Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacija>>

QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 04, 19:36)
Gine laaaabai apsidziauge, kai pasakiau jog geriu dufa. Net nezinant ar kas kibo, sako tu saunuole, kad pati pasiskyrei ji.
Bet as dar niekaip neisivaizduoju, kaip galima uzkibt su 0,491 PRG. Bet, kaip matau imanoma. Matyt dufas spejo sukelt kiek reikia.

as manau, kad Tau O ivyko veliau, nei PRG tyreisi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TrioSSS: 04 gegužės 2012 - 19:41
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 04, 20:36)
As pati kai atejau po keliu valandu i ta tema, apsiverkiau  blush2.gif
Galiu paaiskint. .

aciu orhiduk dabar su vyru galvojam jauciu mes jo neradom del to kad ta diena prasidejo ziema ir labai snigo.... matyt uzsnige buvo... bet dabar issisaugojau tavo pasakojima taip lengviau bus rasti mirksiukas.gif dar karta aciu 4u.gif
Atsakyti
Meskute, man siandien kaip ir 34 CD jau, visada ciklas buna 30 dienu.
DPO turetu buti mazdaug 18.
NT nedariau pirma karta, nes... nebetikiu as jais. Tikiu tik puodeliu, o jis brangus, todel geriau dadejus 20 lt jau pasidaryt HCG. Siaip zinojau kada vaziuoju pas gine, uz tai NT aplamai nebuvo minciu darytis jau.

Per echo vos ikisus "vibratoriu" as pamaciau juoda taskiuka gimdoje. Klausiu kas cia, sako nezinau. As jai aiskinu, kad jei tai butu mmm pradzia, butu jau apacioje, prie gimdos kaklelio, o dabar graziai gimdos viduryje kabo. Toks kaip degtuku galvyte. Sako arba cia nestumas, arba mmm prasidesiancios. Kiausidese tuscia, jokiu foliu, nic nieko. Sako palikim 50x 50 % nestumui ir mmm. Kol nera HCG. Siandien patvirtino nestuma, bet vel paliko 50x50% tikimybe, kad viskas bus gerai. Neleido nei dziaugtis, nei prisivajot.

As isejus is kabineto vyrui pasakiau, turiu 2 vaikus ir zinau kaip atrodo pirmasis taskiukas gimdoje.... jo su niekuo neina sumaisyt, o S tiesiog apsidraudzia ir labai gerai, kad nesuteikia vilciu.
Papildyta:
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 04, 20:41)
as manau, kad Tau O ivyko veliau, nei PRG tyreisi  blush2.gif

Tikrai taip gali buti, be echo as nieko nezinau, as net pagal skaiciavimus PRG dariausi 3DPO, ankstokai, o gal tai buvo aplamai iki O.

QUOTE(meskute102 @ 2012 05 04, 20:43)
aciu orhiduk dabar su vyru galvojam jauciu mes jo neradom del to kad ta diena prasidejo ziema ir labai snigo.... matyt uzsnige buvo... bet dabar issisaugojau tavo pasakojima taip lengviau bus rasti  mirksiukas.gif dar karta aciu  4u.gif

Nusileidus i pakalne prie upelio- tas akmuo vienas ir tera, jo su niekuo nesumaisysit, neimanoma, net panasaus tame parke i ta akmeni nera. As paskutini karta dabar kai buvome, ejau aplink visus akmenis isijungus tel, interneta ir skaitinedama koks akmuo yra nuo ko, kokios jo galios ir pan.
Grizus namo dar juokiaus, sakau negausiu stebuklo, bet gausiu pusles uzdegima geriausiu atveju arba gimdos uzdegima, akmuo saltas, atsalau sikna sededama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 04, 19:36)
As pati kai atejau po keliu valandu i ta tema, apsiverkiau  blush2.gif
Galiu paaiskint. Kai atvaziuosit i Lopaicius, eisit pro Vykinto akmeni takeliu gilyn i miskeli, po desine praeisit tilta ant piliakalnio, dar i prieki, kol kalniukas i desine i virsu, toliau dar statesnis kalniukas i virsu ir rodykles :
user posted image

Esit ten lik pacios didziosios akmenu-aukuru kruvos, kad ji liktu jums is desines puses labiau:
user posted image
Leidziates takeliu zemyn link saltinelio. Salia takelio, po desine, uz 1 metro guli akmuo:
user posted image

Dedi savo dupce ir tiesiog prasai kazko is auksciau to stebuklelio.
Priesais akmeni uz kokiu 2 metru teka upeliukas, kuris parteka is saltinelio, fotkinta sedint ant to akmens:
user posted image

Svarbiausia, isiziurek i pacio akmens forma, jis pakalneje einant link saltinio, takeliu nusileidus zemyn ir iskart po desine. Pamatysi.

Aciu! Bandysim pagal tavo pasakojima susirasti, kada jau vaziuosim smile.gif
Atsakyti

Gine laaaabai apsidziauge, kai pasakiau jog geriu dufa. Net nezinant ar kas kibo, sako tu saunuole, kad pati pasiskyrei ji.
Bet as dar niekaip neisivaizduoju, kaip galima uzkibt su 0,491 PRG. Bet, kaip matau imanoma. Matyt dufas spejo sukelt kiek reikia.

