Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacija>>

QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 10, 18:21)
ne.. va koki mandra

Tai cia toks pat, kaip insulino injektorius biggrin.gif
As tai visada toki kap ikeliau pirkdavausi klinikoj uz 70 lt, o kiek mokejai uz sita?
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 10, 17:23)
Tai cia toks pat, kaip insulino injektorius  biggrin.gif
As tai visada toki kap ikeliau pirkdavausi klinikoj uz 70 lt, o kiek mokejai uz sita?

siaip 70 LTL, ale dar Medaus kortelej turejau pakaupus, tai 60 LTL kainavo.. o cia skirsis jo suleidimas kazkaip? kazin ten adata jau yra ir kaip juo naudotis doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 10, 18:27)
siaip 70 LTL, ale dar Medaus kortelej turejau pakaupus, tai 60 LTL kainavo.. o cia skirsis jo suleidimas kazkaip? kazin ten adata jau yra ir kaip juo naudotis  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Yra tokia trumpa adatytė smile.gif Ir sudurti nesunku. Aš pirmąkart važiavau leistis į klinką, bet sekantį kartą pataupysiu laiką ir 10 lt ir pati susileisiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Plukė* @ 2012 05 10, 18:40)
Yra tokia trumpa adatytė  smile.gif  Ir sudurti nesunku. Aš pirmąkart važiavau leistis į klinką, bet sekantį kartą pataupysiu laiką ir 10 lt ir pati susileisiu  ax.gif

tik dar reiks pastudijuot instrukciją, kaip nusistatyti dozę, nes seselės ne prie manęs nustatinėjo tą pieštuką, tai nemačiau. smile.gif
Papildyta:
O, jau pakeitė mano niką drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 10, 18:21)
ne.. va koki mandra

reiks vakare pasiskaityti.. nes leistis planuoju tik sestadieni

user posted image

Aš toki gavau:) matyt naujobiskus paleido.kieki nusistatyti reiki sukant ratuka piestuko gale.sukasi skaiciukai nuo 0 iki 250.reik atsukti iki pat galo 250 ir susileisti
Atsakyti
QUOTE(Plukė* @ 2012 05 10, 17:44)
Yra tokia trumpa adatytė  smile.gif  Ir sudurti nesunku. Aš pirmąkart važiavau leistis į klinką, bet sekantį kartą pataupysiu laiką ir 10 lt ir pati susileisiu  ax.gif
Papildyta:

tik dar reiks pastudijuot instrukciją, kaip nusistatyti dozę, nes seselės ne prie manęs nustatinėjo tą pieštuką, tai nemačiau. smile.gif
Papildyta:
O, jau pakeitė mano niką  drinks_cheers.gif

aga reiks ziuretis instrukcija.. nes paprastas ovitrelis, tai ir be instrukcijos aisku buvo, susileidi ir viskas ax.gif

o koks nikas buvo? doh.gif

QUOTE(vanilla_ice @ 2012 05 10, 17:50)
Aš toki gavau:) matyt naujobiskus paleido.kieki nusistatyti reiki sukant ratuka piestuko gale.sukasi skaiciukai nuo 0 iki 250.reik atsukti iki pat galo 250 ir susileisti

turbut paleido, tik niekas neturi.. vienintele eurovaistine Vilniuje turinti.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 10, 19:32)
aga reiks ziuretis instrukcija.. nes paprastas ovitrelis, tai ir be instrukcijos aisku buvo, susileidi ir viskas  ax.gif

o koks nikas buvo? doh.gif
turbut paleido, tik niekas neturi.. vienintele eurovaistine Vilniuje turinti..  doh.gif

Buvau Kristina_999 smile.gif Ai, bet daug nesireiškiau, tai net nelabai svarbu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Plukė* @ 2012 05 10, 19:36)
Buvau Kristina_999  smile.gif  Ai, bet daug nesireiškiau, tai net nelabai svarbu  blush2.gif

pazinau is avataro blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Plukė* @ 2012 05 10, 18:36)
Buvau Kristina_999  smile.gif  Ai, bet daug nesireiškiau, tai net nelabai svarbu  blush2.gif

as svarsciau tarp Taves ir megztuko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiandien pradedu antrą stimuliaciją - 5 dienos po 1,5 tabletės Closto. Ginė pasakė, kad jei vėl gražiai subręs folikulai, o rezultato nebus, siųs laparoskopijai... Na gal kadanors kokiais nors būdais prisišauksime tuos angeliukus 4u.gif Mes visos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Plukė* @ 2012 05 10, 19:02)
Šiandien pradedu antrą stimuliaciją - 5 dienos po 1,5 tabletės Closto. Ginė pasakė, kad jei vėl gražiai subręs folikulai, o rezultato nebus, siųs laparoskopijai... Na gal kadanors kokiais nors būdais prisišauksime tuos angeliukus  4u.gif Mes visos  4u.gif

O aš irgi nuo šiandien pradėjau, tik aš po 2 tabletes closto geriu, galėsim kartu derlių augint bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Plukė* @ 2012 05 10, 19:02)
Šiandien pradedu antrą stimuliaciją - 5 dienos po 1,5 tabletės Closto. Ginė pasakė, kad jei vėl gražiai subręs folikulai, o rezultato nebus, siųs laparoskopijai... Na gal kadanors kokiais nors būdais prisišauksime tuos angeliukus  4u.gif Mes visos  4u.gif

QUOTE(Geida @ 2012 05 10, 19:11)
O aš irgi nuo šiandien pradėjau, tik aš po 2 tabletes closto geriu, galėsim kartu derlių augint bigsmile.gif

tikiuosi Jums si stimuliacija bus paskutine mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 10, 19:11)
tikiuosi Jums si stimuliacija bus paskutine  mirksiukas.gif  4u.gif

Žinoma, kaip ir tavo 4u.gif tik tu jau pažengus toliau, savo sėkmingąjį derliuką užsiauginai ir sprogduką leisis tuoj biggrin.gif visu būriu, visos mergaitės tuoj bėgsim iš čia į kitą skyrelį nestuke.gif
Atsakyti