Nea, mergiukai, zinokit per liemeni as sau visai gerai atrodau (nes nenoriu aptepto), bet per krutine, tiksliau po pazastimis man per platus Ir peciai siek tiek pasmuke, sakyciau.
QUOTE(zaRAza @ 2012 05 14, 15:45)
Nea, mergiukai, zinokit per liemeni as sau visai gerai atrodau (nes nenoriu aptepto), bet per krutine, tiksliau po pazastimis man per platus Ir peciai siek tiek pasmuke, sakyciau. Va idesiu trumpam siek tiek kitokia foto
Pazastu, gaila, nesimato (po jom tiesiog "susilanksto" trikampiai tokie ar kaip ivardint), bet peciu linija juk zemokai?
Pazastu, gaila, nesimato (po jom tiesiog "susilanksto" trikampiai tokie ar kaip ivardint), bet peciu linija juk zemokai?
Jus teisi, ir rankoves platokos ir peciai ir per krutine.
Vienzo isvada- dydziu TIKRAI Tippi didintas. Bent jau citrus lime spalvos.
QUOTE(Valentinka @ 2012 05 14, 14:56)
aha, mačiau, norėjau pirkti M dydį, gerai kad nepirkau Kaip man dabar S reikia Nusišausiu
sakiau
QUOTE(_Vikce_ @ 2012 05 14, 13:55)
Parodykit kokias parduodat? Tai kiek cm vidpadis, gal netycia ismatavot, 7 dydzio balerinose?
Tokias: Cece cracked metallic ballet flats , dydis 7, atitinka 37 EUR (vidpadis - 23 cm.). Jos geltono aukso splavos.
Kitose jcrew balerinose (Lula patent leather ballet flats) 7 d. viduje yra 23,5 cm.
QUOTE(Aireda @ 2012 05 14, 17:03)
Tokias: Cece cracked metallic ballet flats , dydis 7, atitinka 37 EUR (vidpadis - 23 cm.). Jos geltono aukso splavos.
Kitose jcrew balerinose (Lula patent leather ballet flats) 7 d. viduje yra 23,5 cm.
Tai man vadinasi su 24 cm irgi cece reiktu 7.5
Matyt, kad taip. Mano 23 cm. peda, tai ilgio uztektu, bet kadangi plati, tai is sonu spaudzia.
QUOTE(Aireda @ 2012 05 14, 17:11)
Matyt, kad taip. Mano 23 cm. peda, tai ilgio uztektu, bet kadangi plati, tai is sonu spaudzia.
Zinosiu, aciu
QUOTE(Valentinka @ 2012 05 14, 16:48)
Nea imes ju dar i pardavima tikrai, ir dabar gal yra net neziurejau tik nuolaidos papildomos reikia
QUOTE(Aireda @ 2012 05 14, 16:03)
gaila, mažos