Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacija>>

QUOTE(Ramune! @ 2012 05 10, 10:22)
O tu nebijok tos lap, labai daug merginu iskart pastoja po jos  4u.gif  Del kiausintakiu pratekamumo dar gali pasidaryti gimdos nuotrauka, bet vis delto lap veiksmingiau.

thumbup.gif  labai geras derliukas  wub.gif  jau dabar negali nepasisekti  4u.gif  o tau nesake, kada sprogdukus susileisti?

nesake, ka ji ten zino.. pati prasiau, kad skirtu.. smile.gif
primeskim, kad folis paauga po 2 mm per diena, tai ryt jau bus 16 mm.. manau vakare galiu leistis.. nes dar kol ovuliuos prisides 2 mm (po paros kaip min).. o gal net ir daugiau..tai jau bus ir 18 ar net 20 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 10, 10:55)
na, o as is po gines..
turiu du folikulus abejose kiausidese.. kairej 14mm, desinej 10 mm.. gleivine 12 mm.. sako dar vienas folis jau gali buti ovuliaves..  doh.gif  kada man geriau leisti sprogduka? ryt ar poryt?

Na pas mane buvo vienas 15,5 mm, tai sekančios dienos ryte liepė leistis ovitreli. Tai tau turbūt porą dienelių reikia palaukti.
O tavo gydytoja ne nevaisingumo specė? paprasta ginė?
Atsakyti
QUOTE(vanilla_ice @ 2012 05 10, 10:38)
Na pas mane buvo vienas 15,5 mm, tai sekančios dienos ryte liepė leistis ovitreli. Tai tau turbūt porą dienelių reikia palaukti.
O tavo gydytoja ne nevaisingumo specė? paprasta ginė?

mano gydytojas siaip Klimas.. bet jis siuo metu konferencijoj, o paskui jam atostogos keleta savaiciu.. tai sake isgerti tabletes ir naturaliai bandyti, be sprogduko.. bet man patikimiau su mirksiukas.gif todel nuejau pas paprasta gine, kad ismatuotu folius ir gimdos gleivine.. o dabar jau sprendziu ka daryti.. tai sakai Tau su 15,5 liepe kita ryta leistis.. tai manau man ryt vakare arba sest ryte butu pats tas.. visvien ovuliuos tik koki sekmadieni speju.. tai jau bus folis apie 18-20 mm, o kitas 16 mm.. man visai normaliai butu..
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 10, 11:41)
mano gydytojas siaip Klimas.. bet jis siuo metu konferencijoj, o paskui jam atostogos keleta savaiciu.. tai sake isgerti tabletes ir naturaliai bandyti, be sprogduko.. bet man patikimiau su  mirksiukas.gif  todel nuejau pas paprasta gine, kad ismatuotu folius ir gimdos gleivine.. o dabar jau sprendziu ka daryti.. tai sakai Tau su 15,5 liepe kita ryta leistis.. tai manau man ryt vakare arba sest ryte butu pats tas.. visvien ovuliuos tik koki sekmadieni speju.. tai jau bus folis apie 18-20 mm, o kitas 16 mm.. man visai normaliai butu..

Gydytoja šiaip norėjo kad trečiadienį ryte susileisčiau (pirmadienį matavom folius), bet maniškis šįryt į komandiruotę išskrido, tai ji pasakė kad leisčiausi antradienį ryte. Tai nežinau, ar per anksti visgi susileidau ar šiaip akmenis, o ne folius auginu, bet panašu, kad nesprogo
Atsakyti
Triosss, as tai leisciausi sestadieni. Bet cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
tuomet leisiuosi sestadieni.. ax.gif gal netycia abu jau bus tinkami blush2.gif

mergaites, kur Vilniuje Ovitrelle galima rasti.. eurovastines neturi, tilto gatveje esanti vaistine geguze nedirba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 10, 11:59)
tuomet leisiuosi sestadieni..  ax.gif  gal netycia abu jau bus tinkami  blush2.gif

mergaites, kur Vilniuje Ovitrelle galima rasti.. eurovastines neturi, tilto gatveje esanti vaistine geguze nedirba  doh.gif

