QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 10, 11:20)
Kristina> as kovo 6-ta savo noru guliausi laparoskopijai-histeroskopijai, po jos nebesistimuliavau ir absoliuciai jokiu vaistu negeriau, gine liepe leist organizmui savaime naturaliai veikt. Antras menuo po lap, ir leliukas kibo. Aisku, as dar nesidziaugiu, dar tik 5-ta savaitele eina, HCG mazas, vos 308, bet faktas, kad kibo naturaliai, be vaistu foliams auginti, be sprogduku. Naturalus ciklas buvo. Tikrai tikiu, kad cia laparoskopijos deka.
Musiske gine pritare operacijai, sake didelis procentas per pirmus menesius po jos pastoja naturaliai.
Ramune is cia irgi pastojo po laparoskopijos greit
Labas rytukas
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 10, 11:22)
O tu nebijok tos lap, labai daug merginu iskart pastoja po jos
Del kiausintakiu pratekamumo dar gali pasidaryti gimdos nuotrauka, bet vis delto lap veiksmingiau.
Aš ne todėl, kad bijočiau..
Visai noriu aš tos operacijos.. Tiesiog mano ginė pasakė, kad apie lap bus galima galvoti, kai nepadės stimuliacijos.. Bet tada man kilo tokia mintis, ar prasminga stimuliuotis nežinant, gal tie spermiukai net neturi galimybės atplaukt iki tų mano subrendusių kiaušialąsčių..
Papildyta:
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 10, 11:59)
tuomet leisiuosi sestadieni..
gal netycia abu jau bus tinkami
mergaites, kur Vilniuje Ovitrelle galima rasti.. eurovastines neturi, tilto gatveje esanti vaistine geguze nedirba
Aš pirkau prie klinikos, kurioje lankausi. Savanorių pr. Tik kaip dabar ta vaistinė vadinos..
Lyg ir "Mano vaistinė"...
Papildyta:
QUOTE(Kristina_999 @ 2012 05 10, 12:41)
Aš pirkau prie klinikos, kurioje lankausi. Savanorių pr. Tik kaip dabar ta vaistinė vadinos..
Lyg ir "Mano vaistinė"...
Internete randu "Vingio vaistinė" Savanorių pr. 11. Tai greičiausiai čia bus ta pati, nes klinika tai 11E, o ten visai šalia buvo