Įkraunama...
Įkraunama...

Koks valgis gali papuošti stalą?

o koks galetu buti pagrindinis patiekalas vestuviu stalui? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alina_nr_1 @ 2006 06 21, 13:50)
o koks galetu buti pagrindinis patiekalas vestuviu stalui? 4u.gif

Čia jau priklauso nuo jūsų ir šeiminkių fantazijos mirksiukas.gif Dažniausiai vis dėlto pageidaujama mėsiško patiekalo- kokio kepsnio su pikantiškesniu įdaru
Atsakyti
pas mus pagrindinis patiekalas buvo moteriskem- vistienos file su grybais, suriu ir dar kazkuo(nepamenu), o vyrams- kiaulienos kepsnys irgi su pricindalais.
Atsakyti
Įdaryta žuvis
Atsakyti
Mano mama daro vat tokius dalykelius, tik ten kur ruose vestuves nebuvo dideliu leksciu, tai nelabai ka papuosti galejo.
user posted image
user posted image
user posted image
Manau, kad tikrai puosia stala ir zinoma skanu biggrin.gif Tos zuvytes idarytos irgi labai grazu, tik reikia dideles pirkti, nes vestuviu seiminikai nupirko mazas, tai po dvi i lekste guldant ir labai ispuosus vistiek vaizdas tai tik siaip, i aki nekrinta. Apturejau biskiuka patirties su mama vestuves ruosdama, tai dabar visur kaisioju nosi ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*lovely* @ 2006 08 02, 21:45)
Mano mama daro vat tokius dalykelius, tik ten kur ruose vestuves nebuvo dideliu leksciu, tai nelabai ka papuosti galejo.
user posted image
user posted image

grazu,bet man labiau patiktu jei tie pagaliukai taip nesimatytu,butu labiau sukisti blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2006 08 03, 00:03)
grazu,bet man labiau patiktu jei tie pagaliukai taip nesimatytu,butu labiau sukisti

Tereikėjo daugiau "gėrio" verti arba naudoti mažesnius smeigtukus ir būtų buvę čiki mirksiukas.gif O prie kelmo man trūksta kokių nors uogų- spanguolių, pavyzdžiui ax.gif
Atsakyti
o man nepatinka, kai buna prikaisiota visko schmoll.gif tarkim tam kelme-ir grybukai ir rozytes ridikeliu blink.gif net pacio kelmo nesimato... va jei kaip Hestija sake, butu tik uogos kazkokios, grybukai... ir tai labai subtiliai-tada super. bet manau cia labai individualu velgi-kas vienam grazu, kitam gali tik juoka sukelti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2006 08 03, 17:47)
o man nepatinka, kai buna prikaisiota visko  schmoll.gif  tarkim tam kelme-ir grybukai ir rozytes ridikeliu  blink.gif  net pacio kelmo nesimato...

Ir man taip- jei daržas, tai daržas, jei miškas, tai miškas tongue.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz pastabas, as irgi manau, kad tuos smeigtukus reikejo paslepti, jie labai sunkiai smeigesi i tuos kaulus, o paskui tik pacios nuotraukoj pastebejom, kad negrazu, realiai kazkaip nekrito i aki. O del gelyciu, tai jos irgi miske auga lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tas paršelis, tai man asmeniškai tikrai nepatiko. Nemanu, kad jis yra stalo puošmena.

Gražiai atrodo farširuota žuvis (na žinoma ne per daug papuošimais perkrauta, kad matytusi, kad ten žuvis, o ne bala žino kas), kelmas žinoma labai puošia (su įvairiais grybukais, uogytėm, ežiukais ir t.t.).
Na o saldų stalą, tai kas be ko jaunavedžių tortas puošia.
Atsakyti
Keletas pavyzdeliu kaip galima papuosti stala...aisku reikia meisto super druper ismanancio sita darbeli ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

BEt is kitos puses, galima pasisemti siokiu tokiu ideju.... mirksiukas.gif
Atsakyti