labas rytas, grazus oras uz lango
Ramune jau matau BT 1CD?
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 07, 17:55)
Geisha, apie koki akropoli kalbi?
Labas rytas,
čia aš vakar papasakojau baisų nutikimą Klaipėdos Akropolyje, paskaitykite atgal- 17psl Norėjo pagrobti 4m. mergytę. Mane nustebino Geisha- kodėl specialiai neskelbė tokios informacijos, ko jie bijo, kad nukentės Akropolio vardas? Bet juk jie kaip tik greitai sureagavo ir surado tą mergaitę
QUOTE(Jautruolė @ 2012 05 08, 07:42)
Labas rytas,
čia aš vakar papasakojau baisų nutikimą Klaipėdos Akropolyje, paskaitykite atgal- 17psl Norėjo pagrobti 4m. mergytę. Mane nustebino Geisha- kodėl specialiai neskelbė tokios informacijos, ko jie bijo, kad nukentės Akropolio vardas? Bet juk jie kaip tik greitai sureagavo ir surado tą mergaitę
nu bet siaubas.. reik i FB istorija sia ikelti, greitai paplatins..
Tu cia vakar paredagavai zinute ir mes jos neubeuzsekeme..
QUOTE(diukute @ 2012 05 08, 08:27)
Taip... naujos viltys
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 08, 08:33)
Taip... naujos viltys
labai linkiu, kad foliukas uzaugtu toks pats geras kaip ir si karta..
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 08, 09:45)
labai linkiu, kad foliukas uzaugtu toks pats geras kaip ir si karta..
Aciu
Jauciu reikia vel pradeti dexametazona gerti Visai buvau pamirsusi jau ji.
Prasidėjo mėnesinės..
oj koks raudonumas forume pasipyle... negerai
gal dar kas nudziugins si menesi?
nu dar liko pusniuke
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 08, 09:11)
nu bet siaubas.. reik i FB istorija sia ikelti, greitai paplatins..
man tai ta akropolio istorija realiai nesuvokiama. visu pirma, jei mama nusisuko vos sekundei, tai po sekundes atsisukus turejo pamatyti, kad kazkas nesasi vaika, na, nebent vagisiai sviesos greiciu bego. o ir mergaite butu pradejusi verkti ar dar ka nors, gal vis gi ta mama ne sekundei nepriziurejo savo vaiko. dar su tais duru uzdarymais - visada, kai budavau akropolyje, pranesdavo, kad pasimete vaikas per garsiakalbius, duru tikrai niekas neuzdarydavo. juolab, jei vagisiai sviesos greiciu bego, tai jau butu issinese ta mergaite iki kol mama nubegtu pas apsauga o dar tas plauku skutimas tualete - juk tualete laukia zmones ir suprastu, kad kazkas ne taip darosi (ai, pamirsau, kad lietuviai abejingi viskam). o ir ziniasklaida butu apie ta ivyki sviesos greiciu parasiusiu. dar ne apie tokius ivykius per minute suzino, o cia eme ir nesuzinojo.
gal as cia ne i tema visai, bet man viskas neitikinamai atrodo.
geros dienos visoms
QUOTE(Kolapse @ 2012 05 08, 10:01)
man tai ta akropolio istorija realiai nesuvokiama. visu pirma, jei mama nusisuko vos sekundei, tai po sekundes atsisukus turejo pamatyti, kad kazkas nesasi vaika, na, nebent vagisiai sviesos greiciu bego. o ir mergaite butu pradejusi verkti ar dar ka nors, gal vis gi ta mama ne sekundei nepriziurejo savo vaiko. dar su tais duru uzdarymais - visada, kai budavau akropolyje, pranesdavo, kad pasimete vaikas per garsiakalbius, duru tikrai niekas neuzdarydavo. juolab, jei vagisiai sviesos greiciu bego, tai jau butu issinese ta mergaite iki kol mama nubegtu pas apsauga o dar tas plauku skutimas tualete - juk tualete laukia zmones ir suprastu, kad kazkas ne taip darosi (ai, pamirsau, kad lietuviai abejingi viskam). o ir ziniasklaida butu apie ta ivyki sviesos greiciu parasiusiu. dar ne apie tokius ivykius per minute suzino, o cia eme ir nesuzinojo.
geros dienos visoms
geros dienos visoms
Kad mama nusisuko ilgiau, sutinku ir aš. Kartais parduotuvėse toookių dalykų prisižiūriu, kad bloga darosi- vaikas vos paeina, mažiukas, o mamai svarbiau pasimatuoti skudurų krūvą Pati "Stradivarius'e" kai buvau, vedžiau verkiantį mažiuką jau pas apsauginį, kai išpuolė jauniklė mama ir nepatenkinta dar man sako- ko čia panikuojat, juk girdžiu aš jį, tuoj pasimatuosiu ir būčiau pasiėmusi!!!!Viršūnė-girdi verkiantį ir ieškantį jos vaikutį, ir nieko, ramiai matuojasi sau
Nusivesti tą vaiką galėjo apsvaiginę vaistais (sakė, taip ir buvo), bet irgi nelabai įsivaizduoju kaip aplinkiniai nepastebėjo
Vat vienintelio niekaip nesuprantu, kodėl žiniasklaida tyli? Jei jau vaiką nužudo ar išprievartauja, tada matai įvykis, o kad perspėtų tas pačias jaunikles mamas, jog būtų atsakingesnės, niekam nė į galvą
Ir tai, jog tualete perrengė tą vaiką ir nuskuto, tikiu, juk jei apsimetė tėvu ir nešė atseit snaudžiantį vaiką "sysiuko", niekas nepagalvojo blogai
Žodžiu, išvada viena- reikia saugoti vaikus kaip savo akį