Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacija>>

QUOTE(Kolapse @ 2012 05 08, 11:01)
man tai ta akropolio istorija realiai nesuvokiama. visu pirma, jei mama nusisuko vos sekundei, tai po sekundes atsisukus turejo pamatyti, kad kazkas nesasi vaika, na, nebent vagisiai sviesos greiciu bego. o ir mergaite butu pradejusi verkti ar dar ka nors, gal vis gi ta mama ne sekundei nepriziurejo savo vaiko. dar su tais duru uzdarymais - visada, kai budavau akropolyje, pranesdavo, kad pasimete vaikas per garsiakalbius, duru tikrai niekas neuzdarydavo. juolab, jei vagisiai sviesos greiciu bego, tai jau butu issinese ta mergaite iki kol mama nubegtu pas apsauga smile.gif o dar tas plauku skutimas tualete - juk tualete laukia zmones ir suprastu, kad kazkas ne taip darosi (ai, pamirsau, kad lietuviai abejingi viskam). o ir ziniasklaida butu apie ta ivyki sviesos greiciu parasiusiu. dar ne apie tokius ivykius per minute suzino, o cia eme ir nesuzinojo.
gal as cia ne i tema visai, bet man viskas neitikinamai atrodo.
geros dienos visoms  4u.gif

Kad reikia saugoti vaikus, tai taip, be jokiu kalbu. Bet as irgi nepatikejau sia istorija schmoll.gif Man tai nerealu, gal kazkokia moterele prisigalvojo ir papasakojo. Sorry, bet netikiu...
Atsakyti
jau toki ivki tikrai turejo ziniasklaida uzfiksuoti smile.gif nesam, kad niekas niekam nepranese biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 05 08, 11:33)
Kad mama nusisuko ilgiau, sutinku ir aš. Kartais parduotuvėse toookių dalykų prisižiūriu, kad bloga darosi- vaikas vos paeina, mažiukas, o mamai svarbiau pasimatuoti skudurų krūvą doh.gif Pati "Stradivarius'e" kai buvau, vedžiau verkiantį mažiuką jau pas apsauginį, kai išpuolė jauniklė mama ir nepatenkinta dar man sako- ko čia panikuojat, juk girdžiu aš jį, tuoj pasimatuosiu ir būčiau pasiėmusi!!!!Viršūnė-girdi verkiantį ir ieškantį jos vaikutį, ir nieko, ramiai matuojasi sau blink.gif
Nusivesti tą vaiką galėjo apsvaiginę vaistais (sakė, taip ir buvo), bet irgi nelabai įsivaizduoju kaip aplinkiniai nepastebėjo g.gif
Vat vienintelio niekaip nesuprantu, kodėl žiniasklaida tyli? Jei jau vaiką nužudo ar išprievartauja, tada matai įvykis, o kad perspėtų tas pačias jaunikles mamas, jog būtų atsakingesnės, niekam nė į galvą schmoll.gif
Ir tai, jog tualete perrengė tą vaiką ir nuskuto, tikiu, juk jei apsimetė tėvu ir nešė atseit snaudžiantį vaiką "sysiuko", niekas nepagalvojo blogai g.gif
Žodžiu, išvada viena- reikia saugoti vaikus kaip savo akį 4u.gif

as sutinku, kad reikia saugoti 4u.gif kad ir i svecius kur nuvaziuojam ir yra mazas vaikas vos vaikstantis, tai as negaliu jo nepriziureti biggrin.gif atrodo mama iki virtuves nueina, kas cia tokio, bet o jeigu kas atsitiks tuo metu, tai visada sekioju visur, o apie parduotuves tai net nekalbu, is ranku niekur nepaleisciau, o jei jau taip blogai butu, vaikas nenuorama, tai is vis neiciau niekur, arba rasciau kas gali pabuti su vaiku bent valanda smile.gif tikrai siuo atveju ziniasklaida pasisiukslino, o juk kiek mamu yra, kurios nusisuka atrodo tik sekundei g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolapse @ 2012 05 08, 10:46)
as sutinku, kad reikia saugoti  4u.gif  kad ir i svecius kur nuvaziuojam ir yra mazas vaikas vos vaikstantis, tai as negaliu jo nepriziureti biggrin.gif atrodo mama iki virtuves nueina, kas cia tokio, bet o jeigu kas atsitiks tuo metu, tai visada sekioju visur, o apie parduotuves tai net nekalbu, is ranku niekur nepaleisciau, o jei jau taip blogai butu, vaikas nenuorama, tai is vis neiciau niekur, arba rasciau kas gali pabuti su vaiku bent valanda  smile.gif  tikrai siuo atveju ziniasklaida pasisiukslino, o juk kiek mamu yra, kurios nusisuka atrodo tik sekundei  g.gif

va va butent smile.gif kazkokia cia istorija su daug klaustuku..
Atsakyti
mano tai pirma reakcija buvo - siaubas, vargse mama ir mergaite, bet paskui pradejau galvoti ir tikrai daug klaustuku atsirado g.gif arba dar gali buti, kad mergaite pasiklydo akropolyje, mama papasakojo draugei, ta drauge papasakojo savo draugei ir t.t. ir jau gavosi, kad pagrobe biggrin.gif kaip sugedes telefonas
Atsakyti
Labukas, mes vakar su vyru irgi perkalbejom, kad nelabai galai sueina. Pora kartu Akropolyje girdejom, kaip per garsiakalbius pranesinejo, kad pasiklydes vaikas, bet duru niekas neuzdare, prie ju net nestovejo jokie apsauginiai.
Nelabai itiketina istorija.

