 09:56)
Mano irgi dabar negauna, taigi, ne tavo vienas toks siuo metu hihihi.gif  Butent del tos pracios priezasties, tik as pasakiau stop po to, kai suzinojau, jog HCG kyla. 2 sav jau ramadanas, bet is esmes, tai tik nebuna ten ikisimo, mokam kitaip nuleist gara  lotuliukas.gif  As irgi pilna baimiu po to nesivystancio ir tikrai iki 12-os savaites jokiu dzigidzigi nebutu  doh.gif

As tai stengdavausi net nesusjaudinti, nes man atrodo, kad ir gimda i visa tai reaguoja, susitraukineja, tai net ir tai gali sukelti persileidima. Ar ne?
As tiek baimiu turiu... net i WC rimto reikalo bijodavau eiti, o dar neduok D viduriai pakieteje. Atrodo isstenesiu.

Papildyta:
QUOTE(pusniuke @ 2012 05 12, 09:57)
Bet O kreivę nubrėžiau aš pati pagal tai, ką man BT anksčiau brėžė smile.gif

Ta cikla, kai mums buvo pasiseke, as irgi pati nubreziau O linija, nes pievas breze 4u.gif
Atsakyti