Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacija>>

QUOTE(megztukas @ 2012 05 11, 20:16)
as esu pries tris metus buvusi tam roziniam autobusely, kai vyko krutu vezio prevencijos akcija smile.gif viskas buvo gerai tada smile.gif man net nepasake gydytoja, kad cia kt israse, tik is vaistines parejus emiau ziureti vaistus, ziuriu, kad kt  doh.gif  Man toks gydymas kt nepriimtinas, bet galbut gydytoja nori paziureti, ar kyla estradiolis, o fsh leidziasi... jauciu viena menesi pagersiu ir nuleksiu pasidaryti is naujo tyrimu. Kokie bus  - tokie, bet kt nebegersiu daugiau, nes nuo ano daktaro ir pabegau vien del to, kad vienintelis gydymo kelias buvo kt, kai net neturiu pks... doh.gif
Papildyta:
o ka del gleivines gali pakomentuot?  blush2.gif

zinai as ne gine nu bet tas estrodolis parodo kad blogai su gleivine. bet kad del to reiktu KT tai nezinau... as kokius 8 men is eiles dariausi visus tyrimus lh, fsh, e2 , prol, prog, ir zinok kiekviena men jie buna skirtingi;) na zinoma buna desningumas bet atsimenu kad prioes metus kai pirma karta driausi fsh buvo beveik 8, o va jau kita men buvo 5 dar kitus men buvo ir 6 ir 4 . kai atsiveziau visus tyrimus mano gine net nustebo kam as tiek ju dariau... bet zinai jei buciau tada pasilikus su tais vienais tai ir buciau galvojus kad man blogai... ir man visada tyrimai rode santyki didesni 1.2-2.2 bet jokio pks nebuvo nes echo nieko nemate... ir pvz E2 pas mane pirma karta kai tyriausi buvo kazkur apie 300 o kitus kartus jau 220 ir panasiai... as vistik pasidaryciau dar karteli tyrimus kita cikla ir KT negerciau bet daryciau tyrimus 3cd blush2.gif bet cia as taip daryciau...nesiulau tikrai tik isdesciau ta ka pati dariau ir kaip daryciau 4u.gif
Atsakyti
Kiek daug pripliurpet biggrin.gif

Jei apie ND, tai maniskis gal ir 2 kartus per diena noretu, o man per akis ir 2 kartu per savaite rolleyes.gif Jis dar jaunas, 25 m biggrin.gif Gal del to smile.gif

Megztuk, jei tavo sveikata leidzia, tai galima ir KT pagerti. Man gine irgi jas siule kaip gydymo buda, sako po ju iskart daznai uzkimba. Bet as irgi bijau. Man labai nesuderinamai skamba viskas. Noriu leliuko ir geriu KT rolleyes.gif Ir dabar po persileidimo siule, bet aciu D, as ju negeriau, nesujaukiau visu hormonu. Ir pasirodo dirba pacios kiausides kuo puikiausiai.

Bet jei gersi, tai hormonu tyrimai bus betiksliai. Juos reikia daryti bent keli menesiai po KT, nes bus neinformatyvus.
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 05 11, 19:58)
zinai as ne gine nu bet tas estrodolis parodo kad blogai su gleivine. bet kad del to reiktu KT tai nezinau... as kokius 8 men is eiles dariausi visus tyrimus lh, fsh, e2 , prol, prog, ir zinok kiekviena men jie buna skirtingi;) na zinoma buna desningumas bet atsimenu kad prioes metus kai pirma karta driausi fsh buvo beveik 8, o va jau kita men buvo 5 dar kitus men buvo ir 6 ir 4 . kai atsiveziau visus tyrimus mano gine net nustebo kam as tiek ju dariau... bet zinai jei buciau tada pasilikus su tais vienais tai ir buciau galvojus kad man blogai... ir man visada tyrimai rode santyki didesni 1.2-2.2 bet jokio pks nebuvo nes echo nieko nemate... ir pvz E2 pas mane pirma karta kai tyriausi buvo kazkur apie 300 o kitus kartus jau 220 ir panasiai... as vistik pasidaryciau dar karteli tyrimus kita cikla ir KT negerciau bet daryciau tyrimus 3cd  blush2.gif bet cia as taip daryciau...nesiulau tikrai tik isdesciau ta ka pati dariau ir kaip daryciau 4u.gif