Pas mane anekdotai kol kas vyksta. Ketvirtadieni HCG 23,75
Sestadieni mazytis rausvas lasiukas patepimo ir stop, svaru iki siandien. Trecia para 3 val nakties einu i tualeta, ko niekad nebuna, si ryta vemiau 7 val tulike, KLP Senukuose einant vos nesusmukau, uztemo akyse, vyras spejo suciupti. Pridaviau HCG ir PRG tyrimus Jolsanoje siandien, vaistus grazinau.
Pagal kalendoriuka pas mane taip:
Balandzio 1 d vos patepe rausvai
2,3,4 dienomis- svaru
5 diena prasidejo mmmm
geguzes 5 d pasirode rausvas lasiukas tepimo, net ne kraujo, bet as jau pagalvojau, kad pramuse mmm
iki sios minutes tebera svaru, grazu, tik jauciuosi kaip su maisu per galva gavus, vis silpna, bloga ir istisinis pykinimas
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 08, 11:32)
Labukas, mes vakar su vyru irgi perkalbejom, kad nelabai galai sueina. Pora kartu Akropolyje girdejom, kaip per garsiakalbius pranesinejo, kad pasiklydes vaikas, bet duru niekas neuzdare, prie ju net nestovejo jokie apsauginiai.
Sestadieni mazytis rausvas lasiukas patepimo ir stop, svaru iki siandien. Trecia para 3 val nakties einu i tualeta, ko niekad nebuna, si ryta vemiau 7 val tulike, KLP Senukuose einant vos nesusmukau, uztemo akyse, vyras spejo suciupti. Pridaviau HCG ir PRG tyrimus Jolsanoje siandien, vaistus grazinau.
Balandzio 1 d  vos patepe rausvai
2,3,4 dienomis- svaru
5 diena prasidejo mmmm
geguzes 5 d pasirode rausvas lasiukas tepimo, net ne kraujo, bet as jau pagalvojau, kad pramuse mmm
iki sios minutes tebera svaru, grazu, tik jauciuosi kaip su maisu per galva gavus, vis silpna, bloga ir istisinis pykinimas

Orchiduke>laukiam HCG rezultatų, o gal žirniukas vis dėlto auga ir jam viskas bus gerai? mirksiukas.gif
Atsakyti
15 val skambinsiu, isgirsiu savo nuosprendi biggrin.gif
Labiausiai nenoreciau nesivystancio nestumo, jei augs per mazai, iskart prasysiu israsyti Citotec vaistus ir susikelsiu persileidima. Negaliu laukti menesio laiko dar, kol savaime prasides kraujavimas, tai mane pribaigtu. Jei jau neaugs HCG kaip priklauso, imsiuos si karta priemoniu iskart pati. Labai bjauru buna gyventi itampoje ir laukti kol kazkas prasides savaime. Jau geriau greiciau viska nutraukti
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 08, 12:32)
Balandzio 1 d  vos patepe rausvai
2,3,4 dienomis- svaru
5 diena prasidejo mmmm

Orchiduke, as dar turiu vilties ir laikau kumstukus 4u.gif Juk tokie pozymiai - geras zenklas 4u.gif
Atsakyti
As rami labai, visiskai nebijau 15-os val. Nebijau isgirst maziuku skaiciuku. Nuliudejom gerai ir as, ir vyras sestadieni, kai pamaciau ta rausva demele ant tualet.popieriaus. Vilciu siai minutei nededu jokiu.
Kol kas tebesam pas vyro mama namuose, MB pjauna zole kieme, lauksim 15 val, pasiskambinsiu, suzinosiu atsakymus ir iskart prasysiu sujungti su gine, ziuresiu ka sakys, gal lieps atvaziuoti iskart. Kad nereiktu po to is Plunges antra karta siandien trenktis i KLP biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 08, 13:13)
As rami labai, visiskai nebijau 15-os val. Nebijau isgirst maziuku skaiciuku. Nuliudejom gerai ir as, ir vyras sestadieni, kai pamaciau ta rausva demele ant tualet.popieriaus. Vilciu siai minutei nededu jokiu.
Kol kas tebesam pas vyro mama namuose, MB pjauna zole kieme, lauksim 15 val, pasiskambinsiu, suzinosiu atsakymus ir iskart prasysiu sujungti su gine, ziuresiu ka sakys, gal lieps atvaziuoti iskart. Kad nereiktu po to is Plunges antra karta siandien trenktis i KLP  biggrin.gif

Kai tu sakei, kad pramuse, tai as supratau, kad jau normaliai kraujuoji, o cia tik lasiukas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 08, 13:16)
Kai tu sakei, kad pramuse, tai as supratau, kad jau normaliai kraujuoji, o cia tik lasiukas  bigsmile.gif

degtuku galvutes dydzio svelniai rozines spalvos lasiukas. Bet as toki pamaciusi keliu valandu laikotarpyje visada sulaukdavau mmm. Del to ramia sazine parasiau, kad mmm atejo. O dabar matau, kad pamelavau doh.gif
Todel pasakau, mmm kol kas nera smile.gif
1,5 val ir viskas jau bus aisku kas ir kaip smile.gif
Nuo vakar pasididinau dufo doze ir jau vakar geriau 3 tabletes, siandien jau irgi 2 isgeriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <Orchiduke>: 08 gegužės 2012 - 12:20