Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacija>>

QUOTE(Kristina_999 @ 2012 05 08, 09:17)
Prasidėjo mėnesinės.. sad.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif

Orchiduke, laikom kumstukus mirksiukas.gif tikiu, kad viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 08, 13:18)
degtuku galvutes dydzio svelniai rozines spalvos lasiukas. Bet as toki pamaciusi keliu valandu laikotarpyje visada sulaukdavau mmm. Del to ramia sazine parasiau, kad mmm atejo. O dabar matau, kad pamelavau  doh.gif
Todel pasakau, mmm kol kas nera  smile.gif
1,5 val ir viskas jau bus aisku kas ir kaip  smile.gif
Nuo vakar pasididinau dufo doze ir jau vakar geriau 3 tabletes, siandien jau irgi 2 isgeriau.

Saunuole, as tikiu, kad viskas bus gerai. Nezinau, turiu tokia nuojauta mirksiukas.gif
Atsakyti
o as kvaisa siandien nusipirkau OT.. galvoju, gal visgi neigiama parodys.. bet kur Tau vel teigiamas.. smile.gif amzina ovuliacija
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 08, 14:30)
o as kvaisa siandien nusipirkau OT.. galvoju, gal visgi neigiama parodys.. bet kur Tau vel teigiamas.. smile.gif amzina ovuliacija

o nenori kito jautrumo testa pasidaryt ar jau isbanzius keliou jautrumu ir vis rodo O?
Atsakyti
QUOTE(diukute @ 2012 05 08, 12:33)
o nenori kito jautrumo testa pasidaryt ar jau isbanzius keliou jautrumu ir vis rodo O?

ne nebandziau.. perku Eurovastineje.. ten jie labai nejautrus.. 40-tiniai berods.. net nzn.. ne man tie testai turbut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 08, 13:30)

Tu vis tiek nerimsti su tais OT biggrin.gif matyt ir tau LH grybauja...
Papildyta:
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 08, 13:39)
ne nebandziau.. perku Eurovastineje.. ten jie labai nejautrus.. 40-tiniai berods.. net nzn.. ne man tie testai turbut  doh.gif

Jei nejautrus ir vis tiek rodo O, tai turbut su hormonais kazkas negerai
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 08, 12:42)
Tu vis tiek nerimsti su tais OT  biggrin.gif  matyt ir tau LH grybauja...
Papildyta:

Jei nejautrus ir vis tiek rodo O, tai turbut su hormonais kazkas negerai

kai dariausi pries pora menesiu tyrima LH buvo normoje doh.gif nebent kazkaip vaistukai itakoja LH hormona.. niekad su juo problemu nebuvo..

as nerimstu.. lotuliukas.gif bet jau aprimsiu tuoj..
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 08, 14:43)
kai dariausi pries pora menesiu tyrima LH buvo normoje  doh.gif  nebent kazkaip vaistukai itakoja LH hormona.. niekad su juo problemu nebuvo..

as nerimstu..  lotuliukas.gif  bet jau aprimsiu tuoj..

as esu bandzius 20iu man lyg ir tiko g.gif nors pas mane LH labai didelis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(diukute @ 2012 05 08, 13:08)
as esu bandzius 20iu man lyg ir tiko g.gif nors pas mane LH labai didelis rolleyes.gif

reiks kitus pabandyti, o kur yra ju pirkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 08, 15:12)
reiks kitus pabandyti, o kur yra ju pirkti? g.gif

as pirkau is mergaites planuojanciu skirelyje, zvilgtelk,gal dar pardavineja:)
Atsakyti
[labas merginos, planuojancios nestuke.gif mes irgi planuojam, stimuliacija darem si cikla, nuo 2 cd "clost" po to "10 cd ziurint echo jau buvo matyti vedantis folikulas, tai liepe 11 cd sprogduka susileisti, bet sona skaustena dar siandien, o siandien jau 15 cd, ryt gerti jau turiu "dufaston"bet nezinau ar galejo taip buti kad nuo tu vaistu nesusprogo folikulas ar buvo kam kazkas panasaus g.gif aciu uz ats 4u.gif
Atsakyti
Orchiduke, kokios naujienos?
Atsakyti