pamenu, tu man ir sakei, kad estradiolis gleivine ne kokia rodo smile.gif bet ji pas mane auga, ir kaip isisaiskinau jau nete, gera buvo, pakankama leliukui smile.gif ir suprask zmogus kaip nori, kas cia dedas... Juo labiau, kad estrofemas gali ja uzauginti be jokiu KT.. Jei sulauksiu mmm si menesi, tai ko gero padarysiu kaip tu patari. Man dar daug is jusu visu mokytis ax.gif Bet labai tikiuos, kad sis ciklas bus thumbup.gif

Tiesa, pasakykit kokiose vaistinese buna pirkti ovitrelio? I VK neisiu pirkti, kad daktare nepamatytu mano saviveiklos biggrin.gif Nusprendziau si karta susileisti del visa ko - gal pavyks smile.gif

Tiesa, sinadien mano gine nebuvo tikra, ar man ana menesi ivyko ovuliacija, nes pagal vienus matavimo vienetus buvo 12,6, o juos pavertus i ta standartini matavimo vieneta buvo 40. Kai pasakiau, kad 40 gaunas, tada sako kad buvo ovulaicija, ir suprask kaip nori biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 11, 20:12)
Kiek daug pripliurpet  biggrin.gif

Jei apie ND, tai maniskis gal ir 2 kartus per diena noretu, o man per akis ir 2 kartu per savaite  rolleyes.gif Jis dar jaunas, 25 m  biggrin.gif Gal del to  smile.gif

Megztuk, jei tavo sveikata leidzia, tai galima ir KT pagerti. Man gine irgi jas siule kaip gydymo buda, sako po ju iskart daznai uzkimba. Bet as irgi bijau. Man labai nesuderinamai skamba viskas. Noriu leliuko ir geriu KT  rolleyes.gif  Ir dabar po persileidimo siule, bet aciu D, as ju negeriau, nesujaukiau visu hormonu. Ir pasirodo dirba pacios kiausides kuo puikiausiai.

Bet jei gersi, tai hormonu tyrimai bus betiksliai. Juos reikia daryti bent keli menesiai po KT, nes bus neinformatyvus.

labukas 4u.gif dabar tyrimai buvo daryti po 4 menesiu, kai baigiau gerti kt smile.gif buves ginius irgi sake, kad didele tikimybe pastoti po ju, bet jau keturi ciklai praejo ir nepastojau. As nesuprantu, kodel man juos siulo, jei pas mane viskas irgi bent jau kol kas veikia gerai smile.gif o dabar turbut darysiu, kaip meskute sako: negersiu kt, ir pasidarysiu tyrimus. jei matysiu, kad jie tokie pat, viena menesi pasiaukosiu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(panduliuke 2in1 @ 2012 05 11, 19:58)
drinks_cheers.gif  ax.gif  ta pati situacija  lotuliukas.gif

pacios kaltos dabar esam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(megztukas @ 2012 05 11, 21:16)
labukas  4u.gif dabar tyrimai buvo daryti po 4 menesiu, kai baigiau gerti kt smile.gif buves ginius irgi sake, kad didele tikimybe pastoti po ju, bet jau keturi ciklai praejo ir nepastojau. As nesuprantu, kodel man juos siulo, jei pas mane viskas irgi bent jau kol kas veikia gerai smile.gif o dabar turbut darysiu, kaip meskute sako: negersiu kt, ir pasidarysiu tyrimus. jei matysiu, kad jie tokie pat, viena menesi pasiaukosiu  doh.gif

