Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacija>>

QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 07, 18:55)
Geisha, apie koki akropoli kalbi?

biggrin.gif
Atsakyti
as is medzio nukritau..
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 07, 18:42)
as is medzio nukritau..

kokio dydzio foliai tinkami? apie 20 mm?
jeigu pas mane dabar 1cm per 3d gali uzaugt dar 1cm? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 05 07, 19:29)
jeigu pas mane dabar 1cm per 3d gali uzaugt dar 1cm? g.gif  g.gif

Tinkamas ovuliuoti folikulas laikomas nuo 18 mm, o 26 mm jau gali būti peraugęs ir nebetinkamas. Per parą folikulas paauga vidutiniškai apie 2 mm.
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 05 07, 20:29)

Pas tave dabar foliai yra 10mm? tai kaip ir sakė, per parą paauga apie 2mm. Vadinasi, per 3 dienas dar apie 6mm turėtų paaugt. Ir tada bus normalus, tinkamas ovuliuoti smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras merginos,
Gal galit patarti kur dar galima atlikti tyrimus Vilniuje (pvz PRG) isskyrus Geromeda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 07, 19:42)
as is medzio nukritau..

Ir as turbut lotuliukas.gif

QUOTE(ZBITKA @ 2012 05 07, 20:29)

Tinkami foliai yra 18-24 mm.

QUOTE(Giedlute @ 2012 05 07, 20:54)
Labas vakaras merginos,
Gal galit patarti kur dar galima atlikti tyrimus Vilniuje (pvz PRG) isskyrus Geromeda?  g.gif

VK, BAK - zinau tik sitas populiariausias. Vietines gal daugiau patars mirksiukas.gif
Atsakyti
O man matyt nepasisieke su stimulacija, rytoj vakare specialiai vyras paskrenda tam darbui, nes ketvirtadieni buvo 1 folikulas 13, 4 mm dr. Klimas sake kad lietai augabet auga, o antra folikula daktaras nurase, ir , o kadangi isvaziaves tai paskaiciavo kad geriausias laikas ND antradienis ir treciadienis. Antradieni tureciau suleisti vakare PREGNYLI ir stengtis del lieliuko. Viskas gal butu gerai jeigu ne tas kad siandien apie 18 val pasirode kraujuko doh.gif ... baisiai pergyvenu verysad.gif nu negaliu...tiesiog truksta zodziu...kaip manot cia turbut jau nebera sansu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikolle: 07 gegužės 2012 - 20:59
QUOTE(Nikolle @ 2012 05 07, 21:56)
O man matyt nepasisieke su stimulacija, rytoj vakare specialiai vyras paskrenda tam darbui,  nes ketvirtadieni buvo 1 folikulas 13, 4 mm dr. Klimas sake kad lietai augabet auga,    o antra folikula daktaras nurase, ir , o kadangi isvaziaves tai paskaiciavo kad geriausias laikas ND antradienis ir treciadienis. Antradieni tureciau suleisti vakare  PREGNYLI  ir stengtis del lieliuko. Viskas gal butu gerai jeigu ne tas kad siandien apie 18 val pasirode kraujuko  doh.gif  ... baisiai pergyvenu  verysad.gif nu negaliu...tiesiog truksta zodziu...kaip manot cia turbut jau nebera sansu?

Visai ne, tai greiciausiai gali buti ovuliacinis kraujavimas bigsmile.gif jei kokio uzdegimo ar pan neturi. Bet jau ta jaustum. O cia turbut ovuliavo folikulas.
Atsakyti
Bet jau rytoj vakare butu ND per velu anekad ivyktu apvaisinimas? Deja tik rytoj vyras paskrenda verysad.gif
Atsakyti
Laba,

QUOTE(Nikolle @ 2012 05 07, 21:22)
Bet jau rytoj vakare butu ND per velu anekad ivyktu apvaisinimas? Deja tik rytoj vyras paskrenda  verysad.gif

na tikimybe mazesne butu.. bet bandyti reikia.. siaip vaisinga buna 3 dienos iki ovuliacijos ir 1 po mirksiukas.gif
laikykis 4u.gif

p.s. kuo pas Klima stimuliavaisi? Kokiais vaistukais ta prasme? ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,

QUOTE(Nikolle @ 2012 05 07, 22:22)
Bet jau rytoj vakare butu ND per velu anekad ivyktu apvaisinimas? Deja tik rytoj vyras paskrenda  verysad.gif

Kiausialaste gyvybinga yra apie viena para, gal dar nebus per velu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti