as tai neisivaizduoju, bet speju, kad velesne diena..
nu ir as taip kazkaip galvoju:) kad reikia vadovautis antra ovuliacija.
QUOTE(mukutis06 @ 2012 05 07, 12:43)
nu ir as taip kazkaip galvoju:) kad reikia vadovautis antra ovuliacija.
Gal jau sake, bet neprisimenu... o kaip tu nusprendei, kad tau ivyko 2 ovuliacijos? gine ta patvirtino?
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 07, 11:50)
Gal jau sake, bet neprisimenu... o kaip tu nusprendei, kad tau ivyko 2 ovuliacijos? gine ta patvirtino?
taip, man 25 diena dare echoskopa - buvo du foliai vienas 16 kitas 12 mm, tada 30 diena ejau vel echoskopui ir pasake, kad vienas folis jau ovuliaves, o kitam paskyre overtilio ir antra diena geguzes gi PRG dariausi.
QUOTE(mukutis06 @ 2012 05 07, 12:53)
taip, man 25 diena dare echoskopa - buvo du foliai vienas 16 kitas 12 mm, tada 30 diena ejau vel echoskopui ir pasake, kad vienas folis jau ovuliaves, o kitam paskyre overtilio ir antra diena geguzes gi PRG dariausi.
Idomiai labai, nes kiek esu skaiciusi, tai dvieju ovuliaciju per viena cikla nelabai gali buti, nebent max 1 val skirtumu To pasekme - dvyniai. Gal kas daugiau zino ir mane pataisys
Negali buti, kad tas folikulas tiesiog sunyko?
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 07, 12:01)
Idomiai labai, nes kiek esu skaiciusi, tai dvieju ovuliaciju per viena cikla nelabai gali buti, nebent max 1 val skirtumu To pasekme - dvyniai. Gal kas daugiau zino ir mane pataisys
as niekad net nesusimasciau apie tai.. bet itariu, kad gali buti ir kelios O keliu dienu skirtumu.. nors gal ir klystu..
na ramune as sakau ka man ginius sake, nes sako vienas folikulas ovuliavo, nes sako yra skyscio.. tai sako tada kadangi tinkamas ir kitas folikulas tai sako sprogdinam ji su overtiliu, kad neperaugtu... ir tada dar pajuokavo savo juk vaiku nori, o dvynukai butu gerai
QUOTE(mukutis06 @ 2012 05 07, 13:05)
na ramune as sakau ka man ginius sake, nes sako vienas folikulas ovuliavo, nes sako yra skyscio.. tai sako tada kadangi tinkamas ir kitas folikulas tai sako sprogdinam ji su overtiliu, kad neperaugtu... ir tada dar pajuokavo savo juk vaiku nori, o dvynukai butu gerai
Na kaip stimuliuotas ciklas, tai gal, kas cia zino
Tada idomu kaip ta dvyniu laika skaiciuoja, jei ovuliacijos taip skirtingai buna?
QUOTE(mukutis06 @ 2012 05 07, 12:05)
nors tas skysti ne visada ovuliacija reiskia.. klausiau pacio Klimo.. nes mano atveju skystis, buvo, bet PRG O nerode..
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 07, 13:09)
nors tas skysti ne visada ovuliacija reiskia.. klausiau pacio Klimo.. nes mano atveju skystis, buvo, bet PRG O nerode..
***** kaip tie visi pozymiai apgaulingi Man jau ir kraujas 8 DPO pasirode, tikrai labai panasu i implantacija, o mmm vis tiek sulauksiu
va net internete radau straipsni, kad mokslininkai irode, kad pas moteris per menesi gali buti net kelios ovuliacijos.
QUOTE(mukutis06 @ 2012 05 07, 13:10)
va net internete radau straipsni, kad mokslininkai irode, kad pas moteris per menesi gali buti net kelios ovuliacijos.
O kas kiek laiko? as irgi ta skaiciau, bet ten raso, kad ne daugiau nei per 1 valanda