Žinok, aš savo vyrui pasakoju apie stebuklą, kurio sulaukėt. Ir vis prisimenu, kai pas mane prg buvo beveik 13nmol, ir ji pasakė, kad pas mane visi ciklai antiovuliaciniai ir kad be stimuliacijų nieko nebus. Vadinasi, ne tiesa. Tu - puikiausias pavyzdys. Ir tikrai man naujų vilčių įkvėpei smile.gif
Atsakyti

Man gine sake, kad geltonkunis po to jau pats pradeda gaminti PRG kiek reikia.
Dabar lyg tavo PRG normos ribose, neprisimenu ar vakar dareisi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 04, 21:37)
Man gine sake, kad geltonkunis po to jau pats pradeda gaminti PRG kiek reikia.
Dabar lyg tavo PRG normos ribose, neprisimenu ar vakar dareisi  g.gif

Ne, dariausi vakar tik HCG ir prolaktinas. Jis normoje, bet brompkriptina gersiu toliau turbut jei viskas gerai net iki 12 savaiciu, neleido jokiu budu nutraukti, kaipir aspirino, gerciau ji laimes atveju iki pat 36 savaites

Pusniuke, as irgi vyrui garsiai paskaitau, kai kazkas kazkam pavyksta, jis is sitos temos visas mergaites neoficialiai pazista, zino nickus, geriau uz mane pamena kuriai kada mmm laikas, kada nelaukt ju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 04, 21:42)
Ne, dariausi vakar tik HCG ir prolaktinas. Jis normoje, bet brompkriptina gersiu toliau turbut jei viskas gerai net iki 12 savaiciu, neleido jokiu budu nutraukti, kaipir aspirino, gerciau ji laimes atveju iki pat 36 savaites

O PRG neliepe pakartoti? nes man sake jei nesulauksiu mmm, testas rodys II, tai butinai kartoti PRG ir tada jau bus matyt ka reiketu daryti su juo.
Kalbejau siandien ir apie aspirina. Gine sake nereikia man jo, be to tuos vaistukus leidziamus, kur AFS nestukes leidziasi, reiketu pradeti tik kai pamatytumem sirdutes veikla. Tik nezinau kodel taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 04, 21:42)
Pusniuke, as irgi vyrui garsiai paskaitau, kai kazkas kazkam pavyksta, jis is sitos temos visas mergaites neoficialiai pazista, zino nickus, geriau uz mane pamena kuriai kada mmm laikas, kada nelaukt ju  doh.gif

mes su vyru ir pasnekam .... siandien kai pasakiau kad jums pavyko tai jis labai nudziugo sako matai gali padeti ir poilsis... ax.gif tik as manau ar trupti nesiilsesiu...
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 04, 21:46)
O PRG neliepe pakartoti? nes man sake jei nesulauksiu mmm, testas rodys II, tai butinai kartoti PRG ir tada jau bus matyt ka reiketu daryti su juo.
Kalbejau siandien ir apie aspirina. Gine sake nereikia man jo, be to tuos vaistukus leidziamus, kur AFS nestukes leidziasi, reiketu pradeti tik kai pamatytumem sirdutes veikla. Tik nezinau kodel taip  g.gif

Man nera AFS ir as tik geriu paprasta aspirina. Man ji paskyre siaip, sako blogiau nebus, o vat geriau gali buti, nes skystesnis kraujas yra kur kas geriau. O kartoti PRG neliepe, bet as antradieni ji pasidarysiu pati, kartu su HCG. Tik mintyse kirba, ar negert po 3 tabletes dufo, ar uzteks tuk dvieju???? unsure.gif

QUOTE(meskute102 @ 2012 05 04, 21:46)
mes su vyru ir pasnekam .... siandien kai pasakiau kad jums pavyko tai jis labai nudziugo sako matai gali padeti ir poilsis...  ax.gif tik as manau ar trupti nesiilsesiu...

Kazin ar cia poilsis, man atrodo LP padejo, prapumpavo gerai ir tiesiog prasimuse. Nors 2 menesiai be jokiu stimuliaciju buvo, tik aspirinas, brompkriptinas, vitaminas ir po ovul, mazdaug savaite pradedavau gerti dufa po 2 tabletes dienoj
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 04, 20:52)
Man nera AFS ir as tik geriu paprasta aspirina. Man ji paskyre siaip, sako blogiau nebus, o vat geriau gali buti, nes skystesnis kraujas yra kur kas geriau. O kartoti PRG neliepe, bet as antradieni ji pasidarysiu pati, kartu su HCG. Tik mintyse kirba, ar negert po 3 tabletes dufo, ar uzteks tuk dvieju????  unsure.gif

as tavo vietoje tikrai PRG pasidaryciau g.gif o del 3 tableciu.. net nzn.. bet man liepe buvo po tris gerti..
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 04, 21:52)
Man nera AFS ir as tik geriu paprasta aspirina. Man ji paskyre siaip, sako blogiau nebus, o vat geriau gali buti, nes skystesnis kraujas yra kur kas geriau. O kartoti PRG neliepe, bet as antradieni ji pasidarysiu pati, kartu su HCG. Tik mintyse kirba, ar negert po 3 tabletes dufo, ar uzteks tuk dvieju????  unsure.gif

Jei kartosi tyrimus antradieni, tai galvoju gal dar palauk. Kai suzinosi rezultatus, tada nuspresi pagal situacija.
Atsakyti