Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacija>>

QUOTE(pusniuke @ 2012 05 06, 22:09)
Nežinau kodėl, bet aš anksčiau visada visiems sakydavau, kad būsiu sena mama, t.y. kad aš gimdysiu vėlai. Nežinau, kodėl taip sakydavau, tiesiog jaučiau, kad neteks gimdyti iki 30m. Taip ir atsitiko. Tik dabar pagalvoju, kad būsiu ne sena mama, o subrendusi mama wub.gif

As irgi tuo guodziuosi, bet man tai neadeda, nes as visada norejau buti jauna mama... cool.gif
Atsakyti
as niekad nesusimastydavau kiek man metu bus, kai tapsiu mama.. bet zinojau, kad anksciau 25-eriu nenoriu.. blush2.gif susituokem 26, o vaikutis pasibelde 27 ax.gif man tas buvo pats tas..
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ramune, diukute, mukuti kaip Jusu savijautos?
Atsakyti
Labas rytas,

nuotaikos kaip ir neblogos, bet jau is sio ciklo nera ko tiketis verysad.gif

O kaip tavo, Triosss? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 07, 07:10)
Labas rytas,

nuotaikos kaip ir neblogos, bet jau is sio ciklo nera ko tiketis  verysad.gif

O kaip tavo, Triosss?  mirksiukas.gif

ar tikrai jau? g.gif

na, o pas mane jokiu naujienu.. siandien paskutine diena, kai gersiu Clostilbegyt dvi tabletes... reik uzsirasyti kur penktadieniui pasitikrinti echo ar kas uzaugo, ar ne.. nes Klimas isvykes..sake siaip bandyti naturaliai.. be sprogduku.. bet man kazkaip noretusi pasiziureti kas ten vyksta.. gal ir vel nieko gero ner..

mano BT grafikas cia
Atsakyti
labas rytas... 4u.gif savaitgalis buvo labai nuotaikingas, kuri paivairino nuotykiai,bet nelabai malonus doh.gif
siaip, kazkokiu pojuciu neturiu, laukiu galo, man siandien10 DPO smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diukute @ 2012 05 07, 07:23)
labas rytas... 4u.gif savaitgalis buvo labai nuotaikingas, kuri paivairino nuotykiai,bet nelabai malonus doh.gif
siaip, kazkokiu pojuciu neturiu, laukiu galo, man siandien10 DPO smile.gif

kas gi nutiko?

Atsakyti
cia ne i musu tema ,bet papasakosiu...
kadangi turim viena masina ir vyras ja savaitgali pasieme isvaziuoti i seminara, o as 6dieni turejau vykti i svente, kuri Panevezyje, tai tarabanijaus su autiku..dar visiems pasigyriau,kad oj,kaip faina seniai juo bevaziavau bus siokia tokia atrakcija biggrin.gif na ir ka tikrai turejau daug streso doh.gif Kedainiuose pasiprasiau i WC,nes nebegalejau kentet blink.gif ir ka jus manot, grizau i aisktele,o ten autiko nera g.gif greit nulekiau iki dispecerines susradom vairuotojo mobilu tel. paskambinau, sakau gi Jus mane pamirsot Kedainiuose, sako oj, rimtai ir mat pareiske tai ka man dabar daryt, sakau o ka man tai grizo mane paimt ax.gif bet visas geris prasidejo autike sedejusios bobelos mane visai kaip iskoliojo,kad as varka, vista ir t.t mat kokia isejo po pardes pasivaiksciot ir i autika pamirso grizt ir va per mane jos kazkur paveluos cool.gif vien zodziu buvau sokiruota visa kuo...
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2012 05 06, 19:30)
CMV IgM ir IgG tyrimas svarbus nėščiosioms. Jei CMV tyrimo rezultatas yra  IgG+/IgM-, reiškia, kad citomegalovirusas yra latentinėje, neaktyvioje būsenoje, motina turi imunitetą, kurį perduos vaisiui. Jei CMV antikūnų testo rezultatas yra IgG-/IgM+, galima įtarti pirminę infekciją, arba yra nespecifinė IgM reakcija.  Jei po dviejų savaičių pakartojus tyrimą rezultatas yra  IgG+/IgM+, didelė tikimybė, kad tai yra pirminė CMV infekcija, kuri gali būti perduota vaisiui. CMV IgM labai  retais atvejais gali padidėti ir viruso reaktyvacijos metu ar pakartotinai užsikrėtus (nors tokia imuninė reakcija daugiau būdinga asmenims su stipriai pažeista imuninės sistemos funkcija).  Jei CMV testo rezultatas yra IgG-/IgM-, galima teigti, kad nėščioji nebuvo užsikrėtusi citomegalovirusu arba infekcija yra latentinėje fazėje ir CMV IgG lygis yra toks žemas, kad neviršija aukščiausios normos ribos.
Tai tu, Jautruole, nusiramink, esi persirgusi, ir jei nebus kokiu dideliu organizmo sukretimu, tai tas virusas taip ir liks latentineje formoje. Siaip is savo darbines patirties galeciau tik dar pridurti, kad is donoru, kurie padovanoja po mirties savo organus, atliekus tyrimus pries transplantacija beveik 95 proc. turi si virusa IG formoje. Taip, kad dar tyrimais neirodyta, bet galime daryti prielaida, kad dauguma musu turime si virusa.  verysad.gif

Ačiū labai už išaiškinimą ir nuraminimą 4u.gif Gaila, kad ginė to nepasakė, juk tiek ir tereikėjo doh.gif
Orchiduke> man taip pat daug ko trūksta pas S., bet nebenoriu lakstyti per gines, ir taip ją pakeičiau vietoj R.M. unsure.gif O širdies gilumoj kirba mintis, kad gal ir be reikalo pabėgau nuo senosios savo ginės, juk ji padėjo man susilaukti dukrytės...Ir M. tyrimus skyrė, ko S. nesiūlė, pati dariausi citomegalo ir hormonų tyrimus blink.gif Ai, nebesiblaškysiu, turiu atsarginį planą, kurį man rodos teks ir įgyvendinti rolleyes.gif
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jautruolė: 07 gegužės 2012 - 07:49
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 07, 08:16)
ar tikrai jau?  g.gif

Nemanau, kad toks stebuklas galetu ivykti.

QUOTE(diukute @ 2012 05 07, 08:47)

Nu jau cia tai geras ivykis lotuliukas.gif nepyk, bet man juokinga biggrin.gif Tik tos meteriskes mane butu baisiai sunervine ir as buciau netylejus. Ne ju reikalas kur tu isejai, juk susitarei, pasakei vairuotojui. O jei jos kazkur nespeja, tai tegul keliom valanom anksciau isvaziuoja, juk vis tiek neturi ka veikt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diukute @ 2012 05 07, 07:47)

geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaip juokiausi thumbup.gif

susivedziau savo temperaturas i fertility.. mano ten O rodo geguzes 2 d. o butent ta diena as dariau PRG tyrima.. ir jis buvo 0,64.. doh.gif

http://www.fertility...com/home/3cdc8e
Atsakyti
aha ir man dabar juokinga biggrin.gif bet ta diena buvau susinervinus...zinokit ir as koliojausi, bet tokiam lygije kokiam ir mane koliojo lotuliukas.gif net nzn is kur tiek liaudisku zodziu atradau atsakyti JOMS:)
Atsakyti