Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacija>>

QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 10, 20:35)
na ziuresim kaip cia bus.. ir taip labai jau man ilgas ciklas ..siandien 33 CD, o leisiuosi Ovitreli tik 35 CD..  doh.gif

Viltis visu musu drauge  rolleyes.gif
kodel nevykes..? labai vykes  thumbup.gif

Oho! Kodel toks ilgas ciklas??smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vanilla_ice @ 2012 05 10, 20:09)
Oho! Kodel toks ilgas ciklas??smile.gif

pradzioje geriau nuo 9 CD po 1 tablete closto, bet niekas neuzaugo..
tada skyre po 2 tabletes.. tai va dabar kazkas uzaugo..
ir siaip mano ciklai labai ilgi.. mmm ateina, tai kas du menesius, tai kas tris, arba puse metu doh.gif
Atsakyti
viskas zlugo nes nera kam suleisti injekcijos, tik apsiputojes vyras ir daugiau nieko.. verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 05 10, 22:56)
viskas zlugo nes nera kam suleisti injekcijos, tik apsiputojes vyras ir daugiau nieko.. verysad.gif  verysad.gif

ta prasme? Juk pati gali susileisti.. as pati leidziuosi.. visai neskauda .. duri i pilvuka ir tiek..

siandien ryte butinai susileisk.. nejuokauk gi.. mirksiukas.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Pas mane su BT cirkai darosi. Šiandien taip staigiai nukrito žemyn, bet nelabai suprantu kodėl, nes O jau buvo nubrėžta gegužės 7d. Ir pagal sprogduką sutapo, ir pagal ciklo dienas (vidury ciklo) buvo. Sukvailiojo kažkaip g.gif
Papildyta:
QUOTE(ZBITKA @ 2012 05 10, 23:56)
viskas zlugo nes nera kam suleisti injekcijos, tik apsiputojes vyras ir daugiau nieko.. verysad.gif  verysad.gif

Tai ten nieko baisaus nėra. Aš pati labai bijojau, bet pasižiūrėjau filmuotą medžiagą ir pati susileidau. Į vyrą nedėjau jokių vilčių smile.gif O skausmas mažesnis, nei kad uodas įkanda. Ir visai nebaisu. Pagalvok, dėl ko taip darai. Kažkada pamąsčiau, kad jei jau skubiai reikėtų, tai turbūt ir į raumenį sau suleisčiau smile.gif nors dabar atrodo, kad tikrai nesusileisčiau smile.gif
Tik bakst ir viskas smile.gif
Atsakyti
pusniuke, gal tikrai pakvailiojo kazkiek g.gif
Papildyta:
mukutis, kazkur su gerom naujienom dingo smile.gif
Atsakyti
Laba ryt 4u.gif

QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 10, 21:13)
pradzioje geriau nuo 9 CD po 1 tablete closto, bet niekas neuzaugo..
tada skyre po 2 tabletes.. tai va dabar kazkas uzaugo..
ir siaip mano ciklai labai ilgi.. mmm ateina, tai kas du menesius, tai kas tris, arba puse metu  doh.gif

Oho kaip nefaina...

QUOTE(ZBITKA @ 2012 05 10, 23:56)

Tikrai pabandyk pati 4u.gif man drebėjo rankos bet ryžausi, nors ne kartą leidau vaistus savo katinams su ilgom ir storesnėm adatom. O čia mažytė, trumputė, nieko visai nepajutau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2012 05 11, 07:17)
Labas rytas,
Pas mane su BT cirkai darosi. Šiandien taip staigiai nukrito žemyn, bet nelabai suprantu kodėl, nes O jau buvo nubrėžta gegužės 7d. Ir pagal sprogduką sutapo, ir pagal ciklo dienas (vidury ciklo) buvo. Sukvailiojo kažkaip g.gif

labu visoms 4u.gif

gal cia kokia implantacija? bigsmile.gif parodyk savo grafikeli blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 10, 22:07)
greiciausiai tai turbut mukute, diukute (nors sake siandien, kad viltis mazeja) ir pusniuke.. ar klystu?

labas rytas, taip as nelaukiu mmm..ryt numatoma mmm diena, siandien tempa 2 laipsniai nukrito tai nzn, vilties mazai,bet kol dar nepramuse tikiu truputi:)
Atsakyti
QUOTE(panduliuke 2in1 @ 2012 05 11, 08:21)
labu visoms  4u.gif

gal cia kokia implantacija?  bigsmile.gif parodyk savo grafikeli  blush2.gif

Implantacijai dar kaip ir anksti. Be to, po šiandieninio žymėjimo grafikas O kreivę ištrynė. Šiaip sau pabandžiau prie rytojaus dienos įrašyti gan aukštą BT, įdomu buvo, ar vėl O kreivė atsiras. Bet deja, nieko nebrėžia, tik nukėlė O ir mmm prasidėjimo dieną.
Bandau parodyti, bet nesu tikra, ar matysit.

http://www.babyplan....301-ritulka142/
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 10, 21:06)
Kas artimiausiu metu nelaukia mmm?
Palaikykit man greiciau kompanija baimeje  ir laukime ax.gif  4u.gif  4u.gif

as irgi vis dar baimeje ir laukime 4u.gif
Atsakyti
pusniuke, praeita cikla pas mane taip buvo, pagal temperaturini matavima pas tave dar nera O, pagal teorija ir sprogtuku suleidima kaip ir turejo ji ivykti, tai manau,kad Babyplanas tau dar veliau nubres O linijike jei tempa pakils auksciau 37.1 g.gif
Atsakyti