Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacija>>

QUOTE(pusniuke @ 2012 05 11, 09:00)
Implantacijai dar kaip ir anksti. Be to, po šiandieninio žymėjimo grafikas O kreivę ištrynė. Šiaip sau pabandžiau prie rytojaus dienos įrašyti gan aukštą BT, įdomu buvo, ar vėl O kreivė atsiras. Bet deja, nieko nebrėžia, tik nukėlė O ir mmm prasidėjimo dieną.
Bandau parodyti, bet nesu tikra, ar matysit.

http://www.babyplan....301-ritulka142/

Aš duomenis veduosi į fertilityfriend ir praeitą mėnesį, kai įvedžiau info, kad man buvo suleisti sprogtukai, jis iškart išmetė sakinį, kad eičiau į nustatymus ir pati ranka įvesčiau ovuliacijos dieną pagal savo gydytojos rekomendacijas. Ir dar buvo nuoroda į staripsnį, kad kai ovuliacija yra stimuliuojama, temperatūra nebėra geras rodiklis jai nustatyti..
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
QUOTE(ZBITKA @ 2012 05 10, 23:56)
viskas zlugo nes nera kam suleisti injekcijos, tik apsiputojes vyras ir daugiau nieko.. verysad.gif  verysad.gif

Tu net minciu tokiu neturek! Juk prisimink del ko stengiesi. Man net nuo minties apie adatas anksciau silpna darydavosi. O dabar bet ka padaryciau, juk zinau vardan ko 4u.gif

QUOTE(pusniuke @ 2012 05 11, 07:17)
Labas rytas,
Pas mane su BT cirkai darosi. Šiandien taip staigiai nukrito žemyn, bet nelabai suprantu kodėl, nes O jau buvo nubrėžta gegužės 7d. Ir pagal sprogduką sutapo, ir pagal ciklo dienas (vidury ciklo) buvo. Sukvailiojo kažkaip g.gif

Pusniuke, as taip pat manau, kad tai implantacija 4u.gif o tas pakritimas tikrai ne toks jau ir zymus mirksiukas.gif

O pas mane turbut termometras uzstrigo ties 36.5 biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Sveikinu visas buhalteres su profesine diena bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif
Save irgi sveikinu lotuliukas.gif

Nu panos, laikau uz jus visas kumstukus, kad tik augtume drauge wub.gif Baisu buti viena cia ir bijoti apsilankymo pas gine.
Kita antradieni vaziuoju HCG kartot ir apziurai, as pirma karta taaaaaip bijau ten vaziuot blink.gif Tragiskai bijau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 11, 06:02)
ta prasme? Juk pati gali susileisti.. as pati leidziuosi.. visai neskauda .. duri i pilvuka ir tiek..

siandien ryte butinai susileisk.. nejuokauk gi..  mirksiukas.gif

Labas rytas 4u.gif

vyras neleido, nes pas mane ne paruosta doze, bet reikejo paciai pasiruosti doze ir su normaliu svirkstu susileisti. suleido daktaras siandien ryte. tikiuos nakti neovuliavau pati rolleyes.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 11, 09:43)
Labas rytas  smile.gif

Tu net minciu tokiu neturek! Juk prisimink del ko stengiesi. Man net nuo minties apie adatas anksciau silpna darydavosi. O dabar bet ka padaryciau, juk zinau vardan ko  4u.gif
Pusniuke, as taip pat manau, kad tai implantacija  4u.gif  o tas pakritimas tikrai ne toks jau ir zymus  mirksiukas.gif

O pas mane turbut termometras uzstrigo ties 36.5  biggrin.gif

as buciau norejus pati susileisti, bet vyras kai pamate kad normali adata paslepe vaistus, gincijomes iki asaru visa vakara. bijojo, kad atseit sau blogiau pasidarysiu, juk reikejo paciai susimaisyti vaistus. rekavo visa vakara akis isvertes (Ach tie italai...)
Atsakyti
QUOTE(diukute @ 2012 05 11, 07:35)
labas rytas, taip as nelaukiu mmm..ryt numatoma mmm diena, siandien tempa 2 laipsniai nukrito tai nzn, vilties mazai,bet kol dar nepramuse tikiu truputi:)

tikiuosi bus laiminga pabaiga mirksiukas.gif

Zbitka, primink kokio dydzio foliai pas Tave buvo, kai jau sprogdinai g.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 11, 11:20)
tikiuosi bus laiminga pabaiga  mirksiukas.gif

Zbitka, primink kokio dydzio foliai pas Tave buvo, kai jau sprogdinai g.gif

tai kad jis man nesake, o ant fotkiu dydzio nerandu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 05 11, 11:31)
tai kad jis man nesake, o ant fotkiu dydzio nerandu verysad.gif

aa aisku ax.gif

as primetu, kad mano siandien vienas 16 mm, kitas 12 mm..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TrioSSS: 11 gegužės 2012 - 12:06
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 11, 11:35)
aa aisku  ax.gif 

as primetu, kad mano siandien vienas 16 cm, kitas 12 cm..

na mano jeigu pirmadieni buvo apie 1.1 cm siandien gal kokie 1.8 cm:hm g.gif uzmirsai padeti taska, negi pas tave fliai 16cm lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 05 11, 11:50)
na mano jeigu pirmadieni buvo apie 1.1 cm siandien gal kokie 1.8 cm:hm  g.gif  uzmirsai padeti taska, negi pas tave fliai 16cm lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif  biggrin.gif

uoj norejau rasyt mm smile.gif nes pas mus mm kazkaip sako..

pas Tave jau siandien ir 19 gali buti smile.gif lauk sprogimo..
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 11, 12:06)
uoj norejau rasyt mm smile.gif nes pas mus mm kazkaip sako..

pas Tave jau siandien ir 19 gali buti smile.gif  lauk sprogimo..

labai tempia krutis ir pilvo apacia, dar niekad nejauciau O, tik pries mmm budavo panasus jausmas. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 05 11, 12:20)
labai tempia krutis ir pilvo apacia, dar niekad nejauciau O, tik pries mmm budavo panasus jausmas. blush2.gif

turbut jau prasideda lotuliukas.gif
grizus vyrui ciupk ji mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 11, 12:38)
turbut jau prasideda  lotuliukas.gif 
grizus vyrui ciupk ji  mirksiukas.gif

dar pasirode tokiu isskyru kaip paskutinem mm dienom tikrai jau ovuliuoju nes is strenas skauda. nezinau ar del suleistu sprogtuko ar pati is saves (ar gali suveikti sprogtukai po kelio h?) nezinau ar "imti vyra" kai gris pietu ar laukt vakaro? bigsmile.gif g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti