Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacija>>

QUOTE(Geida @ 2012 05 10, 20:11)
O aš irgi nuo šiandien pradėjau, tik aš po 2 tabletes closto geriu, galėsim kartu derlių augint bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Geida @ 2012 05 10, 20:15)
visu būriu, visos mergaitės tuoj bėgsim iš čia į kitą skyrelį nestuke.gif

As tai neiseiciau is cia net pagimdzius, man cia patinka wub.gif
O i nestuke.gif tema neiciau iki pat kokiu 15 savaiteliu, kol viskas yra labai trapu.
Pries 1,5 metu vos pamaciusi II nulekiau i rugpjutinukus, menesi bendravau, ir paskui teko palikt mergaites. Buvo ziauriai sunku ir skaudu, vis ilysdavau pas jas, ziuredavau kaip ju liniuotes slenka link pabaigos, kaip pasipyle gimdymai... Draske tai sirdele verysad.gif Uz tai dabar laaaabai ilgai neiciau i menesiuku tema, jau geriau likciau cia ir nesivystanciu nestumu temoj, man cia kaip antri namai, visos pazistamos, zinai kas, kam ir kodel, tiesiog kaip seses palikusios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 10, 18:37)
as svarsciau tarp Taves ir megztuko  mirksiukas.gif

na, mano nikas tai tikrai nevykes biggrin.gif bet kai registravausi, labai staigiai man reikejo, tai parasiau bele ka biggrin.gif
Susirasiau ginei 12 klausimu su savo visokiais isvedziojimais doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo megztukas: 10 gegužės 2012 - 19:35
QUOTE(Geida @ 2012 05 10, 19:15)
Žinoma, kaip ir tavo 4u.gif tik tu jau pažengus toliau, savo sėkmingąjį derliuką užsiauginai ir sprogduką leisis tuoj biggrin.gif visu būriu, visos mergaitės tuoj bėgsim iš čia į kitą skyrelį nestuke.gif

na ziuresim kaip cia bus.. ir taip labai jau man ilgas ciklas ..siandien 33 CD, o leisiuosi Ovitreli tik 35 CD.. doh.gif

Viltis visu musu drauge rolleyes.gif

QUOTE(megztukas @ 2012 05 10, 19:31)
na, mano nikas tai tikrai nevykes  biggrin.gif bet kai registravausi, labai staigiai man reikejo, tai parasiau bele ka biggrin.gif

kodel nevykes..? labai vykes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 10, 19:35)
na ziuresim kaip cia bus.. ir taip labai jau man ilgas ciklas ..siandien 33 CD, o leisiuosi Ovitreli tik 35 CD..  doh.gif

Viltis visu musu drauge  rolleyes.gif
kodel nevykes..? labai vykes  thumbup.gif

gerai - patikesiu, kad cia mano genialumo israiska lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(megztukas @ 2012 05 10, 19:41)
gerai - patikesiu, kad cia mano genialumo israiska  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
siandien buvau pas giniu yra grazus vienas folis. nail.gif nail.gif nail.gif siandien vakare turiu susileisti sprogtuka ir rytoj ND. jeigu si menesi neiseis, kita men didinsim doze clomid, nes reikia daugiau foliu
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 05 10, 19:50)
siandien buvau pas giniu yra grazus vienas folis. nail.gif  nail.gif  nail.gif  siandien vakare turiu susileisti sprogtuka ir rytoj ND. jeigu si menesi neiseis, kita men didinsim doze clomid, nes reikia daugiau foliu

sakiau, kad viskas tau bus ok thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 05 10, 19:50)
siandien buvau pas giniu yra grazus vienas folis. nail.gif  nail.gif  nail.gif  siandien vakare turiu susileisti sprogtuka ir rytoj ND. jeigu si menesi neiseis, kita men didinsim doze clomid, nes reikia daugiau foliu

kokios geros zinios thumbup.gif
galesim rezultatu laukti kartu, tik sprogduka as leisiuosi sestadieni
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 10, 20:03)
kokios geros zinios  thumbup.gif
galesim rezultatu laukti kartu, tik sprogduka as leisiuosi sestadieni

smile.gif smile.gif group.gif group.gif aga galesim kartu laukti. tik vienas folis si menesi, ziuresim kaip cia, jeigu ne kita isperesim daugiau kiausiniu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kas artimiausiu metu nelaukia mmm?
Palaikykit man greiciau kompanija baimeje ir laukime ax.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 10, 20:06)
Kas artimiausiu metu nelaukia mmm?
Palaikykit man greiciau kompanija baimeje  ir laukime ax.gif  4u.gif  4u.gif

greiciausiai tai turbut mukute, diukute (nors sake siandien, kad viltis mazeja) ir pusniuke.. ar klystu?
Atsakyti