sveikos.. as gerai, tik kankinuosi su daznu lakstymu i WC. jau nusibodo
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 07, 09:33)
geras kaip juokiausi
susivedziau savo temperaturas i fertility.. mano ten O rodo geguzes 2 d. o butent ta diena as dariau PRG tyrima.. ir jis buvo 0,64..
http://www.fertility...com/home/3cdc8e
susivedziau savo temperaturas i fertility.. mano ten O rodo geguzes 2 d. o butent ta diena as dariau PRG tyrima.. ir jis buvo 0,64..
http://www.fertility...com/home/3cdc8e
Ta O linija FF gali ja dar pakeisti,
QUOTE(mukutis06 @ 2012 05 07, 09:40)
sveikos.. as gerai, tik kankinuosi su daznu lakstymu i WC. jau nusibodo
Neissisukinek, o greit sakyk ka slepi
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 07, 09:05)
Neissisukinek, o greit sakyk ka slepi
nieko neslepiu tikrai nemuskit man gi dar anksti ka jausti snd tik 7 diena po overtilio jauciu tik begalini nora sysioti vakar net vyras sako ar taip normalu, kad daznai vaikstai
QUOTE(mukutis06 @ 2012 05 07, 10:11)
nieko neslepiu tikrai nemuskit man gi dar anksti ka jausti snd tik 7 diena po overtilio jauciu tik begalini nora sysioti vakar net vyras sako ar taip normalu, kad daznai vaikstai
O BT nematuoji? Dar negadinai NT?
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 07, 09:14)
O BT nematuoji? Dar negadinai NT?
ne nieko zinok si menesi nedarau kam ta BT matuoti, nervintis jei tik pakris kazkiek nereikia man to, o ir NT dar anksti, juk overtili leidausi tai gali buti dar nuo jo likuciu..
QUOTE(mukutis06 @ 2012 05 07, 10:26)
ne nieko zinok si menesi nedarau kam ta BT matuoti, nervintis jei tik pakris kazkiek nereikia man to, o ir NT dar anksti, juk overtili leidausi tai gali buti dar nuo jo likuciu..
Tau gerai, nes as tai nesu tokia rami sikart testa sugadinau velai 11 DPO pirmasis buvo. Ir BT matuoju, todel pagal ja jau viskas aisku. Bet man nuo to geriau, zinau ko laukti. O kai nematuodavau ir ateidavo mmm, budavo sokas. O dabar turiu laiko kelias dienas pries tai susitaikyti su ta mintimi.
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 07, 09:29)
Tau gerai, nes as tai nesu tokia rami sikart testa sugadinau velai 11 DPO pirmasis buvo. Ir BT matuoju, todel pagal ja jau viskas aisku. Bet man nuo to geriau, zinau ko laukti. O kai nematuodavau ir ateidavo mmm, budavo sokas. O dabar turiu laiko kelias dienas pries tai susitaikyti su ta mintimi.
o as tai rami esu gana jau cia durnuoti kas kaip kaip bus taip
o kada geriausia darytis NT po overtilio? kiek dienu praejus
QUOTE(mukutis06 @ 2012 05 07, 10:35)
o as tai rami esu gana jau cia durnuoti kas kaip kaip bus taip
Tai bent jau 10 DPO patariama, bet man jo likuciu jau ir 5 DPO nebudavo. Tik anksciau nei 10 DPO turbut joks testas dar nelabai rodytu II. Todel dar pakentek
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 07, 09:42)
Tai bent jau 10 DPO patariama, bet man jo likuciu jau ir 5 DPO nebudavo. Tik anksciau nei 10 DPO turbut joks testas dar nelabai rodytu II. Todel dar pakentek
oj as rami tik siaip paklausiau:) as NT nedarysiu iki kokios 20 dienos jei mmm aisku neateis 14d
merginos o man dbr iskilo klausimas - kada man mmm istikruju laukti? pagal viena ovuliacija turi buti 9 diena pagal kita 14 diena o kaip is tikruju
QUOTE(mukutis06 @ 2012 05 07, 12:13)
merginos o man dbr iskilo klausimas - kada man mmm istikruju laukti? pagal viena ovuliacija turi buti 9 diena pagal kita 14 diena o kaip is tikruju
As tai manau, kad 14 diena.