QUOTE(Kolapse @ 2012 05 08, 11:01)
man tai ta akropolio istorija realiai nesuvokiama. visu pirma, jei mama nusisuko vos sekundei, tai po sekundes atsisukus turejo pamatyti, kad kazkas nesasi vaika, na, nebent vagisiai sviesos greiciu bego. o ir mergaite butu pradejusi verkti ar dar ka nors, gal vis gi ta mama ne sekundei nepriziurejo savo vaiko. dar su tais duru uzdarymais - visada, kai budavau akropolyje, pranesdavo, kad pasimete vaikas per garsiakalbius, duru tikrai niekas neuzdarydavo. juolab, jei vagisiai sviesos greiciu bego, tai jau butu issinese ta mergaite iki kol mama nubegtu pas apsauga o dar tas plauku skutimas tualete - juk tualete laukia zmones ir suprastu, kad kazkas ne taip darosi (ai, pamirsau, kad lietuviai abejingi viskam). o ir ziniasklaida butu apie ta ivyki sviesos greiciu parasiusiu. dar ne apie tokius ivykius per minute suzino, o cia eme ir nesuzinojo.
gal as cia ne i tema visai, bet man viskas neitikinamai atrodo.
geros dienos visoms
gal as cia ne i tema visai, bet man viskas neitikinamai atrodo.
geros dienos visoms
Kad reikia saugoti vaikus, tai taip, be jokiu kalbu. Bet as irgi nepatikejau sia istorija Man tai nerealu, gal kazkokia moterele prisigalvojo ir papasakojo. Sorry, bet netikiu...