Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacija>>

sveikos.. as gerai, tik kankinuosi su daznu lakstymu i WC. doh.gif jau nusibodo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 07, 09:33)
geras  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  kaip juokiausi  thumbup.gif

susivedziau savo temperaturas i fertility.. mano ten O rodo geguzes 2 d. o butent ta diena as dariau PRG tyrima.. ir jis buvo 0,64..  doh.gif

http://www.fertility...com/home/3cdc8e

Ta O linija FF gali ja dar pakeisti, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mukutis06 @ 2012 05 07, 09:40)
sveikos.. as gerai, tik kankinuosi su daznu lakstymu i WC.  doh.gif  jau nusibodo biggrin.gif biggrin.gif

Neissisukinek, o greit sakyk ka slepi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 07, 09:05)
Neissisukinek, o greit sakyk ka slepi  biggrin.gif

nieko neslepiu tikrai blush2.gif nemuskit lotuliukas.gif lotuliukas.gif man gi dar anksti ka jausti smile.gif snd tik 7 diena po overtilio biggrin.gif jauciu tik begalini nora sysioti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif vakar net vyras sako ar taip normalu, kad daznai vaikstai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mukutis06 @ 2012 05 07, 10:11)
nieko neslepiu tikrai  blush2.gif  nemuskit  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  man gi dar anksti ka jausti smile.gif snd tik 7 diena po overtilio biggrin.gif jauciu tik begalini nora sysioti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif vakar net vyras sako ar taip normalu, kad daznai vaikstai biggrin.gif

O BT nematuoji? Dar negadinai NT? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 07, 09:14)
O BT nematuoji? Dar negadinai NT?  biggrin.gif

ne nieko zinok si menesi nedarau biggrin.gif biggrin.gif kam ta BT matuoti, nervintis jei tik pakris kazkiek biggrin.gif nereikia man to, o ir NT dar anksti, juk overtili leidausi tai gali buti dar nuo jo likuciu..
Atsakyti
QUOTE(mukutis06 @ 2012 05 07, 10:26)
ne nieko zinok si menesi nedarau biggrin.gif biggrin.gif kam ta BT matuoti, nervintis jei tik pakris kazkiek biggrin.gif nereikia man to, o ir NT dar anksti, juk overtili leidausi tai gali buti dar nuo jo likuciu..

Tau gerai, nes as tai nesu tokia rami biggrin.gif sikart testa sugadinau velai biggrin.gif 11 DPO pirmasis buvo. Ir BT matuoju, todel pagal ja jau viskas aisku. Bet man nuo to geriau, zinau ko laukti. O kai nematuodavau ir ateidavo mmm, budavo sokas. O dabar turiu laiko kelias dienas pries tai susitaikyti su ta mintimi.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 07, 09:29)
Tau gerai, nes as tai nesu tokia rami  biggrin.gif  sikart testa sugadinau velai  biggrin.gif  11 DPO pirmasis buvo. Ir BT matuoju, todel pagal ja jau viskas aisku. Bet man nuo to geriau, zinau ko laukti. O kai nematuodavau ir ateidavo mmm, budavo sokas. O dabar turiu laiko kelias dienas pries tai susitaikyti su ta mintimi.

o as tai rami esu smile.gif gana jau cia durnuoti kas kaip smile.gif kaip bus taip smile.gif
o kada geriausia darytis NT po overtilio? kiek dienu praejus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mukutis06 @ 2012 05 07, 10:35)
o as tai rami esu smile.gif gana jau cia durnuoti kas kaip smile.gif kaip bus taip smile.gif
o kada geriausia darytis NT po overtilio? kiek dienu praejus smile.gif

Tai bent jau 10 DPO patariama, bet man jo likuciu jau ir 5 DPO nebudavo. Tik anksciau nei 10 DPO turbut joks testas dar nelabai rodytu II. Todel dar pakentek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 07, 09:42)
Tai bent jau 10 DPO patariama, bet man jo likuciu jau ir 5 DPO nebudavo. Tik anksciau nei 10 DPO turbut joks testas dar nelabai rodytu II. Todel dar pakentek  mirksiukas.gif

oj as rami smile.gif tik siaip paklausiau:) as NT nedarysiu iki kokios 20 dienos jei mmm aisku neateis 14d biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
merginos o man dbr iskilo klausimas - kada man mmm istikruju laukti? biggrin.gif biggrin.gif pagal viena ovuliacija turi buti 9 diena pagal kita 14 diena biggrin.gif o kaip is tikruju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mukutis06 @ 2012 05 07, 12:13)
merginos o man dbr iskilo klausimas - kada man mmm istikruju laukti? biggrin.gif biggrin.gif pagal viena ovuliacija turi buti 9 diena pagal kita 14 diena biggrin.gif o kaip is tikruju biggrin.gif

As tai manau, kad 14 diena.
Atsakyti