QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 07, 15:39)
Man tai patiko, pasiskambinu si ryta 9 val i Jolsana, sakau noreciau rytoj pas S pakliuti. Sako gerai, 21.50 val
Sakau ne, niekaip, nes dvieju vaiku negaliu palikti nakciai vienu, dar iskvies vaiku teisiu apsaugos tarnyba, bus trecia planuojant 2 vaikai aplamai atimti
Tai rytoj pas gine net neisiu, nors buvo minciu, kad paziuretu viska kas vyksta jau.
Ryt tenka vaziuot i KLP tik del to, kad vaistus priduot atgal i klinika, ot bereikalingas vaziavimas
O siaube, ar išvis įmanoma produktyviai dirbti iki tokio vėlyvo meto?
Ne, rimtai, ko norėti paskui iš Sąlygienės, kad visas priimtų maloniai, išaiškintų ir laiko pakankamai skirtų- tiek dirbti tiesiog neįmanoma, juk ji ir visas kolektyvas irgi žmonės
Arba reikia kitaip klausimą kelti- ar ne per daug apsižioja mūsų ginė? Užtat paskui ir gaunasi, kad visas pacientes konvejeriu "pravaro"
Beje, merginos, vis pamirštu jums papasakoti apie baisų įvykį ir perspėti visas, turinčias vaikučius- gal perduosit ir kitoms
Žodžiu, balandžio mėnesį Klaipėdos Akropolyje vaikščiojo mama su 4 m. dukryte ir sekundei nusisukus, dingo mažylė. Mama aplakstė visas šalia buvusias parduotuves ir suprato, kad vyksta kažkas rimta, nepasimetė, išsikvietė apsaugą ir užrakino Akropolio visus išėjimus - pradėjo ieškoti mergytės. Finalas toks- mergaitę atrado vyrų tualete, nuskustais plaukais ir perrengtą berniukiškais rūbeliais
Išvada viena- vagišiai išsigando, paliko ją, o tai būtų išsivedę kaip berniuką, o juk apsauga ieškojo mergaitės, niekam nė į galvą nebūtų ieškoti berniukiškai atrodančio vaiko. Mergaitė buvo apsvaiginta, kad matyt neprisiešintų, vistik 4 m. vaikas jau sąmoningas ir protingas, viską pasako. Šiai dienai vaikui viskas gerai, o vargšė mama vaistus tebegeria
Man taip baisu buvo, kai išgirdau, net savo mergytę bijojau vesti į "Vorų vestuves"- atrodo, kad visi aplink vaiką vogs...Baisiausia, kad tokie dalykai vyksta čia pat, šalia, prekybos centre. Norėjau ir žiniasklaidai pranešti, bet žinot, nesinori kištis, gal ta mama nori greičiau tą košmarą pamiršti, juolab, kad ir aš išgirdau iš tolimos mergaitės giminaitės.
Sako, kad vaikus, nepaisant lyties, dabar labai vagia- dėl organų, gal ir pedofilai, o gal net įvaikinimui...