Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacija>>

QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 06, 08:36)
Jau po visko, si ryta prasidejo kraujavimas  biggrin.gif
Vienas atliktas neblogas HCG dar visgi tikrai nieko nereiskia.
Paguodzia bent tai, kad kabinosi, vadinasi naturaliai, be vaistu, be stimuliaciju.
Atidedam planavimus iki rudens, dabar kiek turesiulaiko, bandysiu vel pas endokrinologa nulekti, kitus imanomus urea, miko ir kitas zarazas issitirti, vyra priversiu pasidaryti kariotipo tyrima ir pan.
Ka padarysi, si karta net nebuvo asaru ir gailescio. Nesitikejau stebuklo visiskai  smile.gif

Būk stipri, mes su tavim console.gif
Papildyta:
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 06, 07:41)
Labas rytas  4u.gif 

mano BT siryt 36,87.. kvailioja kaip reikiant  doh.gif  negana to ant kelnaiciu radau rudo kraujuko   verysad.gif , tikiuosi jis po vakar ND ko niekad siaip nebudavo
[U]
mano grafikas

Nieko tas tavo grafikas nekvailioja smile.gif dabar akivaizdžiai rodo, kad balandžio 30d. tikrai įvyko O. Ir dabar dar BT kyla, vadinasi, viskas ok. Kelinta tau ciklo diena šiandien? kada turėtų būti mmm?

Labai įdomu, kokia Ramunės BT šiandien ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pusniuke: 06 gegužės 2012 - 08:54
QUOTE(pusniuke @ 2012 05 06, 08:53)

Nieko tas tavo grafikas nekvailioja smile.gif dabar akivaizdžiai rodo, kad balandžio 30d. tikrai įvyko O. Ir dabar dar BT kyla, vadinasi, viskas ok. Kelinta tau ciklo diena šiandien? kada turėtų būti mmm?
Labai įdomu, kokia Ramunės BT šiandien ax.gif

bet PRG nerode O verysad.gif ir Klimas sake, kad nebuvo O.. ir be to dabar dar geriu closta..

siandien 29 CD.. mano mmm tikrai neateis turbut, nes dar Closta geriu.. ir po 2 tabletes.. doh.gif

Ramune, kaip vaiduokliukai?
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 06, 10:40)
bet PRG nerode O  verysad.gif  ir Klimas sake, kad nebuvo O.. ir be to dabar dar geriu closta..

siandien 29 CD.. mano mmm tikrai neateis turbut, nes dar Closta geriu.. ir po 2 tabletes.. doh.gif

Ramune, kaip vaiduokliukai?

Visai pamiršus buvau, kad vėl stimuliacija tau. Tokiu atveju net nematuok BT, nes iš jos nieko doro nesužinosi. mmm aišku, kad neateis, nes mano supratimu, kai geriami vaistai, tai organizmas turėtų funkcionuoti kaip pirmoj ciklo fazėj g.gif
Atsakyti
o as maniau, kad Clostilbegyt temperaturos neitakoja.. rolleyes.gif bent jau to nepastebejau..

einu ruosti maistuko atvaziuos draugai pasikepsime mesytes, gero savaitgalio uzbaigimo visoms 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes! Is karto pasakau,kad neskaiciau visos temos,todel is karto ir atsiprasau jeigu kartosiuos 100-aji karta. Jei nesunku parasykit ar Bromokriptina galima nusipirkti be recepto.As karta ji jau naudojau,bet tada man buvo israsytas receptas.
Isanksto dekoju!
Atsakyti
QUOTE(mamyteJ @ 2012 05 06, 14:01)
Sveikos mamytes! Is karto pasakau,kad neskaiciau visos temos,todel is karto ir atsiprasau jeigu kartosiuos 100-aji karta. Jei nesunku parasykit ar Bromokriptina galima nusipirkti be recepto.As karta ji jau naudojau,bet tada man buvo israsytas receptas.
Isanksto dekoju!