Matai, siaip folikulai vidutiniskai paauga 1-2 mm, tai rytoj dar gali buti ankstoka mirksiukas.gif

Nueik i VK, ten manau tikrai tures mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 10, 11:01)
Matai, siaip folikulai vidutiniskai paauga 1-2 mm, tai rytoj dar gali buti ankstoka  mirksiukas.gif

Nueik i VK, ten manau tikrai tures  mirksiukas.gif

skambinausi, sake ten tik pacientams parduoda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 10, 12:06)
skambinausi, sake ten tik pacientams parduoda  doh.gif

Nu tai koks jiems skirtumas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 10, 11:08)
Nu tai koks jiems skirtumas  doh.gif

nu va.. turbut yra doh.gif
camelios neturi, eurovaistines neturi, dar i norfos vaistines reiks skambintis.. doh.gif
Papildyta:
kosmaras.. norfos net ir pregnylio neturi.. na ka sikart teks leistis pregnyli..
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 10, 11:20)
Kristina> as kovo 6-ta savo noru guliausi laparoskopijai-histeroskopijai, po jos nebesistimuliavau ir absoliuciai jokiu vaistu negeriau, gine liepe leist organizmui savaime naturaliai veikt. Antras menuo po lap, ir leliukas kibo. Aisku, as dar nesidziaugiu, dar tik 5-ta savaitele eina, HCG mazas, vos 308, bet faktas, kad kibo naturaliai, be vaistu foliams auginti, be sprogduku. Naturalus ciklas buvo. Tikrai tikiu, kad cia laparoskopijos deka.
Musiske gine pritare operacijai, sake didelis procentas per pirmus menesius po jos pastoja naturaliai.
Ramune is cia irgi pastojo po laparoskopijos greit
Labas rytukas  4u.gif

QUOTE(Ramune! @ 2012 05 10, 11:22)
O tu nebijok tos lap, labai daug merginu iskart pastoja po jos  4u.gif  Del kiausintakiu pratekamumo dar gali pasidaryti gimdos nuotrauka, bet vis delto lap veiksmingiau.

Aš ne todėl, kad bijočiau.. blush2.gif Visai noriu aš tos operacijos.. Tiesiog mano ginė pasakė, kad apie lap bus galima galvoti, kai nepadės stimuliacijos.. Bet tada man kilo tokia mintis, ar prasminga stimuliuotis nežinant, gal tie spermiukai net neturi galimybės atplaukt iki tų mano subrendusių kiaušialąsčių.. g.gif
Papildyta:

tuomet leisiuosi sestadieni..  ax.gif  gal netycia abu jau bus tinkami  blush2.gif

mergaites, kur Vilniuje Ovitrelle galima rasti.. eurovastines neturi, tilto gatveje esanti vaistine geguze nedirba  doh.gif

Aš pirkau prie klinikos, kurioje lankausi. Savanorių pr. Tik kaip dabar ta vaistinė vadinos.. g.gif Lyg ir "Mano vaistinė"...
Papildyta:
QUOTE(Kristina_999 @ 2012 05 10, 12:41)
Aš pirkau prie klinikos, kurioje lankausi. Savanorių pr. Tik kaip dabar ta vaistinė vadinos..  g.gif  Lyg ir "Mano vaistinė"...

Internete randu "Vingio vaistinė" Savanorių pr. 11. Tai greičiausiai čia bus ta pati, nes klinika tai 11E, o ten visai šalia buvo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristina_999: 10 gegužės 2012 - 11:39

Aš neseniai pirkau Žalgirio eurovaistinėj, ten kur maxima šalia yra eurovaistinė
Atsakyti