QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 06, 08:36)
Jau po visko, si ryta prasidejo kraujavimas
Vienas atliktas neblogas HCG dar visgi tikrai nieko nereiskia.
Paguodzia bent tai, kad kabinosi, vadinasi naturaliai, be vaistu, be stimuliaciju.
Atidedam planavimus iki rudens, dabar kiek turesiulaiko, bandysiu vel pas endokrinologa nulekti, kitus imanomus urea, miko ir kitas zarazas issitirti, vyra priversiu pasidaryti kariotipo tyrima ir pan.
Ka padarysi, si karta net nebuvo asaru ir gailescio. Nesitikejau stebuklo visiskai
Vienas atliktas neblogas HCG dar visgi tikrai nieko nereiskia.
Paguodzia bent tai, kad kabinosi, vadinasi naturaliai, be vaistu, be stimuliaciju.
Atidedam planavimus iki rudens, dabar kiek turesiulaiko, bandysiu vel pas endokrinologa nulekti, kitus imanomus urea, miko ir kitas zarazas issitirti, vyra priversiu pasidaryti kariotipo tyrima ir pan.
Ka padarysi, si karta net nebuvo asaru ir gailescio. Nesitikejau stebuklo visiskai
Būk stipri, mes su tavim
Papildyta:
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 06, 07:41)
Labas rytas
mano BT siryt 36,87.. kvailioja kaip reikiant negana to ant kelnaiciu radau rudo kraujuko , tikiuosi jis po vakar ND ko niekad siaip nebudavo
[U]
mano grafikas
mano BT siryt 36,87.. kvailioja kaip reikiant negana to ant kelnaiciu radau rudo kraujuko , tikiuosi jis po vakar ND ko niekad siaip nebudavo
[U]
mano grafikas
Nieko tas tavo grafikas nekvailioja dabar akivaizdžiai rodo, kad balandžio 30d. tikrai įvyko O. Ir dabar dar BT kyla, vadinasi, viskas ok. Kelinta tau ciklo diena šiandien? kada turėtų būti mmm?
Labai įdomu, kokia Ramunės BT šiandien