Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame

Nea, mergiukai, zinokit per liemeni as sau visai gerai atrodau (nes nenoriu aptepto), bet per krutine, tiksliau po pazastimis man per platus ax.gif Ir peciai siek tiek pasmuke, sakyciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaRAza: 14 gegužės 2012 - 14:58
QUOTE(zaRAza @ 2012 05 14, 15:45)
Nea, mergiukai, zinokit per liemeni as sau visai gerai atrodau (nes nenoriu aptepto), bet per krutine, tiksliau po pazastimis man per platus ax.gif Ir peciai siek tiek pasmuke, sakyciau. Va idesiu trumpam siek tiek kitokia foto ax.gif
Pazastu, gaila, nesimato (po jom tiesiog "susilanksto" trikampiai tokie ar kaip ivardint), bet peciu linija juk zemokai? g.gif

Jus teisi, ir rankoves platokos ir peciai ir per krutine.
Atsakyti
Na net nežinau g.gif šitoj foto, tai dar geriau atrodo. Nebent, kaip sakai, per pažastis, bet net nebežinau kaip turi atrodyti lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Vienzo isvada- dydziu TIKRAI Tippi didintas. Bent jau citrus lime spalvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaRAza: 14 gegužės 2012 - 14:59
QUOTE(Valentinka @ 2012 05 14, 14:56)
aha, mačiau, norėjau pirkti M dydį, gerai kad nepirkau  ax.gif  Kaip  man dabar S reikia  doh.gif  Nusišausiu  biggrin.gif

sakiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2012 05 14, 15:28)

drinks_cheers.gif
Parduok man savo S-ą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Vikce_ @ 2012 05 14, 13:55)
Parodykit kokias parduodat?  bigsmile.gif  Tai kiek cm vidpadis, gal netycia ismatavot, 7 dydzio balerinose?  4u.gif

Tokias: Cece cracked metallic ballet flats wub.gif , dydis 7, atitinka 37 EUR (vidpadis - 23 cm.). Jos geltono aukso splavos.
user posted image

Kitose jcrew balerinose (Lula patent leather ballet flats) 7 d. viduje yra 23,5 cm.
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2012 05 14, 17:03)
Tokias: Cece cracked metallic ballet flats  wub.gif , dydis 7, atitinka 37 EUR (vidpadis - 23 cm.). Jos geltono aukso splavos.
user posted image

Kitose jcrew balerinose (Lula patent leather ballet flats) 7 d. viduje yra 23,5 cm.

Tai man vadinasi su 24 cm irgi cece reiktu 7.5 verysad.gif
Atsakyti
Matyt, kad taip. Mano 23 cm. peda, tai ilgio uztektu, bet kadangi plati, tai is sonu spaudzia.
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2012 05 14, 17:11)
Matyt, kad taip. Mano 23 cm. peda, tai ilgio uztektu, bet kadangi plati, tai is sonu spaudzia.

Zinosiu, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Valentinka @ 2012 05 14, 16:48)
drinks_cheers.gif
Parduok man savo S-ą  bigsmile.gif

Nea biggrin.gif imes ju dar i pardavima tikrai, ir dabar gal yra net neziurejau tik nuolaidos papildomos reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2012 05 14, 16:03)
Tokias: Cece cracked metallic ballet flats  wub.gif , dydis 7, atitinka 37 EUR (vidpadis - 23 cm.). Jos geltono aukso splavos.
user posted image

gaila, mažos doh.gif
Atsakyti