Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacija>>

Labas rytas mergaites, mirksiukas.gif

na prisiduokit II belaukiancios lotuliukas.gif smile.gif

o man vakar apie pora trejeta valandu dure kairiame sone.. speju kiausideje.. gal O ivyko, arba bent jau arteja.. blush2.gif
kazin po teigiamo O testo per 7 val. turbut nelabai realu, kad O ivyktu.. nes testuke raso po 24 -36 val.

Atsakyti
Labu rytu 4u.gif

Arba mano termometras grybą pjauna, arba mano folikulai kieti kaip akmenys biggrin.gif Vakar vakare kaip ir turėjo sprogti, požymių ar skausmelių jokių nejaučiau tik gleivės buvo lyg ir tinkamos. Bet šįryt tempa nejuda iš vietos - 36,5 doh.gif Juk jei vakar buvo O, tai būtų tikrai pakilę.
Nusipirksiu šiandien naują termometrą, ryt žiūrėsiu ką rodys
Papildyta:
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 10, 07:58)
Labas rytas mergaites,  mirksiukas.gif

na prisiduokit II belaukiancios  lotuliukas.gif  smile.gif
o man vakar apie pora trejeta valandu dure kairiame sone.. speju kiausideje.. gal O ivyko, arba bent jau arteja..  blush2.gif 
kazin po teigiamo O testo per 7 val. turbut nelabai realu, kad O ivyktu.. nes testuke raso po 24 -36 val.

O aš manyčiau, kad gali įvykti po 7 val. g.gif
Atsakyti
labas rytas...
pusniuke kaip Tu?
,man jau turbut tuoj pramus,nes maudzia labai ir jau pasipuosiau graziais spuogeliais ant veodo:D
Triosss manau,kad gali buti,kad O tave aplanke.
Atsakyti
Labas rytas,

QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 10, 07:58)
Labas rytas mergaites,  mirksiukas.gif

na prisiduokit II belaukiancios  lotuliukas.gif  smile.gif
o man vakar apie pora trejeta valandu dure kairiame sone.. speju kiausideje.. gal O ivyko, arba bent jau arteja..  blush2.gif 

Triosss, kaip faina 4u.gif 4u.gif 4u.gif vos tik pradejai gerti closta ir jau O arteja bigsmile.gif Tikiuosi si stimuliacija Tau bus lemtinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diukute @ 2012 05 10, 08:54)
labas rytas...
pusniuke kaip Tu?
,man jau turbut tuoj pramus,nes maudzia labai ir jau pasipuosiau graziais spuogeliais ant veodo:D
Triosss manau,kad gali buti,kad O tave aplanke.

Man šįryt BT nubrėžė O kreivę, tik ne gegužės 6d, kaip sakiau, o 7d. Viskas vadinasi gerai, tik vakar savijauta mano ne kokia, skauda gerklę, galva plyšta ir vakar kaulus laužyt pradėjo, nors temperatūros kaip ir neturiu. Gulėjau vakar kaip lapas, ir ND liko neatlikti, bet gal viskas baigsis gerai smile.gif
Merginos, o kaip man dabar geriausia daryti dėl dupho: pirmadienį, 21cd planuoju eit prg tyrimą pasidaryt. Tai ar man iki pirmadienio negert dupho ir palaukt rezultatų, ar jei pradėsiu gert anksčiau, neįtakos prg atsakymų? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pusniuke: 10 gegužės 2012 - 09:25
Merginos, aš ką tik pasiskaičiau, kad pregnyl yra stipresnis sprogtukas nei ovitrelle. Ar čia teisybė?
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2012 05 10, 10:25)
Man šįryt BT nubrėžė O kreivę, tik ne gegužės 6d, kaip sakiau, o 7d. Viskas vadinasi gerai, tik vakar savijauta mano ne kokia, skauda gerklę, galva plyšta ir vakar kaulus laužyt pradėjo, nors temperatūros kaip ir neturiu. Gulėjau vakar kaip lapas, ir ND liko neatlikti, bet gal viskas baigsis gerai smile.gif
Merginos, o kaip man dabar geriausia daryti dėl dupho: pirmadienį, 21cd planuoju eit prg tyrimą pasidaryt. Tai ar man iki pirmadienio negert dupho ir palaukt rezultatų, ar jei pradėsiu gert anksčiau, neįtakos prg atsakymų? g.gif

Jei nori tikru PRG skaiciuku, tai Dupho nereiketu gerti. Nes jei pradesi gerti anksciau, tai PRG tyrimo daryti neverta. Kadangi mano atsakymai buvo tik po 3 dienu, tai nuleidus krauja, as iskart pradejau gerti Dupha.
Papildyta:
QUOTE(vanilla_ice @ 2012 05 10, 10:47)
Merginos, aš ką tik pasiskaičiau, kad pregnyl yra stipresnis sprogtukas nei ovitrelle. Ar čia teisybė?