As irgi taip daryciau drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
mergytes, dar pasakykit, kuriose vaistinese ovitrelio buna ir kokia jo kaina? smile.gif I VK pirkti neisiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(megztukas @ 2012 05 11, 20:35)
mergytes, dar pasakykit, kuriose vaistinese ovitrelio buna ir kokia jo kaina? smile.gif I VK pirkti neisiu  blush2.gif

Na va geros zinios is Taves mirksiukas.gif
o kodel neisi i VK? Ovitrellis deficitinis vaistas patapo zinok.. Vakar puse Vilniaus apskambinau ir va mergyciu pagalba radau vienoj Eurovaistineje.. Bet jauciu ir ten likutis senka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(megztukas @ 2012 05 11, 21:35)
mergytes, dar pasakykit, kuriose vaistinese ovitrelio buna ir kokia jo kaina? smile.gif I VK pirkti neisiu  blush2.gif

o kam tau jis? as manau kad jis reikalingas tik tada kai stimuliuojiesi g.gif nu gal dar jei foliai patys neovuliuoja g.gif
Atsakyti
o man ginius sake kad uztenka kas antra diena, negerai per daug. as tai asmeniskai negaleciau kasdien, man uztenka 2-3k. per sav.
kokia man siandien skausminga diena verysad.gif verysad.gif ryte tempe krutis ir pilva, po pietu pilva ir strenas, o atliekant ND toks skausmelis doh.gif doh.gif matyt tikrai siandien buvo o gal dar tik bus:hm bigsmile.gif
niekad as tu o nejausdavau, ar ju nebudavo, o dabar taip skausminga, plius sedimaja vaistu suleidimo vietoje skauda kad nei sedet negaliu doh.gif doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

pusniuke, kaip Tavo BT siandien?

mane tai siandien lietus pazadino.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 12, 07:28)
pusniuke, kaip Tavo BT siandien?

mane tai siandien lietus pazadino..  doh.gif

Labas rytas, BT pakilo iki 37.1. Grafikas vėl gražiai atrodo smile.gif

http://www.babyplan....301-ritulka142/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pusniuke: 12 gegužės 2012 - 06:33
QUOTE(pusniuke @ 2012 05 12, 06:33)
Labas rytas, BT pakilo iki 37.1. Grafikas vėl gražiai atrodo smile.gif

http://www.babyplan....301-ritulka142/

na va viskas grazu.. siandien jau kaip ir 5 DPO Tau.. thumbup.gif

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Gerai sianakt palijo doh.gif
Ka reiks veikt namie tokiu oru unsure.gif

Kas liecia ND, tai musiske gine paaiskino, jei ND atliekami kasdien, spermiukai ir atsinaujina, ir pasipildo naujais gyviais kasdien, vadinasi jie karineje parengtyje kiekviena minute, o kai smileysex.gif darai reciau, jie nesigamina nauji pastoviai, o tie tiesiog aptingsta, tampa maziau aktyvus ir judrus. Gal todel vyro 3 kartus daryta spermograma stipriai lenkia net didziausia norma, sake ziauriai gerai viskas pas ji biggrin.gif Taip gerai, kaip budavo pries 15 metu normatyvai lotuliukas.gif
Mums pries O liepdavo daryt 2 kartus i para ir po O dar 2 kartus i para. Tai maratonas 2kartai/paroje kas 12 val budavo daromi net 5 dienas biggrin.gif

Ir si karta, jei butume pakeite smileysex.gif grafika, garantuotai nebutume pagave leliuko, nes juk as zinojau, kad mano ciklas anovuliacinis, tai vadinasi jokio tikslo aplamai smileysex.gif nebuvo. Bet kai mes abu tokie..... ivyko stebuklas, laiku ir vietoje, o kada- nezinau biggrin.gif
Atsakyti