Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacija>>

QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 07, 12:09)
nors tas skysti ne visada ovuliacija reiskia.. klausiau pacio Klimo.. nes mano atveju skystis, buvo, bet PRG O nerode..

na matai as zinau, kad buvo ov, nes pilva man skaudejo 26 - 27 diena, paskui praejo ir 30 diena pasake, kad ivykusi..
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 07, 12:10)
***** kaip tie visi pozymiai apgaulingi  doh.gif  Man jau ir kraujas 8 DPO pasirode, tikrai labai panasu i implantacija, o mmm vis tiek sulauksiu  doh.gif

su tais pozymiais.. tai isvis nesuprasi.. doh.gif
pvz mano sis ciklas - tai kazkokia konkreti nesamone.. palaida bala..
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 07, 12:11)
O kas kiek laiko? as irgi ta skaiciau, bet ten raso, kad ne daugiau nei per 1 valanda  g.gif

apie laika cia visai nerase nieko, tik buvo atlikti tyrimai su moterimis ir pastebeta, kad ov ivykti gali kelis kartus per menesi, todel ir buna kad moterys saugosi zinodamos savo ov laika, bet vistiek pastoja.
Atsakyti
QUOTE(mukutis06 @ 2012 05 07, 13:12)
na matai as zinau, kad buvo ov, nes pilva man skaudejo 26 - 27 diena, paskui praejo ir 30 diena pasake, kad ivykusi..

thumbup.gif as tai tik pati pirma stimuliuota cikla jauciau O, o daugiau niekada gyvenime doh.gif net ir zinodama, kad "ant dienu" ji turi buti, stebiu savo kuno siunciamus signalus kaip per padidinimo stikla, bet vis tiek nieko nejauciu...
Atsakyti
QUOTE(mukutis06 @ 2012 05 07, 12:12)

as net neabejoju, kad tau dvi O ir buvo.. sakei, kad jautesi ir plius isskyru ziauriai daug buvo..
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 07, 12:15)
thumbup.gif  as tai tik pati pirma stimuliuota cikla jauciau O, o daugiau niekada gyvenime  doh.gif  net ir zinodama, kad "ant dienu" ji turi buti, stebiu savo kuno siunciamus signalus kaip per padidinimo stikla, bet vis tiek nieko nejauciu...

na as jauciu nes man pilva labai skauda tuo metu smile.gif
Atsakyti
O as nieko nejauciu, nors ir labai save stebiu...kazklaip seniau ir isskiru daugiau budavo,tai dar gal kazkiek pagal jas ir numanydavau,kad cia jau tuoj bus O, bet dabar schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(diukute @ 2012 05 07, 12:25)
O as nieko nejauciu, nors ir labai save stebiu...kazklaip seniau ir isskiru daugiau budavo,tai dar gal kazkiek pagal jas ir numanydavau,kad cia jau tuoj bus O, bet dabar schmoll.gif

na visos mes skirtingos smile.gif oj lekiu i tulika biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
oj pas mane ir dbr labai slapia biggrin.gif ir tas tulikas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(diukute @ 2012 05 07, 13:25)

Pas mane irgi po lap viena cikla buvo vaisingu isskyru, o po to vel nieko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 07, 13:03)
as niekad net nesusimasciau apie tai.. bet itariu, kad gali buti ir kelios O keliu dienu skirtumu.. nors gal ir klystu..

Taip - kiek folikulų, tiek galima sakyti ir ovuliacijų. Tik dažniausiai jie ovuliuoja panašiu metu, bet būna, kad ir skirtingu.
Kadangi pas mane buvo, berods, 5 folikulai, tai man ir vaisingumo gyd. duphaston'ą paskyrė gerti tik po 5 d. po IUI, nes foliai ovuliuoja skirtingu laiku, o duphas gali blokuoti ovuliaciją. Ir paskyrė ND atlikinėti 3 dienas iš eilės užtvirtinimui po IUI smile.gif
Bet aš ryškiai apsivaisinimą jutau kitą dieną po IUI - motinos dieną wub.gif Nes apart tempimo jausmo kiaušidėse ir pilnumo jausmo pilve, dar prasidėjo tokie spazmai, kaip gimdos susitraukinėjimai, taip kokį pusvalandį viskas vyko. Matyt, susitiko kiaušialąstė su spermiuku biggrin.gif

Taigi yra net atvejų, kada moteris pagimdo dvynukus nuo skirtingų vyrų biggrin.gif Jeigu su vienu miegojo vieną naktį, su kitu kitą, ir turėjo užaugusius du folikulus, tai taip ir nutiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(regata @ 2012 05 07, 14:18)
Taigi yra net atvejų, kada moteris pagimdo dvynukus nuo skirtingų vyrų biggrin.gif Jeigu su vienu miegojo vieną naktį, su kitu kitą, ir turėjo užaugusius du folikulus, tai taip ir nutiko smile.gif

biggrin.gif girdejusi as ir apie tai, bet man atrodo tai labai retai buna smile.gif
Atsakyti
Turiu gera naujiena, radau kur Plungej daro HCG tyrima ir jo kaina tik 29 lt bigsmile.gif Jegaaaa, pagaliau nebereiks lakstyti i KLP pastoviai.
Medea laboratorija isikurusi grozio ir sveikatos centre atlieka visus laboratorinius tyrimus assa.gif hihihi.gif
Ir kodel as tik dabar tai suzinojau doh.gif
Atsakyti