Gal ir taip, bet man jo niekada nera skyre.
Atsakyti
Merginos, o kuri nors iš jūsų yra tyrusis kiaušintakių praeinamumą? Aš kai gydytojai užsiminiau, tai ji man pasakė kažką, kad čia vis dėlto operacija ir daroma tik paskutinėj vietoj.. Bet nejaugi laparoskopija vienintelis būdas??? Aš taip norėčiau išsitirt.. Gal geriu tuos hormonus visai be reikalo, o ir švaistau pinigus bei brangų laiką... verysad.gif
Atsakyti
na, o as is po gines..
turiu du folikulus abejose kiausidese.. kairej 14mm, desinej 10 mm.. gleivine 12 mm.. sako dar vienas folis jau gali buti ovuliaves.. doh.gif kada man geriau leisti sprogduka? ryt ar poryt?

dar siandien vel pasidariau OT, tai abi juosteles paliko vienodo ryskumo ne kaip vakar.. g.gif

beje ovitrelis deficitu tapo.. tai to prispirta suzinojau, kad PREGNYL pigiau kainuoja.. ar gali buti? man Eurovaistineje sake trisdesimt keli litai.. gal susipainiojo.. ryt vaziuosiu pirkti, nes siandien dar nebuvo atveze..

QUOTE(Ramune! @ 2012 05 10, 08:59)
Labas rytas,
Triosss, kaip faina  4u.gif  4u.gif  4u.gif  vos tik pradejai gerti closta ir jau O arteja  bigsmile.gif  Tikiuosi si stimuliacija Tau bus lemtinga  4u.gif

na zinai kai per cikla isgerta 15 tableciu doh.gif

QUOTE(vanilla_ice @ 2012 05 10, 09:47)

net nzn.. kazkaip visad Ovitreli skirdavo, bet dabar jo negaunu, ryt pirksiu PRegnyl'i
Atsakyti
Aš esu naudojus ir pregnyl ir Ovitrelį, man labiau patiko Ovitrelis, papraščiau susileisti, nes pregnylį reikia pasidaryti iš miltelių ir tirpalo. Pregnyl yra 5000 TV (čia kažkokia koncentracija), o Ovitrelis atitinka 6500 TV, tai kaip ir stipresnis, gal ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristina_999 @ 2012 05 10, 09:51)
Merginos, o kuri nors iš jūsų yra tyrusis kiaušintakių praeinamumą? Aš kai gydytojai užsiminiau, tai ji man pasakė kažką, kad čia vis dėlto operacija ir daroma tik paskutinėj vietoj.. Bet nejaugi laparoskopija vienintelis būdas??? Aš taip norėčiau išsitirt.. Gal geriu tuos hormonus visai be reikalo, o ir švaistau pinigus bei brangų laiką... verysad.gif

Šiaip LAP yra daug tikslesnis dalykas visą mūsų reprodukcinę sistemą įvertinti, bet jeigu nenori iškart operacijos tai pabandyk pasidaryti gimdos nuotrauką, jis parodo kiaušintakių pratekamumą būtent mirksiukas.gif
Atsakyti
Kristina> as kovo 6-ta savo noru guliausi laparoskopijai-histeroskopijai, po jos nebesistimuliavau ir absoliuciai jokiu vaistu negeriau, gine liepe leist organizmui savaime naturaliai veikt. Antras menuo po lap, ir leliukas kibo. Aisku, as dar nesidziaugiu, dar tik 5-ta savaitele eina, HCG mazas, vos 308, bet faktas, kad kibo naturaliai, be vaistu foliams auginti, be sprogduku. Naturalus ciklas buvo. Tikrai tikiu, kad cia laparoskopijos deka.
Musiske gine pritare operacijai, sake didelis procentas per pirmus menesius po jos pastoja naturaliai.
Ramune is cia irgi pastojo po laparoskopijos greit

Labas rytukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina_999 @ 2012 05 10, 10:51)

O tu nebijok tos lap, labai daug merginu iskart pastoja po jos 4u.gif Del kiausintakiu pratekamumo dar gali pasidaryti gimdos nuotrauka, bet vis delto lap veiksmingiau.
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 10, 10:55)
na, o as is po gines..
turiu du folikulus abejose kiausidese.. kairej 14mm, desinej 10 mm.. gleivine 12 mm.. sako dar vienas folis jau gali buti ovuliaves..  doh.gif  kada man geriau leisti sprogduka? ryt ar poryt?

dar siandien vel pasidariau OT, tai abi juosteles paliko vienodo ryskumo ne kaip vakar..  g.gif

beje ovitrelis deficitu tapo.. tai to prispirta suzinojau, kad PREGNYL pigiau kainuoja.. ar gali buti? man Eurovaistineje sake trisdesimt keli litai.. gal susipainiojo.. ryt vaziuosiu pirkti, nes siandien dar nebuvo atveze..
na zinai kai per cikla isgerta 15 tableciu  doh.gif
net nzn.. kazkaip visad Ovitreli skirdavo, bet dabar jo negaunu, ryt pirksiu PRegnyl'i

thumbup.gif labai geras derliukas wub.gif jau dabar negali nepasisekti 4u.gif o tau nesake, kada sprogdukus susileisti?
Atsakyti