Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacija>>

QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 08, 17:19)
Kadangi mano smegenai visgi eina is paskos per 100 sviesmeciu, siandien vietoj PRG Jolsanoj paprasiau padaryti Prolaktino tyrima, gerai, kad paskambino ir pataise mane, tai paklause ar skambint i laboratorija ir paprasyti padaryti ir Progesterona. Taigi, neplanauotai vietoj dvieju hormonu, turiu net 3-ieju hormonu atsakymus.
Prolaktinas 32,01
Progesteronas 41,79 ( buvo 0,491 )
HCG 308,7  ( pries 5 dienas buvo 23,7 )

Kol kas naujienos i geraja puse, geguzes 15 vaziuoju jau ant kedes apziurai.

Superinės naujienos clap.gif Tikrai tikiu, kad šį kartą šventė aplankė jūsų šeimą wub.gif

Tai dabar išduok paslaptį, ką šį mėnesį darėt kitaip, kad pasisekė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 08, 17:19)
Kadangi mano smegenai visgi eina is paskos per 100 sviesmeciu, siandien vietoj PRG Jolsanoj paprasiau padaryti Prolaktino tyrima, gerai, kad paskambino ir pataise mane, tai paklause ar skambint i laboratorija ir paprasyti padaryti ir Progesterona. Taigi, neplanauotai vietoj dvieju hormonu, turiu net 3-ieju hormonu atsakymus.
Prolaktinas 32,01

Orhiduk wub.gif wub.gif wub.gif

O as siandien sulaukiau savo mmm ir po metu laiko turiu vel 28 d cikla, o galvojau jau kad taip ir liks tik 24 d:) na ka o as pas gine lekiu smile.gif
orhiduk nu super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2012 05 08, 17:22)
Superinės naujienos clap.gif Tikrai tikiu, kad šį kartą šventė aplankė jūsų šeimą wub.gif

Tai dabar išduok paslaptį, ką šį mėnesį darėt kitaip, kad pasisekė smile.gif

Ka darem? Negeriam mes seimoj, bet kaip tik vyko renginys ir mano negeriantis vyras 3 paras baliavojo ir net ruke blink.gif nors neruko jau 2 metai. As pirma karta gyvenime susirgau lupos pusleline, nors niekad nesu tos bjaurasties turejusi. Matomai abudu su vyru gerokai nusilpninom organizmus, jis pabaliavojes ir parukes, o mano pusleline, kosulys, sloga didziule, susalau per rengini. Ir vaisingumo akmuo turbut Lopaiciuose. Viskas. As pas gine nebuvau nuo laparoskopijos, kai kovo 15 diena istrauke siulus. Todel nezinau nei kiek foliu buvo, nei kada ovuliavosi, nei kokio storio gimdos gleivine buvo.
Bet visgi didziausias aciu laparoskopijai, tikiu, kad padejo butent ji. Ir stimuliacijos gal kazkiek sudrebino organizma.
Atsakyti
superines naujienos, pagaliau ledai pralauzti ir pas mus skirelyje...ech thumbup.gif
Atsakyti
As dar nesidziaugiu, nes visko gali buti, su nesivystanciu irgi HCG auga, kai gemaline puslyte yra tuscia....
Jei jau teks pamatyti sirdute, tada trupuciuka patikesiu, kad gal pavyko, o kol kas ramiai reaguoju, nes kai jau karta teko nusivilti, nebesinori per daug dziaugtis
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 08, 16:19)
Prolaktinas 32,01

kaip puiku thumbup.gif tylus sveikinimai ir lauksim sirdutes mirksiukas.gif
Atsakyti
Jautruole, sekmes darbuose! Man irgi reiketu gelytes persodinti, bet... biggrin.gif
Meskute 4u.gif tikekimes sis ciklas bus sekmingesnis! Kartu pradejom mirksiukas.gif
Orchiduke, nu nerealios zinios siandien wub.gif suzinojau, kad dar viena mergyte is kitos temutes laukiasi dvynuku po IVF wub.gif
Atsakyti
Orhiduke, sveikinimai! bigsmile.gif Dekoti nereikia 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 08, 16:56)
Jautruole, sekmes darbuose! Man irgi reiketu gelytes persodinti, bet...  biggrin.gif
Meskute  4u.gif tikekimes sis ciklas bus sekmingesnis! Kartu pradejom  mirksiukas.gif
Orchiduke, nu nerealios zinios siandien  wub.gif suzinojau, kad dar viena mergyte is kitos temutes laukiasi dvynuku po IVF  wub.gif

Mergytes, ir mane iskaiciuokit biggrin.gif As irgi nauja cikla pradejau geguzes 3 smile.gif 15 diena leksiu pas gine ziureti, kas si karta naturaliai auga smile.gif Ir namu darbus jau pradesiu intensyviai ax.gif As tik siandien suzinojau, kad mano gine dirba 2 dienas per savaite tik, gerai, kad pataikiau su ciklu ant jos darbo grafiko biggrin.gif Bet idomu, kaip butu kita karta, jeigu man butent reiketu ateiti tada, kai ji nedirba... g.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 08, 17:37)
As dar nesidziaugiu, nes visko gali buti, su nesivystanciu irgi HCG auga, kai gemaline puslyte yra tuscia....
Jei jau teks pamatyti sirdute, tada trupuciuka patikesiu, kad gal pavyko, o kol kas ramiai reaguoju, nes kai jau karta teko nusivilti, nebesinori per daug dziaugtis

linkiu, kad viskas butu gerai ir labai gerai 4u.gif
as savaitgali buvau pas gydytoja, tai jau mate gemaline puslyte, sake ateiti po 2 savaiciu, tikiuosi ji nebus tuscia schmoll.gif labai bijau, nes buvo pradeje rudai teplioti ir gydytojas sake 20% galimybe persileisti. tai dabar lovos rezimas pas mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diukute @ 2012 05 08, 17:34)
superines naujienos, pagaliau ledai pralauzti ir pas mus skirelyje...ech thumbup.gif

Diukute, matau iš Kauno esi. Pas kokią gydytoją lankaisi?
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2012 05 08, 19:40)
Diukute, matau iš Kauno esi. Pas kokią gydytoją lankaisi?

pas Z.Z. ax.gif
Ramune kalbi gal apie mergaite is skyrelio" nesulaukiancios daugiau nei metus"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diukute: 08 gegužės 2012 - 18:56
Orchiduke, tai kiek mazdaug Tau dabar DPO? Kaip manai PRG dareisi pries O ar jau po g.gif ?
Atsakyti