Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacija>>

QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 08, 14:12)
reiks kitus pabandyti, o kur yra ju pirkti? g.gif

Pas mane ju kazkiek liko, nes buvau 50 pirkusi. Jei nori, galiu atsiusti tau juos.
Papildyta:
QUOTE(lioniukė @ 2012 05 08, 15:01)
[labas merginos, planuojancios nestuke.gif mes irgi planuojam, stimuliacija darem si cikla, nuo 2 cd "clost" po to "10 cd ziurint echo jau buvo matyti vedantis folikulas, tai liepe 11 cd sprogduka susileisti, bet sona skaustena dar siandien, o siandien jau 15 cd, ryt gerti jau turiu "dufaston"bet nezinau ar galejo taip buti kad nuo tu vaistu nesusprogo folikulas ar buvo kam kazkas panasaus g.gif aciu uz ats 4u.gif

Cia turbut tik gine uztikrintai galetu pasakyti pasiziurejusi echo arba gal PRG tyrimas g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 08, 14:11)
Pas mane ju kazkiek liko, nes buvau 50 pirkusi. Jei nori, galiu atsiusti tau juos.

Dekui, kad pasiulei.. bet net nzn ar verta.. nes penkt eisiu pas gine ziuresim ar isvis kas isaugo.. po sio ciklo darysim pertrauka.. nes jau reik ruostis darbelin.. pradesim nebent rudeni planuotis..
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 08, 15:14)
Dekui, kad pasiulei.. bet net nzn ar verta.. nes penkt eisiu pas gine ziuresim ar isvis kas isaugo.. po sio ciklo darysim pertrauka.. nes jau reik ruostis darbelin.. pradesim nebent rudeni planuotis..

kaip gaila... o gal neplanuotai uzkibs ax.gif netyciukas lotuliukas.gif
Bet jei reikes, tai zinok, kad turiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 08, 14:16)
kaip gaila... o gal neplanuotai uzkibs  ax.gif  netyciukas  lotuliukas.gif
Bet jei reikes, tai zinok, kad turiu  mirksiukas.gif

ziuresim.. turbut dar nelaikas, jei nekimba.. bet musu skyrelio nepaliksiu, o gal gi susigundysiu.. blush2.gif tikiuosi aisku, kad Jus ji paliksite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 08, 15:19)
ziuresim.. turbut dar nelaikas, jei nekimba.. bet musu skyrelio nepaliksiu, o gal gi susigundysiu..  blush2.gif  tikiuosi aisku, kad Jus ji paliksite  mirksiukas.gif

Butu geriausia, jei tokiu problemu isvis nebutu. Bet yra, todel gerai, kad esame kartu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 08, 14:21)
Butu geriausia, jei tokiu problemu isvis nebutu. Bet yra, todel gerai, kad esame kartu  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Orchiduke> ku ku, laukiam žinių, nekankink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 05 08, 15:31)
Orchiduke> ku ku, laukiam žinių, nekankink 4u.gif

Oi tikrai, kaip greitai laikas eina smile.gif Kur tu dingai su gerom ziniom? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 08, 13:25)
Saunuole, as tikiu, kad viskas bus gerai. Nezinau, turiu tokia nuojauta  mirksiukas.gif

mano nuojauta irgi ta pati sako 4u.gif
Atsakyti
Na, naujienų nebesulauksiu iš Orchidukės, baigiasi darbo dienelė, lekiu namo, iki rytojaus mirksiukas.gif Gero vakaro visoms!!!
P.S. O man nusimato nelengvas darbas-reikia persodinti gėles, niekaip neprisiruošiu, bet šiandien vyras nupirko žemių, tai teks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 08, 12:32)
Labukas, mes vakar su vyru irgi perkalbejom, kad nelabai galai sueina. Pora kartu Akropolyje girdejom, kaip per garsiakalbius pranesinejo, kad pasiklydes vaikas, bet duru niekas neuzdare, prie ju net nestovejo jokie apsauginiai.
Nelabai itiketina istorija.
Pas mane anekdotai kol kas vyksta. Ketvirtadieni HCG 23,75
Sestadieni mazytis rausvas lasiukas patepimo ir stop, svaru iki siandien. Trecia para 3 val nakties einu i tualeta, ko niekad nebuna, si ryta vemiau 7 val tulike, KLP Senukuose einant vos nesusmukau, uztemo akyse, vyras spejo suciupti. Pridaviau HCG ir PRG tyrimus Jolsanoje siandien, vaistus grazinau.
Pagal kalendoriuka pas mane taip:
Balandzio 1 d  vos patepe rausvai
2,3,4 dienomis- svaru
5 diena prasidejo mmmm
geguzes 5 d pasirode rausvas lasiukas tepimo, net ne kraujo, bet as jau pagalvojau, kad pramuse mmm
iki sios minutes tebera svaru, grazu, tik jauciuosi kaip su maisu per galva gavus, vis silpna, bloga ir istisinis pykinimas

Tai pati geriausia naujiena šiandien thumbup.gif tai tikrų tikriausi nestuke.gif požymiai. O kol kas tu nestuke.gif ir mes visos laukiam tavo skaičiukų smile.gif
Atsakyti
Kadangi mano smegenai visgi eina is paskos per 100 sviesmeciu, siandien vietoj PRG Jolsanoj paprasiau padaryti Prolaktino tyrima, gerai, kad paskambino ir pataise mane, tai paklause ar skambint i laboratorija ir paprasyti padaryti ir Progesterona. Taigi, neplanauotai vietoj dvieju hormonu, turiu net 3-ieju hormonu atsakymus.
Prolaktinas 32,01
Progesteronas 41,79 ( buvo 0,491 )
HCG 308,7 ( pries 5 dienas buvo 23,7 )

Kol kas naujienos i geraja puse, geguzes 15 vaziuoju jau ant kedes apziurai.
Atsakyti