QUOTE(pusniuke @ 2012 05 09, 09:24)
Labas rytas, prisiduodu
šiandien yra 16cd, kelinta DPO - neįsivaizduoju. Sprogdukai buvo šeštadienį vakare. BT po truputį kyla, bet dar O kreivės grafikas nenubrėžė. Galvojau, kad O vyko 05.06, bet man kažkaip keista, kodėl BT dar kreivės nebrėžia
įkelt nemoku
As irgi galvoju, kad dar nubres
QUOTE(vanilla_ice @ 2012 05 09, 10:13)
Sveikos
Jungiuosi prie jūsų. Pirmadienį buvau pas gydytoją su savo tyrimais. Viskas kaip ir normoje, vyras irgi normoje. Tuo metu buvo 15 c.d. folikulai buvo du, vienas 15,5 mm, kitas 13,5 mm. Sakė jei nebijau dvynukų, galim šį mėnesį sprogdinti folikulus
tai vakar ryte susileidau sprogtuką, šiandien vakare turėtų įvykti ovuliacija (su ja pas mane yra didžiausios problemos - įtariu kad natūral nesprogsta folikulai).
Dabar man klausimas: ar yra atveju, kad susileidus sprogtuką vistiek folikulai nesprogsta? Nes šiuo metu nejaučių jokių požymių, kad sprogtų kas nors. O ryte BT buvo 36,5 (maža lyginant su kitais ciklais)
O kuo stimuliavaisi? Padirbekit, kol vyras neisvyko. Jei O ir neivyks siandien, tai ND tikrai ne pro sali bus, juk spermiukai ilgai isgyvena. Siaip ar taip, artimiausiu metu turetu buti O.
QUOTE(Geida @ 2012 05 09, 11:19)
Sveikos
Na pradedėjau ir aš nuo vakar savo ciklą, šį kartą geriu dexamethasoną ir po 2 tabletes closto, žiūrėsim, kas čia bus...gydytoja liepė kokią 7-9 cd atbėgti pažiūrėti, ar kas nors vyksta, jei ne, tai skirs tada kitų vaistų...
tos mergaitės, kurios geria clostobegyt po 2 tabletes, tai iškart dvi išgeriate ar į dieną du kartus, kažkaip nepasiklausiau gydytojos
?
Man irgi buvo kiles toks klausimas, tai as paklausiau gines. Sake ryte ir vakare gerti. Nors kitoms liepia iskart abi. Tai cia neaisku kaip geriau. Bet manau ir taip, ir taip rezultatas panasus.
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 09, 11:36)
man recepte irasyta, kad iskart.. 1 kart dienoje po dvi tabletes
Papildyta:
pasidariau siandien dar viena OT (vakar 2 buvau nusipirkus), tai siandien zinokit testine juostele rodo ryskesne, nei kontroline.. siandien 2 diena po closto nebegerimo.. tai gal tikrai jau O arteja..
p.s. spalvos realiai daug ryskenes raudonu bruksneliu, bet nufotkinti nemoku normaliai
Tikekimes, kad bent antra karta stimuliuotas ciklas pavyks