Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacija>>

QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 07, 16:35)
ai va uzsirasiau penktadieni pas gine (paprasta) privaciai.. kad paziuretu ar kas uzaugo po Closto.. nes siandien paskutine diena kaip geriau ji.. nejau i joki VK.. papasakojau jai situacija ir ji sutiko..

As tai manau jei tik pasiziureti, tai galejai net ir pas neprivacia eiti. Bet saunuole, kad nepalikai visko likimo valiai 4u.gif
Atsakyti
super Triosss... lauksim ziniu smile.gif smile.gif
o is ko dar si menesi reikia laukti ziniu?
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 07, 15:33)
Ne ne, visos viltys jau zlugo del sio ciklo  biggrin.gif

O tu gal dirbi kazka panasaus su spauda?
  mirksiukas.gif  As paskutini karta tai net verkiau kai suzinojau, kad kolege laukiasi. Ir svarbiausia, kad jie labai net neplanavo, is pirmo karto gavosi  doh.gif

As zurnaliste smile.gif Mano drauge jau gimdys uz pusantro menesiuko... Bet kai ne LT gyvena, tai nematau as jos smile.gif Tik siandien uzmaciau foto ir kazkaip vel prisiminiau, kad mums taip nesiseka... O kita drauge turiu, kuri gyvena netoli, turi jau vaikeli, tai labai dziaugiuosi uz ja, ir maziuka jos labai myliu smile.gif Tai cia, matyt, dar ir mano poziurio i ta kita drauge problema, nes jau seniai galvoju, kad nebesame tokios artimos... Gal netgi sakyciau ji greiciau musu draugyste vertina kaip kazkokia konkurencija - kas ka pirmiau padarys: susituoks, vaika pagimdys, koki darba gaus ir panasiai smile.gif matyt, reikes deti taska toje draugysteje smile.gif
Atsakyti
Man tai patiko, pasiskambinu si ryta 9 val i Jolsana, sakau noreciau rytoj pas S pakliuti. Sako gerai, 21.50 val lotuliukas.gif
Sakau ne, niekaip, nes dvieju vaiku negaliu palikti nakciai vienu, dar iskvies vaiku teisiu apsaugos tarnyba, bus trecia planuojant 2 vaikai aplamai atimti doh.gif
Tai rytoj pas gine net neisiu, nors buvo minciu, kad paziuretu viska kas vyksta jau.
Ryt tenka vaziuot i KLP tik del to, kad vaistus priduot atgal i klinika, ot bereikalingas vaziavimas
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 07, 15:36)
As tai manau jei tik pasiziureti, tai galejai net ir pas neprivacia eiti. Bet saunuole, kad nepalikai visko likimo valiai  4u.gif

tai, kad neprivaciai po menesio tik butu prieme.. jei ne veliau.. o cia tik 60 LTL kainuos..

paziuresim kas ten pas mane vyksta...nors mano BT jau rodo ivykusia ovuliacija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 07, 15:39)
Man tai patiko, pasiskambinu si ryta 9 val i Jolsana, sakau noreciau rytoj pas S pakliuti. Sako gerai, 21.50 val  lotuliukas.gif
Sakau ne, niekaip, nes dvieju vaiku negaliu palikti nakciai vienu, dar iskvies vaiku teisiu apsaugos tarnyba, bus trecia planuojant 2 vaikai aplamai atimti  doh.gif
Tai rytoj pas gine net neisiu, nors buvo minciu, kad paziuretu viska kas vyksta jau.
Ryt tenka vaziuot i KLP tik del to, kad vaistus priduot atgal i klinika, ot bereikalingas vaziavimas

O siaube, ar išvis įmanoma produktyviai dirbti iki tokio vėlyvo meto? doh.gif Ne, rimtai, ko norėti paskui iš Sąlygienės, kad visas priimtų maloniai, išaiškintų ir laiko pakankamai skirtų- tiek dirbti tiesiog neįmanoma, juk ji ir visas kolektyvas irgi žmonės blink.gif Arba reikia kitaip klausimą kelti- ar ne per daug apsižioja mūsų ginė? Užtat paskui ir gaunasi, kad visas pacientes konvejeriu "pravaro" g.gif
Beje, merginos, vis pamirštu jums papasakoti apie baisų įvykį ir perspėti visas, turinčias vaikučius- gal perduosit ir kitoms blush2.gif
Žodžiu, balandžio mėnesį Klaipėdos Akropolyje vaikščiojo mama su 4 m. dukryte ir sekundei nusisukus, dingo mažylė. Mama aplakstė visas šalia buvusias parduotuves ir suprato, kad vyksta kažkas rimta, nepasimetė, išsikvietė apsaugą ir užrakino Akropolio visus išėjimus - pradėjo ieškoti mergytės. Finalas toks- mergaitę atrado vyrų tualete, nuskustais plaukais ir perrengtą berniukiškais rūbeliais unsure.gif Išvada viena- vagišiai išsigando, paliko ją, o tai būtų išsivedę kaip berniuką, o juk apsauga ieškojo mergaitės, niekam nė į galvą nebūtų ieškoti berniukiškai atrodančio vaiko. Mergaitė buvo apsvaiginta, kad matyt neprisiešintų, vistik 4 m. vaikas jau sąmoningas ir protingas, viską pasako. Šiai dienai vaikui viskas gerai, o vargšė mama vaistus tebegeria unsure.gif
Man taip baisu buvo, kai išgirdau, net savo mergytę bijojau vesti į "Vorų vestuves"- atrodo, kad visi aplink vaiką vogs...Baisiausia, kad tokie dalykai vyksta čia pat, šalia, prekybos centre. Norėjau ir žiniasklaidai pranešti, bet žinot, nesinori kištis, gal ta mama nori greičiau tą košmarą pamiršti, juolab, kad ir aš išgirdau iš tolimos mergaitės giminaitės.
Sako, kad vaikus, nepaisant lyties, dabar labai vagia- dėl organų, gal ir pedofilai, o gal net įvaikinimui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jautruolė: 07 gegužės 2012 - 15:56
Ramune, o kokia tavo BT šįryt buvo? jei teisingai supratau, pradėjo kristi? g.gif
Papildyta:
QUOTE(mukutis06 @ 2012 05 07, 16:36)