kaip kurioj vaistinej, vienur parduoda kitu ne 4u.gif pabandyk gal parduos o jei n tada nubegsi recepto pas gine mirksiukas.gif bet dazniausiai parduoda mirksiukas.gif
Atsakyti
na mielosios damos visas su svente smile.gif
Atsakyti
Orhiduke, gaila labai jau tikejausi, kad galesi dziaugtis ir vyras bus laimingas del savo svajones issipyldymo, teks vaziuot dar ant akmenelio pasedeti smile.gif
Gerai kad nenusimeni o realiai vertini situacija, tu eini gera linkme, kazkas pas jus nesusijungia bet manau jau nereikes laukt labai ilgai, atrasit jus ta priezasti ir isnesiosi fainuoliuka (e) 4u.gif
Atsakyti
As visai nenusimenu, dziaugiuosi, kad pasidariau HCG ir pagavau besikabinanti maziuka. Lapkriti buvo tas pats, dabar vel. Vadinasi kazkas, kazkur yra negerai, kad neisitvirtina.
Paziurejau i kalendoriuka mmmm, kur laikus rasau. Balandzio 1 biski patepe, ir tik balandzio 5 d pilnaipramuse. Vadinasi- siandien mano tikroji mmm diena. Ir jos atejo laiku. Pati per ziopluma apsiskaiciavus buvau, bet ir labai gerai, pastebejau tai, ko nebuciau pastebejus.
Dabar bandysiu pakliuti su vyru pas Serapina KMUK, reikia vyro genofonda istirti, o maza kas. Kiek yra tu variantu, kai apsivaisinus kiausineliui is vyro tiesiog nesidalina chromosomos ir jam igimtas nevaisingumas. Tokie vyrai buna nevaisingi aplamai ir jokiue IUI ar IVF nepades niekad. Aisku, gali svajot apie dangiskus migdolus, bet realybe yra kiek kitokia. Tada gali tiket medikais ir leisti tukstancius beprasmiskai, arba susitaikyti su ta mintimi, kad vaikelio niekad nebus.
As vel pas endokrinologa nuleksiu Lornoje KLP, is naujo tyrimus, plius visas miko, urea, ir kitas zarasas issitirciu, citomagalo, toksoplazmozes tyrimus pasidarysiu.

Nusprendem su vyru, kad negalim darytis IUI, kai leliukas kimba naturaliai, bet neisitvirtina, taigi ismesim tukstancius i bala ir rezultatas bus tas pats. Reikia pirma bent pabandyti susirasti priezasti.

O akmuo stebuklingas- jis nekaltas, kad pas mus kazkas negerai, bet bent jau leliuka jis pabande atsiusti.... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <Orchiduke>: 06 gegužės 2012 - 18:07
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 06, 18:05)
As visai nenusimenu, dziaugiuosi, kad pasidariau HCG ir pagavau besikabinanti maziuka. Lapkriti buvo tas pats, dabar vel. Vadinasi kazkas, kazkur yra negerai, kad neisitvirtina.
Paziurejau i kalendoriuka mmmm, kur laikus rasau. Balandzio 1 biski patepe, ir tik balandzio 5 d pilnaipramuse. Vadinasi- siandien mano tikroji mmm diena. Ir jos atejo laiku. Pati per ziopluma apsiskaiciavus buvau, bet ir labai gerai, pastebejau tai, ko nebuciau pastebejus.
Dabar bandysiu pakliuti su vyru pas Serapina KMUK, reikia vyro genofonda istirti, o maza kas. Kiek yra tu variantu, kai apsivaisinus kiausineliui is vyro  tiesiog nesidalina chromosomos ir jam igimtas nevaisingumas. Tokie vyrai buna nevaisingi aplamai ir jokiue IUI ar IVF nepades niekad. Aisku, gali svajot apie dangiskus migdolus, bet realybe yra kiek kitokia. Tada gali tiket medikais ir leisti tukstancius beprasmiskai, arba susitaikyti su ta mintimi, kad vaikelio niekad nebus. 
As vel pas endokrinologa nuleksiu Lornoje KLP, is naujo tyrimus, plius visas miko, urea, ir kitas zarasas issitirciu, citomagalo, toksoplazmozes tyrimus pasidarysiu.

Nusprendem su vyru, kad negalim darytis IUI, kai leliukas kimba naturaliai, bet neisitvirtina, taigi ismesim tukstancius i bala ir rezultatas bus tas pats. Reikia pirma bent pabandyti susirasti priezasti.
O akmuo stebuklingas- jis nekaltas, kad pas mus kazkas negerai, bet bent jau leliuka jis pabande atsiusti....  biggrin.gif

orchiduke as tikiu kad jus turesite savo leliuka smile.gif jei kimba naturaliai vadinasi galite, tik reikia dbr rasti priezasti kodel nepasilieka sad.gif tikiu kad viskas bus gerai 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
noriu paklausti: pvz as dbr laukiuosi ir iseinu is darbo. ar gauciau kokia motinystes pasalpa ar dekreta?
esu be pertrauku isdirbusi 3metus. kaip ten skaiciuojama?
Atsakyti
QUOTE(mukutis06 @ 2012 05 06, 19:35)
noriu paklausti: pvz as dbr laukiuosi ir iseinu is darbo. ar gauciau kokia motinystes pasalpa ar dekreta?
esu be pertrauku isdirbusi 3metus. kaip ten skaiciuojama?

Iseinant nestumo ir gimdymo atostogu ta diena turi buti stazas isdirbtas 12 menesiu. Berods. Seniau buvo privaloma iseit i dekreta tik is darbo, o dabar ziuri tik i staza. Bijau ka pasakyti, bet lyg ir taip yra nuo pernai liepos men.
Atsakyti