Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacija>>

QUOTE(meskute102 @ 2012 05 05, 08:47)
imesk savo BT  blush2.gif kodel kvaila visai ne juk reikia tiketi iki paskutines minutes 4u.gif o kodel tu savo Bt nepasidarai parase taip lengviau butu tave apziureti mirksiukas.gif nu nebent nenori pati kad mes tave stebetume  blush2.gif

Nea, daug paprastesnes priezastys - nemoku blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 05, 08:52)
Nea, daug paprastesnes priezastys - nemoku  blush2.gif

user posted image

aa tai tau dar tik 12dpo tai dar ir nerodys tau nieko NT buk rami ir be pirmadienio praktiskai nieko nesitikek mirksiukas.gif va o pirmadieni jau lauksim tavo geru naujienu 4u.gif

na o cia va taip mane moke viena mergaite galiu imest kaip as pasidariau gal ir tau pavyks mirksiukas.gif
reiskias taip: eik i savo grafika ir virsuj spausk SHARING, tada SETUP. Tada naujame lange kur pasirodys susirask PRIVACY ir padek pauksciuka ant Publish Intercourse Data. Tada , atrodo, kad ar tai SAVE SETTING ar tia koks nors generate, bet zo, reikia issaugot, ir tada vel grazins i ta pati psl ir paciame virsuje bus nuoroda Your Charting Home Page Web Address. Tai va ja visad ir gali mumi kopijuoti, ir uzejusios matysim tavo grafika,
O jei nori liniuotes, po to iskart spaudi vel and SHARING, tada TIKCERS, tada regis CUSTOMIZE YOUR CHATING TICKER. psirinks ir daugybes puslapiu liniuotes dizaina, spaudi NEXT, pasirenki dienas zyminti zenkliuka ir tada SAVE turbut. iR TADA TURI ISMESTI your charting ticker adresa regis... Nueini i savo SM profaia, nueini i redaguoi parasa ir nukopini

[ url=http NUORODA I TAVO PUSLAPI][ img ]http NUORODA I TAVO TICKERI[/img ][/url ] IR TURI GAUTIS LINIUOTE (tik po zodziu url ir img, ir pries juos neturi buti tarpu , iskart skliausteliai)

tikiuos iseis pasidaryt ne vienai mergaitei tai siunciau ir visos pasidare manau ir tau pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
Kazka padariau, bet nerodo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramune!: 05 gegužės 2012 - 08:18
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 05, 09:18)
Kazka padariau, bet nerodo  blush2.gif

pabandyk dar karteli as nelabai moku paaiskint gal kur gale ne taip adresus irasei?bet i savo parasa dar neikelei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute102: 05 gegužės 2012 - 08:22
QUOTE(meskute102 @ 2012 05 05, 09:22)
pabandyk dar karteli as nelabai moku paaiskint gal kur gale ne taip adresus irasei?

Gali buti, as ta nuoroda tik nukopinau ir ikeliau i Nuoroda i mano puslapi.

Beje, niekur man jokiu dienu neleido pasirinkti ir prie nuorodos raso Chart not updated.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramune!: 05 gegužės 2012 - 08:46
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 05, 09:24)
Gali buti, as ta nuoroda tik nukopinau ir ikeliau i Nuoroda i mano puslapi.

Beje, niekur man jokiu dienu neleido pasirinkti ir prie nuorodos raso Chart not updated.

banadau
user posted image
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 05 05, 09:52)

smile.gif dabar visai nei tu hieroglifu nerodo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramune!: 05 gegužės 2012 - 09:12
labas rytukas, man rodos as paprasciau dariau bent jau su babyplan, nukopinau ir idejau i savo parasa nuoroda specialia g.gif

o gal net ir ne specialia nuoroda o siaip nuoroda
Papildyta:
Bet gal ir klystu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geisha*: 05 gegužės 2012 - 09:10
QUOTE(Geisha* @ 2012 05 05, 10:11)
labas rytukas, man rodos as paprasciau dariau bent jau su babyplan, nukopinau ir idejau i savo parasa nuoroda specialia  g.gif

o gal net ir ne specialia nuoroda o siaip nuoroda
Papildyta:
Bet gal ir klystu biggrin.gif

Dabar jau nebematuoji BT?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Ramune> ranku ir koju nenuleidziam, laukiam toliau bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 05, 10:13)
Labas rytas  4u.gif
Ramune> ranku ir koju nenuleidziam, laukiam toliau  bigsmile.gif  4u.gif  4u.gif

Maudzia pilva, kazin ar jau kas bus. Nakti tai net pribudus buvau, nes atrodo tvenkiasi ten pive kazkas ir tuoj pratruks biggrin.gif
Kol kas labai nepergyvenu, bet jauciu, kad dar bus visko.
Na aisku, Easy Cup as tada dariau CD, mmm diena ir rode tik neryskia juostele. Teoriskai dar yra tikimybe.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 05, 10:12)
Dabar jau nebematuoji BT?

Ai nea jau senai nebematuoju , juolab kad nera reikalo, vyro juk nera. O siaip per daug ytampos man galvoje jauciu kaip smegenine isitempusi kai zinai kad kas ryta reikia keltis smile.gif
Atsakyti