o is ko dar si menesi reikia laukti ziniu?

Iš manęs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2012 05 07, 16:28)
Ramune, o kokia tavo BT šįryt buvo? jei teisingai supratau, pradėjo kristi? g.gif
Papildyta:
Iš manęs ax.gif

na kaip tu? biggrin.gif
Atsakyti
Uzkniso mane mano ginius. Ana menesi atejau 13CD ir ovuliacija jau buvo ivykus. Sake ateiti 7CD. Siandien nuejau ir pasirodo folikulai dar per mazi. Sako nuo kurios dienos pradejai gerti, as atsakiau "nuo 5CD", jis man "per velu, reikia nuo 2CD as gi tau parasiau." Zodziu siandien isgirdau pirma karta, kad reikia nuo 2CD, nes jis man sake nuo 5CD, o as jo keverzoniu nesuprantu parasytu. Ant Clomid lapuko irgi parasyta nuo 5CD. Zodziu foliai dar mazi ir turiu pasirodyti ketvirtadieni kai bus 10CD.
Nesuprantu, tai zodziu, su foliais si menesi vel nieko neiseis ar kaip ten. g.gif g.gif
Uzknisa kai ginekologai neisaiskina zodziu visko, o priraso keverzoniu kuriu nesuprasi..Is vis kad reikes punkturos pasake tik 2 karta, kaip gali neinformuoti viso proceso klientui kuris pradeda stimuliacija g.gif g.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mukutis06 @ 2012 05 07, 17:29)
na kaip tu? biggrin.gif

Dar niekaip biggrin.gif spėju, kad šiandien O vyksta. Dar man toli iki ciklo pabaigos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 05 07, 16:34)
Uzkniso mane mano ginius. Ana menesi atejau 13CD ir ovuliacija jau buvo ivykus. Sake ateiti 7CD. Siandien nuejau ir pasirodo folikulai dar per mazi. Sako nuo kurios dienos pradejai gerti, as atsakiau "nuo 5CD",  jis man "per velu, reikia nuo 2CD as gi tau parasiau." Zodziu siandien isgirdau pirma karta, kad reikia nuo 2CD, nes jis man sake nuo 5CD, o as jo keverzoniu nesuprantu parasytu. Ant Clomid lapuko irgi parasyta nuo 5CD. Zodziu foliai dar mazi ir turiu pasirodyti ketvirtadieni kai bus 10CD.
Nesuprantu, tai zodziu, su foliais si menesi vel nieko neiseis ar kaip ten. g.gif  g.gif
Uzknisa kai ginekologai neisaiskina zodziu visko, o priraso keverzoniu kuriu nesuprasi..Is vis kad reikes punkturos pasake tik 2 karta, kaip gali neinformuoti viso proceso klientui kuris pradeda stimuliacija g.gif  g.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

na kad foliai mazi tai nereiskia kad is ju nieko gero nebus, nesake kiek mm jie dbr? smile.gif tai juos dbr paauginsi iki 10cd ir tada matys kas kaip.. as tai tavo vietoj dbr nesnausciau, nes jei ana sik ov buvo ankstyva, kad ir si nebutu, tai bent kas antra diena uzsiimciau ND smile.gif

Papildyta:
QUOTE(pusniuke @ 2012 05 07, 16:41)
Dar niekaip biggrin.gif spėju, kad šiandien O vyksta. Dar man toli iki ciklo pabaigos smile.gif

tai nesnausk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mukutis06 @ 2012 05 07, 16:41)
na kad foliai mazi tai nereiskia kad is ju nieko gero nebus, nesake kiek mm jie dbr? smile.gif tai juos dbr paauginsi iki 10cd ir tada matys kas kaip.. as tai tavo vietoj dbr nesnausciau, nes jei ana sik ov buvo ankstyva, kad ir si nebutu, tai bent kas antra diena uzsiimciau ND smile.gif

nesake nieko o ant ekografijos fotkiu neparasyta buna?siaip fotkese matosi tokie juoduliai, tai ten turbut foliai yra kazkokiu skaiciu prirasyta ant tu juoduliu tarsi butu matuota g.gif g.gif
1 dist 1.13cm
2dist 1.09cm
3 dist 1.11
jis man nudrebe tik pasimatysim kita pirmadieni. as jam sakau, "pirmadieni bus 14 ciklo diena, o ana kart 13d as jau buvau ovuliavus" tada liepe ateit ketvirtadieni i ligonine, nes siandien buvau pas ji privaciai.
nezinau isvis man jis nelabai patinka, labai arogantiskas is neisaiskina visko gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 07 gegužės 2012 - 16:48