QUOTE(megztukas @ 2012 05 11, 20:16)
as esu pries tris metus buvusi tam roziniam autobusely, kai vyko krutu vezio prevencijos akcija viskas buvo gerai tada man net nepasake gydytoja, kad cia kt israse, tik is vaistines parejus emiau ziureti vaistus, ziuriu, kad kt Man toks gydymas kt nepriimtinas, bet galbut gydytoja nori paziureti, ar kyla estradiolis, o fsh leidziasi... jauciu viena menesi pagersiu ir nuleksiu pasidaryti is naujo tyrimu. Kokie bus - tokie, bet kt nebegersiu daugiau, nes nuo ano daktaro ir pabegau vien del to, kad vienintelis gydymo kelias buvo kt, kai net neturiu pks...
Papildyta:
o ka del gleivines gali pakomentuot?
Papildyta:
o ka del gleivines gali pakomentuot?
zinai as ne gine nu bet tas estrodolis parodo kad blogai su gleivine. bet kad del to reiktu KT tai nezinau... as kokius 8 men is eiles dariausi visus tyrimus lh, fsh, e2 , prol, prog, ir zinok kiekviena men jie buna skirtingi;) na zinoma buna desningumas bet atsimenu kad prioes metus kai pirma karta driausi fsh buvo beveik 8, o va jau kita men buvo 5 dar kitus men buvo ir 6 ir 4 . kai atsiveziau visus tyrimus mano gine net nustebo kam as tiek ju dariau... bet zinai jei buciau tada pasilikus su tais vienais tai ir buciau galvojus kad man blogai... ir man visada tyrimai rode santyki didesni 1.2-2.2 bet jokio pks nebuvo nes echo nieko nemate... ir pvz E2 pas mane pirma karta kai tyriausi buvo kazkur apie 300 o kitus kartus jau 220 ir panasiai... as vistik pasidaryciau dar karteli tyrimus kita cikla ir KT negerciau bet daryciau tyrimus 3cd bet cia as taip daryciau...nesiulau tikrai tik isdesciau ta ka pati dariau ir kaip daryciau